• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küskünüm

Ev bizim ama kizlar simdi geldi benle konusuyor bana guldu nr oldu yoksa bana ugurlu geldiniz hepiniz

Ev bizim ama kizlar simdi geldi benle konusuyor bana guldu nr oldu yoksa bana ugurlu geldiniz hepiniz
sizin sorunlarinizi tam olarak anlamadim yani kusmesinde siz hatalisiniz omu hatali anneniz EVLILIGINIZE COK MU MUDALE EDIYOR. tamam annenizle dertlesebilirsiniz ama ona soylediginiz yada dertlesirken anladiginiz seyleri esinize soyluyorsa ve evliliginize cok mudale ediyorsa esiniz hakli olabilir. bundan sonra annenize evliliginizde yasadiginiz sorunlari anlatmayin

Anlatamiyorum galiba konusmuyorum ama herseyi yapiyorum.giderdimde cocuk var duzelit diye bekledim beni kiskirtmayin lutfen ana evinde cocuklar ne olacak

ıste sıkıntı orda arkadasım...yapmayacaksın..senınle konuşmayan adama ne dıye yemek pişiriyorsun utusunu yapıyorsun...boyle olurmu ya....kıskırtmayın ne demek????? sız bunları kıskırtma dıye algılıyorsanız hıç dert yazmayın buraya...normal degıl yasadıgınız....

aksın..senınle konuşmayan adama ne dıye yemek pişiriyorsun utusunu yapıyorsun...boyle olurmu ya....kıskırtmayın ne demek????? sız bunları kıskırtma dıye algılıyorsanız hıç dert yazmayın buraya...normal degıl yasadıgınız....[/QUOTE]
Walla dogrusun benim salakligim hala konismuyor artik beni suclayan kaynanalarim bana hak

Daha ileri gider diye yapmadim bei sucluyordu bahalneler yapti iki ay bende al sana bunlari yaptim dedim ama simdi is sarpa sardi ben kaynanamlara gittim o gelemdi bile

ıste sıkıntı orda arkadasım...yapmayacaksın..senınle konuşmayan adama ne dıye yemek pişiriyorsun utusunu yapıyorsun...boyle olurmu ya....kıskırtmayın ne demek????? sız bunları kıskırtma dıye algılıyorsanız hıç dert yazmayın buraya...normal degıl yasadıgınız....
Walla dogrusun is ileri gitti hala konusmuyorum

Kizlar bana akilverin ne olacak boyle kaynanamlara geldim umrunda bile degil.onlar el koydular arstiracagiz kocani bakalim burda kal dediler uc gundur burdayim gelmedi .sizce baskasimi var iki aydir benle konusmuyor yanina gittigimde defol diyor kafayi yemek uzeredeydim

cok can skci, hele hele umursamamasi ve elinde sürekli telefon felan.. sormasi ayip yatak odasi da küslüge dahil degil mi?

Kız yatak odasında barışık olsalar adam 2 ay küs kalır mı indir donu baristim çek donu küstüm :))

Kizlar bana akilverin ne olacak boyle kaynanamlara geldim umrunda bile degil.onlar el koydular arstiracagiz kocani bakalim burda kal dediler uc gundur burdayim gelmedi .sizce baskasimi var iki aydir benle konusmuyor yanina gittigimde defol diyor kafayi yemek uzeredeydim

Niye kaynanan annenlere git.
Kendi annesine gittmissin ben olsam ben de gelmem

2 ay bi adam mümkün değil küs kalamaz başkası olabilir ama bilmiyorum ya daha önce yaptimi böyle şeyler

Niye kaynanan annenlere git.
Kendi annesine gittmissin ben olsam ben de gelmem
Ailrsi beni suclu buluyirsrdu baktilar olay uzadi bu nedir yani yemektir utudur bahane dediler beni goturduler annenler uzakta gitseydim olmazdi ben yuvayi yikmaya degil tamir etmekten yanayim

Bidaha al bi konuş karşına bakalım derdi neymiş beyefendinin neden kustugunuzu bilmiorum ama çok canını yksan 1 hafta anca kalır. Kan basıncı başka yere vurunca kuslugu unuturlarda ondan. 2 ay sahibeli yavrum ya

Iste bir ay ben kustum ama oda hic gelmedi niye kustun bana diye .sonra ben baktim kotuye gidiyor .koustum baktim o beni kovdu .bir auda oyle gecti .simdi uc aya giriyoruz elinde teledon sabaha kadar yatarken bile cebinde guya bana inatmis catlicam ya

Eşinizle 1 ay soğuk duracağınıza derdinizi söyleseydiniz. Erkekler bizim gibi duygusal düşünmüyorlar.
Ben başkası olduğunu düşünmüyorum. Sizin yaptığınıza karşılık kısasa kısas yapıyor gibi geldi.
Eşinizin dediği gibi her olup biteni evde her olanı annenize anlatıyorsanız o da çok yanlış. Benim eşimde annesine anlatır. Ben evimde olan biteni başkasından duyunca sinir oluyorum.

Bence bende tahmin ediyorum belki biriyle konusuyor.ama karsidakiler aptal mi evli bir insan onuda gectim ailesinin elleri ustunde duyulur anca mesajlasmadan oteye gecemez.hadi oyle birsey var diyelim eve gelmrz yada acik acik soyler bilmiyorum ki kiskancligida biraktim.ikimizde 27 yasindayiz .
Benim esimde 2 aydır eve gelmiyor cogunlukla baska yerlerde kalıyor bazen annesinde bazen arkadaşında sebepte aramizda 2ay once olan ailevi sebepleri gösteriyor.Ama ne olursa olsun eve gelmesi telefonunu açması gerekiyor yapmıyor bende birileri ile beraber oldugubu düşünüyorum çünkü benim esim zaten çapkındi sevgiliykende.bende kac kerr soyledim ya eve gel eskisi gibi olalim yada gelmiyorsanda bosanalim diye ben artik bosanmayi dusunuyorum ama 1 yil dolmadigi icin beraber dava acmamiz gerekiyor ona da yanaşmıyor dile kolay 2 ay.demem o ki seninki isten eve gelen biri ise yani hep evdeyse sadece telefondan msjlasiyor olabilir yada biri olmayabilirde.

Benim esimde 2 aydır eve gelmiyor cogunlukla baska yerlerde kalıyor bazen annesinde bazen arkadaşında sebepte aramizda 2ay once olan ailevi sebepleri gösteriyor.Ama ne olursa olsun eve gelmesi telefonunu açması gerekiyor yapmıyor bende birileri ile beraber oldugubu düşünüyorum çünkü benim esim zaten çapkındi sevgiliykende.bende kac kerr soyledim ya eve gel eskisi gibi olalim yada gelmiyorsanda bosanalim diye ben artik bosanmayi dusunuyorum ama 1 yil dolmadigi icin beraber dava acmamiz gerekiyor ona da yanaşmıyor dile kolay 2 ay.demem o ki seninki isten eve gelen biri ise yani hep evdeyse sadece telefondan msjlasiyor olabilir yada biri olmayabilirde.
Biz simdi baristik walla sorun cozuldu ama senin durum bendende vahimmis be canim

Back
X