Kuşlar gezdirilir mi ?

Bir kaç oyuncakları var. Balkona tunek kurdum saksı filan da verdim ama bi süre sonra ondan da sıkılıyorlar uçmak istiyorlar sürekli durdukları yerde kanatlarını açıp duruyorlar

Cok kolay yapılacak oyun bahceleri var. Temelini yaptiktan sonra oyuncaklari iplerj vs farkli kombinasyonlarla koyabilirsiniz. Hatta kendiniz de kagitlardan halatlardan oyuncak yapabilirsiniz. Sanırımingilizceniz var, DIY parrot play gym seklinde internette arattırabilirsiniz siteleri videoları.. pek cok kaynak var, eminim siz de yapabilirsinux kolaylıkla. Yabancilarin instagramda da yaptiklari oyun bahcelerini oyuncaklarini takip edin. Inanilmaz ilerideler onlar papagan bakimiyla ilgili

benimde sultan papağanım vardı düne kadar malesef eşimin dikkatsizliği nedeniyle kaçtı. çok evcildi.üzerimizden inmezdi. evde tek başına kalamazdı. odadan çıktığımızda bile kuyruğuna basılmış gibi bağıran çiko bizi bırakıp kaçtı. çok üzgünüm. yani ne kadar evcil olursa olsun özgürlüğünü seçecektir.

sultan papaganı bunlar kardeşiminde var bunlardan kıyamam nasılda dışarıya bakıyr bunların tasması var

yaa çok güzeller:))) yerim ben bunları off ya kendi kuşumu hatırladım
nasıl öpülür bunlar böyle :))))

Kaykaya mı biniyor oooo

Kuşun kafesinin yeri bile degistirilmez ya. Bilemedim gezdirmek hayvana eziyet olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…