merhabalar,,
ben bekarken bizim evde hep muhabbet kusu vardi,arkadas gibiydik sanki,evlenincede bi papagan cinsi aldik,,,hamile kalinda,bilmiyorum neden ama zararli olabilecegini dusundum ve yerine iade ettik,,,
simdi cocuklarim 8 ve 3 yasinda,,kizim(8) cok kus istiyo,ama benim oglumunda kiziminda bronsiti var,benimde,,,kusun bi zarari olurmu acaba,yada doktorumuzami sormam gerekir..ne dersiniz??a.s.
merhaba canım.bronşitte bilmıyorum ama astım da kesinlikle kuş yasak kayınvaldemde astım başlangici var ve doktor dedi ki kesinlikle kuş olduğu yerde olmasın baya zararlıyimış.bronşite bilmem bence bir hekime tanışsan daha iyi olur.
yagmur82 dısardan duydugu sesleri taklit emeye baslar bi süre sonra.dısardakı kuşlar gıbi öter. bu arada dünden beri kuşum hoşgeldin demeye başladı.
yagmur sen gönder bana ben adam ederim. şaka bi yana dişiler konusmuyomuş pek.gagası maviyse eger erkektir erkekler konusmaya daha yatkınlar
yagmur sen gönder bana ben adam ederim. şaka bi yana dişiler konusmuyomuş pek.gagası maviyse eger erkektir erkekler konusmaya daha yatkınlar
arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum ben daha iki gün önce bir muhabbet kuşu aldım 2 gündenberi çıt yok bizim kuşta birde biz hiç bilmeden aldık çocuklarla çok sevicez ama onunla konuşuyoruz ama elimize alamıyoruz malesef aldığımız adam bize 2 veya 2buçuk aylık olduğunu söyledi nasıl davranmalıyız bilemiyorum erkek kuşumuz boncuk koydu kızım adını acaba nasıl alışır elimize alıp sevsekmi dün bıraktık zor yakaladık alışması için ne yapabilirizki bize birde internette okuduk sağlıklı kuş tek ayağı üstünde uyurmuş ama bizimki 2 ayağının üstünde duruyor hep hastamıki evdede çocuk olduğu için huzursuz oluyorum. offf çok uzun oldu biliyorum ama merak ettiğim okadar çok şey varki
of ya biz dokuz kusurlu hareketin dokuzunuda yapmışız demekki ya birde başka bi sitedede kafesine koymadan onunla oynayın yazıyordu biz allahtan öyle bari yapmamışız birde kuşun karnına hafifçe dokunun o geri kaçarsa tekrar yavaşça deneyin filan yazıyordu ismini söyleyip ayağına dokunun filan öyle şeyler yazıncada insan neyin doğru olduğunu bilemiyorki bizde heves işte peki bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapayım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
arkadaşlar ben size bişey danışmak istiyorum ben daha iki gün önce bir muhabbet kuşu aldım 2 gündenberi çıt yok bizim kuşta birde biz hiç bilmeden aldık çocuklarla çok sevicez ama onunla konuşuyoruz ama elimize alamıyoruz malesef aldığımız adam bize 2 veya 2buçuk aylık olduğunu söyledi nasıl davranmalıyız bilemiyorum erkek kuşumuz boncuk koydu kızım adını acaba nasıl alışır elimize alıp sevsekmi dün bıraktık zor yakaladık alışması için ne yapabilirizki bize birde internette okuduk sağlıklı kuş tek ayağı üstünde uyurmuş ama bizimki 2 ayağının üstünde duruyor hep hastamıki evdede çocuk olduğu için huzursuz oluyorum. offf çok uzun oldu biliyorum ama merak ettiğim okadar çok şey varki
ben 3 defa kuş besledim kafesinide hemen açtım sorun olmadı.yalnız yüksek uçmasın diye kanatlarının ucunu bantlayabilirsin.yerde gezer.biraz aç bırak,eline yada oturduğun yerin çevrasine dök yemi.yavaş yavaş alışır.ilk günler hiç ötmeyeblilir yada yem yemeyebilir.korkma sakın.zamanla alışır.sana yokmuş gibi davransada,sana güvenmesi en az bi ayı bulur.sabertmen gerek.bi zaman gelecek şımarıklığından bıkacaksın kuşun,sadece bıkmadan ilgiye devam diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?