Merhaba,
Üstünü örtmeyin çünkü açtığınız da daha yüksek ses bağıracak hatta size küsebilecektirde.
Dolayısı ile size alışma şansını yitirebilirsiniz.
Bırakın bağırsın, inanın çok ararsınız ötmesini yaşı ilerledikçea.s.
tesekkur ederım a.s.
bagırmasına ben razıyım zaten evde baska ses yok od bagırmasa hayat ceklılmez
ama komsular rahatsız olmasın gece dıyorum yınede kapatmayalım madem strese gırmesım mınık lımoncuk
Benim eskiden Çıtır'ım vardı.Bahsettiğine benzer bir ses çıkarırdı ama sinek görünce yapardı.
Korkuyordu ondandı sanırım.Ama zor nefes alıyor gibi olmazdı o.
Yerini filan mı değiştirdiniz acaba ondan mı yapıyor ki?:1no2:
Yok canım yerinide değiştirmedim zaten yer değişikliğini seven bi yaratık farklı ortamlar arıyor:) Artık ötüşü bile değişti nasıl anlatsam bogazı gıcıklanmış gibi ötüyor gerçi bu sesi çıkarmaya başladığından beri ötmeye fırsatta bulamıyor pek...Napcamı şaşırttım geceleri bizide uyutmuyor kendiside uyumuyor...
selam arkadaşlar
bende yavru bir muhabbet kuşu aldım. elimde yemle beslediğim için hemen alıştı. hatta ben yemek yerken hiç rahat bırakmıyor.ağzımdan ona yemek vermemi istiyor. hiç yemek ayırt etmiyor. ama ben korkuyorum yedikleri dokunur diye. acaba muhabbet kuşlarına özel yemleri dışında hangi besinleri verebiliriz onu merak ediyorum. yada dokunacak besinler nelerdir? teşekkürler..
bizim kuşumuz 5 aylık daha 1,5 aylıkken aldık neler demiyor kii. annecim benim,şımarık ,cicikuş,çooocuk,babacım, bacım benim,eşşek seni,çişim geldi,maşallah kuşuma, canım kuşum benim,beşiktaş, bebeğim. ama bizimki hiç dışardan ses duymuyo.biz sabah 8 de evden çıkıyoruz 3 te geliyoruz. geldiğimizi anlayınca çenesi düşüyor. birde tv açıksa keyfine dicek yok.şimdi çok yaşa ve hoş geldin dedirtecem sırada onlar var. ve çok ilginç 1 saat ilgilen hemen kapıyor tekrarlamaya başlıyor. bundan önceki kuşumuz babacım derdi sadece o bıle nasıl hosuma gıderdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?