Kuşum öldü.senağlama
İlacını içirmek üzereydik ki elimiz de can çekişe çekişe öldü.senağlama:çok üzgünüm:
yaa bizim kuş yeni olduğu içinmi,
hiç elimize gelmiyor?
heryere konuyor odada hatta lcdnn üstüne bile ama elimize konmuyor,
eşim zorla yemle kandırarark eline bi kere aldı,
odaa çok uğraştı
bir bilgisi olan varsaa yardımcı olabilirmi bana acep:uhm:
Selam,
Ne kadar süredir sizinle, eğer çok yeniyse zorlamayın o size gelecektir.
Sizden bir kez ürkerse bir daha size yanaşmaz, kuşlar çok ürkektir.
Eğer uzun süredir sizde ise mutlaka bişey onu sizden korkutmuş ve uzaklaştırmıştır.
ama dediğim gibi kesinlikle zorlamayın bir gün o size gelecektir.
Kimi kuşlar hemen yanaştığı gibi kimi kuşlar aylar sonra alışabilir.
İnsan gibi hepsinin karakteri farklıdır.
Dikkat dikkat Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuz sanırım hasta. :1no2:Zaten bize geldi geleli bir garip, doğru dürüst hiç ötmüyor bizden korkuyor, dünden beride sürekli tüyleriyle oynuyor. Daha doğrusu yoluyor. Göğüs kısmında neredeyse hiç tüy kalmadı garibimin.Akşamdan beri birşey yemedi. Sizce nesi var. Strestenmi bitlendi filanmı. Napmam lazım.:uhm:
Kuzumeve geldiğinde ürküttüyseniz ondan size yanaşmamıştır kaçmıştır.
Şuan ki hali strese benziyor diğer ihtimallerde şunlarki,
Mantar olabilir bundan dolayı tüyleri tiftikler gibi ayıklar yada kuş biti olabilir. Ama bunlar zayıf ihtimaller.
Biraz takip et iştahı nasıl birde kuyruk altına bak bakalım temiz mi değilse ishal sorunu var demektir.
Evde onu ürkütebilecek neler var onu düşün ve bulabilirssen ondan kurtul kuşu rahatlatsenağlama
Var tabi 6 yıldır bizimle kafesin kapağı 24 saat açıktır isterse çıkar gezer.
Kuş kumu evet lazım ama ben kullanmıyorum artık sevmiyor kum olunca kafesin altına inmiyor sıpa.
Vitaminleri var onların suyuna bir damla damlat 2-3 gün en azından yem yemeği için vitaminle toparlar kendini.
Konu evcil olsun anında cevap veririm kuzukapama soru soran senin gibi kıl olduğum biri olsada:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?