küslüğümüzde 5.gün...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aggif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aggif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
59
0
36
Diğer
selam kızlar.
dün kendi durumundan bahsetmiştim belki hatırlayanınız vardır.
maalesef konum kapandı.
şimdi burdan devam etmek istiyorum
umarım konum saptırılmaz...

şimdi eve geldim.
yazık ya eşime üzüldüm. mutfakta bulaşıklar vardı toplamış makinaya koymuş.
abime gittim haberi yok tabii.
ama annemi babamı gördüm güzel bir gün geçirdim.

eşine üzüldüysen barışmayı neden denemedin canım ben bile üzüldüm şimdi eşine.konu neydi ki böyle

eşine üzüldüysen barışmayı neden denemedin canım ben bile üzüldüm şimdi eşine.konu neydi ki böyle

ayyy evet yaa valla içim cız etti. zaten başıma ne geldiyse bu içimin cız etmelerinden.
garip garip bişeler yemiş bulaşıkları da düzenlemiş
canım dün bir başlık açmıştım."bin derdimden biri"
onu okuyabilirsin.
merak ettim şimdi okuyup "ben bile üzüldüm eşine "diyebilecek misin?

tamam canım şimdi okuyucam bende merka ettim bakalım diyebilecekmiyim...garip garip bişeler yemiş demenede güldüm canım kusura bakma ama kız yazık adama be..neyse dur okuyum geliom

tamam canım şimdi okuyucam bende merka ettim bakalım diyebilecekmiyim...garip garip bişeler yemiş demenede güldüm canım kusura bakma ama kız yazık adama be..neyse dur okuyum geliom

he ay öyle. ben eve daha yeni geldim. bir de boğazına bir düşkün ki kimbilir ne yedi????

canım çocuğu evde istmemekle haklı ..olabilir yani zaten insanlara genelde başkasının çocuğu batar.kim ne derse desin bu böle herkez için değilde genelde böle yani..ama paranı alması biraz tuhaf şimdi eşine acıntım geçti gibi...ama neden aldıki bunu da merak etim...bukadar büyütülcek bişey yok bence ..sende onu getirme dediyse dinlemeliydin..git gönlünü al kız adamın..ama pek umrunda değil sanırım seninle küs olması...eğer umrunda değilse sende alttan alma umursama gibi yani..ama üzülüyorsa lütfen ve lütfen gönlünü al yazık kız

valla bilmiyorum üzülüyor mu üzülmüyor mu?
ama şaşırdım mutfağı temizlemesine. gerçi isterse bir bayan gibi her bir işi yapar.
umursuyor mu umursamıyor mu onu da bilmiyorum.
ama beklemeliyim

valla bilmiyorum üzülüyor mu üzülmüyor mu?
ama şaşırdım mutfağı temizlemesine. gerçi isterse bir bayan gibi her bir işi yapar.
umursuyor mu umursamıyor mu onu da bilmiyorum.
ama beklemeliyim

mutfağa pis bırakmamış ya ona bak sen..
hiç konuşmuyomusunuz yaa ayrımı yatıyosunuz

mutfağa pis bırakmamış ya ona bak sen..
hiç konuşmuyomusunuz yaa ayrımı yatıyosunuz

haftasonu ben hep salonda karanlıktaydım ki şimdi de öyle.
bu sabah işe çıktım şimdi geldim. görmedik birbirimizi.
evet yataklarımız ayrı. bir de asla bensiz yatamayan bana sarılamadan yatamayan bir adam.
öyle boynu boyunca yatsın yatakodasında....

Çocuk konusunda bir şey diyemiyorum açıkçası.
İnatlaşmak her zaman sorun yaratır zaten..
Ama kartınızı almasını onaylamadım.Gereksiz bir davranış..
Sorunlarınızın tamamını bilemem tabii ki ama bunlar o kadar da büyütelecek mevzular değil,tabii buna sadece konuyu okuyunca yorum yapıyorum,içeriğini tam olarak elbette bilemem.
Evliliği yürütmek zor zanaat,biraz fedakarlık şart bence..

evet hayatım haklısın ama biraz evlenmeden önce ve evlendikten sonra o kadar fedakarlı yaptıgımı düşünüyorum ki
artık kolum kanadım kalkmıyor.

aaa aslında küsken genelde erkek yata salonda yaa nezakettenmidir nedir kadın yatak odasında yatar çok şaşırdım bu duruma..eşin rahatına düşkün galiba
asla sensiz yatamayan biri ve nasıl dayanıyor aaaaa ya çok kızgın size yada umursamıyormu acaba? ay yatsın ozaman bırak üstüne gitme kızdım şimdi

evet. sabretmeliyim......

diğer konunu okudumda beter olsun diesim geldi:umursamaz:

bugün daha iyiyim kızlar düne göre. evde olmak beni iyice bunalttı. dünkü yazdıklarımı dahi okumak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…