- 19 Haziran 2018
- 659
- 1.332
- 63
Bana ikizler gibi geldi de. Böyle Dengesiz biriyle tanışmıştım da 2 haftada gıcık etmişti. Dengesizlik çok kötü yaa. Seni yıpratır. Sal gitsin bunu doğal hayatına.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ikizler gibi geldi de. Böyle Dengesiz biriyle tanışmıştım da 2 haftada gıcık etmişti. Dengesizlik çok kötü yaa. Seni yıpratır. Sal gitsin bunu doğal hayatına.
Kesınlıkle öyle , konusmak istediğinde konusayım , tüm derdini dinleyeyim. Ama uzaklasmak istediğinde veyahut benım desteğe ihtiyacım oldugunda asla yanımda olmaz.Canım benim böyle adamlar evlilik hayatını kaldıramaz zaten sorumluluk devamlılık onlara göre değil çünkü hep bencildirler baskı istemezler kendi keyiflerince olsun herşey isterler sevgi aşk bunlara göre değildir. Anladığım kadarıyla gayet sakin ve kendini yetiştirmiş bir kızsın hayatını ellerinle yakma bırak ne yaparsa yapsın sen yoluna bak daha iyileri çıkar karşına
Beyefendi istemediğinde tam öyle biri iyi zamanında da cok iyi davranmamı bekliyor.Eski erkek arkadaşım yay burcuydu. Ben daha çok birlikte vakit geçirmek isteyen, kıskanan biriydim ve biz ayrıldık. O da şuan evli, evlendiği kız, rahat , serbest bırakan, hiç kıskançlık yapmayan, sürekli aramayan sormayan biriyimiş. Öyle olman lazım belki de
Bazılarını bende yaşadım yıllarım gitti şimdi başka biriyle evliyim . Bir insan gerçekten seviyorsa böyle davranması mümkün değil . Ayrılmak alışkanlıklardan vazgeçmek zor biliyorum . Ama bunu şimdi yapmazsan hayatının en önemli zamanlarından çalmış olacaksın . Zamanını boşa harcama 25 den sonra herşey farklilasiyor . Her zaman söylerim önce kendine değer ver . Sana değer vermek isteyen zaten verirArkadaslar merhaba,
Dengesiz bir ilişki içerisindeyim, yada bana öyle geliyor . Gerci bu ben öyle hissiyorsam öyledir ama yinede ben mi yanlıs düşüyorum diye fikir almak istedim.
Erkek arkadasımla 1.5 yıldır birlikteyiz.Eskiden de bir ılıskımız olmustu herneyse. Yaklasık 1 ay once artık ciddi bir adım atmak istediğini dile getirdi. Yazın aileler tanıssın sonbaharda söz falan olsun dedi . Yaslarımız 25 ben o ise 28.
Ben bu konuda biraz cekinceli davrandım bana evlilik farklı su anki ılıskımız gibi olmayacak tarzı acıklamalar yaptı. O asamada da cok iyi davrandı . Ben de hıc ondan sonra evlilik muhabbeti acmadım. Normal yaklastım yani.
Üzerinden 10 gün ya gecti ya gecmedi.Bir haftasonu bulustuk , öyle sinirli ki , herşeyin batıyor bana dedi. Evlilikten korkuyormuş, bende zaten bende hazır degilim dedim. Bunu sen ortaya attın dedim. Cok bunalmış vs , kafası karısıkmış.bende yoruldum dedim bu dengesizlikten ben ılıskıde kendimi göremiyorum dedim , sen istediğinde evlenelim sen istemediğinde konusmayalım. Bu sekile döndü dedim.
Sonra yıllık izne çıktı . Orada bunaltmadım hıc oda cok az konustu etti. Tamam dedim . Bende kafamı dinleyim ama az konussak da soguk degıldik.
Çok yakıstıgımızı falan söyledi bir iki gün ve sonrasında buz gibi bende herhalde evlilikten korktu zorunluluk hissetmesin dedim herşey rutine bindi istediğimizde yapalımm artık dedim mesela haftada ıkı kez aynı günler bulusuyorduk. Zorunlu olmasına gerek yok dedim . Mantıklı geldi onada.
Eskiden de böyledi ayrılırdı bi 20 gün falan. Ama su an benım böyle ayrılmaya vs tahammulum yok. Dalga gecıyor gibi.
Son ıkı gündür de hıc konusmuyoruz . Aramıyo sormuyor, keza bende.
Böyle gelgitli birini nasıl toparlanır, ya da ılıskı lackalasmıs mı sizce? Arar mı yoksa bitti mi??
Senin yaptıkların şuanda batiyorsa evlendikten sonra senden tiksiniyorum der inan . Çünkü evlilik farklı bir boyutSeviyorum ondan da pek şey yapamıyorum
Doğru söylüyorsunuz aslında söylediği cümleler laflar cok da basit laflar olmadı ben hep kendi içimde sinirli diye geçiştirdim ya da devam etmek adına o kadar cok kendimden verdim ki bu sözleri duymayı hak etmedim ben yaBazılarını bende yaşadım yıllarım gitti şimdi başka biriyle evliyim . Bir insan gerçekten seviyorsa böyle davranması mümkün değil . Ayrılmak alışkanlıklardan vazgeçmek zor biliyorum . Ama bunu şimdi yapmazsan hayatının en önemli zamanlarından çalmış olacaksın . Zamanını boşa harcama 25 den sonra herşey farklilasiyor . Her zaman söylerim önce kendine değer ver . Sana değer vermek isteyen zaten verir
Düşünüyorum da söylediklerı lafları aslında asla seven bir insanın asla söylemeyecegı , yapamayacagı düşünceler.Senin yaptıkların şuanda batiyorsa evlendikten sonra senden tiksiniyorum der inan . Çünkü evlilik farklı bir boyut
Doğru söylüyorsunuz aslında söylediği cümleler laflar cok da basit laflar olmadı ben hep kendi içimde sinirli diye geçiştirdim ya da devam etmek adına o kadar cok kendimden verdim ki bu sözleri duymayı hak etmedim ben ya
Canım kendini vazgeçilmez sanıyor çünkü ona bu tavizi vermissin . Gerçekten hayatının geri kalanını canı istediğinde sana kötü kelime söyleyen bir insanları geçirmek istiyorsun . Bunu düşün ve tek erkek o değil bunu bil :)Düşünüyorum da söylediklerı lafları aslında asla seven bir insanın asla söylemeyecegı , yapamayacagı düşünceler.
Batsa dahi ben diyemem bunu. O kadar emin ki benden benım gitmeyecegımden.
İstediğinde bırakıp gidecek ilgiye ıhtıyac duydugunda geri gelecek.
O kadar açık ki aslında, defol git demek istediği belki de
Farkındayım zaten biri olsun gibi bir derdim de yok.Canım kendini vazgeçilmez sanıyor çünkü ona bu tavizi vermissin . Gerçekten hayatının geri kalanını canı istediğinde sana kötü kelime söyleyen bir insanları geçirmek istiyorsun . Bunu düşün ve tek erkek o değil bunu bil :)
Yay . Bilmiyorum tanıgımdan beri böyle biri.Çift karakterli bir adam ikizler burcu mu? Sanki sizinle dalga geçiyor gibi,evlilikten falan korktuğuna inanamadim nedense...
Ben inanın su an evlenme şeylerinde bile degılım.Gel gitli ve ne istediğini bilmeyen bir insan. Sizi bilemem ama ben olsam dayanamam sanırım. Kendi kendine evlenmek isteyip sonradan vazgeçmesi çok anlamsız.
Demek ki karakteri,huyu böyle bu adamın sürekli gel gitli halleri çekilecek gibi değil bence,oluşundan dengesiz demek ki ama size niye yazık ediyor tüketipYay . Bilmiyorum tanıgımdan beri böyle biri.
Daha oncede ciddi ılıskısı biz ılk ayrılıgımızdan sonra 5 yıl once annesinin buldugu bi kızla denemiş ona tabi böyle lacka davranamayacagı için güya içindekileri demeyerek sogumuş.
Sonrasında ondan dolayı bana dönmüş. Vs vs. Böyle sürekli git gel
çok net olmazsanız canınızı daha cook sıkar sanki bilemedimİşte sorunda orda canım benim 16 yaşındayken kendimi sevdiğimi sanardim birine aşıktım ilk ve son aşkım . Anlamsız zamanlarda beni aramazdi sonra arardi seviyorum derdi ama bazen ilgili bazen ilgisizdi . 2006 dan 2013 e kadar her gece ağladım sürekli ayriliyorduk barisiyorduk okadar seviyordumki kendimi unutmuştum . Birgün hiç unutmuyorum gelip bana evlenme teklif etti . Ve ben artık seni sevmiyorum dedim . 1 yıl sonra eşimle evlendim . 5 yıllık evliyim. Şimdi düşünüyorum da kendime okadar degersizce davranmisimki okadar baglanmisimki yılların benden aldıklarını gorememisim . Bukadar sene onu beklediğim halde bana 1 kere bile kötü söz söylemedi tek söylediği kötü söz sen deli misin olmuştu .. ben her geldiğinde kabul ettiğim için hata ettim . Seni gerçekten sevene ömrünü verFarkındayım zaten biri olsun gibi bir derdim de yok.
Ben kendimi o kadar sevmemişim ki bunları kendime yapılmasına izin verdiğime çok üzülüyorum .
Sen çok bile sabretmişsin ama üzülüyorum sen gene fark ettin kendini kurtarıcaksın bu adamdan bu pislik yarın bir gün sırf evlenmiş olmak için evlenicek ve bir kızın hayatı mahfedicek keşke böyle insanlar hiç evlenmese hiç üremeseKesınlıkle öyle , konusmak istediğinde konusayım , tüm derdini dinleyeyim. Ama uzaklasmak istediğinde veyahut benım desteğe ihtiyacım oldugunda asla yanımda olmaz.
Zaten tartısma konumuzda babaannem hastaydı , korkuyorum zaten ölümden ben birazcık .
Ne dese begenirsiniz. Aramız her kötü oldugunda sen beni ölümle tehdit ediyorsun. Orda patlak verdim zaten
O kadar zor ki böyle adamla anlasmak onu anlamak . Cok garip biri gerçekten. Sayesınde tek arkadasım kalmadı derdimi anlatabilecegım bileDemek ki karakteri,huyu böyle bu adamın sürekli gel gitli halleri çekilecek gibi değil bence,oluşundan dengesiz demek ki ama size niye yazık ediyor tüketipçok net olmazsanız canınızı daha cook sıkar sanki bilemedim
Hep degısır dönüşür diye bekliyosun. Yaptıklarını her defasında baska biseye yordum ben. Sinirli dedim. Seviyodur beni dedim. Ama daha once böyle konusmadıgımızda da böyle bi aydınlanma yasadım sonrasında yine aptal ben oldum. İnsallah yine aynısı olmazSen çok bile sabretmişsin ama üzülüyorum sen gene fark ettin kendini kurtarıcaksın bu adamdan bu pislik yarın bir gün sırf evlenmiş olmak için evlenicek ve bir kızın hayatı mahfedicek keşke böyle insanlar hiç evlenmese hiç üremese
O zaman vazgeçin...O kadar zor ki böyle adamla anlasmak onu anlamak . Cok garip biri gerçekten. Sayesınde tek arkadasım kalmadı derdimi anlatabilecegım bile