Canım kirakeri denedim yemekten gına geldi azaltiyo gerçekten bende reflode vardı kızken tetikliyo sanırım yemek yiyemiyorum ki yağ yiyeyim eşim dışardan durum getiriyo ara sıra kuru bir patates çıkarıyorum mesela yemekten bir et parçası öle öle bebeye birşey olmasın diye yiyorum yemek yemeyi özledimCanım sabah uyanır uyanmaz yatağının başucunda yiyebileceğin fındık fıstık ya da çubuk kraker bulunsun onu ay ağzına yataktan inmeden ye.
Yeşil çaydan uzak dur o tehlikeli.
Yemeklerde yağ oranını azalt baharati da azalt bu şekilde daha rahat gecirirsin.
Erken bende öyle diyordum bir başladı bir başladı bu donem bol ye belki sende de başlarda yiyemezsin bende yedide başladıBende su an 6. Haftadayim.ama valla su an mide bulantim yok erkenmi diye acaba
Valla fena sekilde istahim var varya accayip yani. Cok fazla yiyorum bu aralar. Insallah bende mide bulantisi baslamaz..Erken bende öyle diyordum bir başladı bir başladı bu donem bol ye belki sende de başlarda yiyemezsin bende yedide başladı
İnşallah cnm benim hastaneye gidecegim inşallah ilaç verirse işe yarar Allah razı olsunYapacak çok birşey yok az kalmış 3 aydan sonra daha rahat geçiyor
Çubuk kraker yiyin yağsız tuzlu şeyler rahatlatabilir
Sağlıkla kucağınıza alın
İlk bende öyleydim deli gibi yiyordum sonra ...Valla fena sekilde istahim var varya accayip yani. Cok fazla yiyorum bu aralar. Insallah bende mide bulantisi baslamaz..
İlk bende öyleydim deli gibi yiyordum sonra ...
Bu cuma ultrasyona gidicem ve kan vericem bide. Bilmiyorum görürmüyüm keseyle bebegi..İlk bende öyleydim deli gibi yiyordum sonra ...
Herkeste farklıdır diye tahmin ediyorum. Kimisi 9 ay kusuyor kiminde mide bulantısının m si olmuyor. Bence şükredinBende su an 6. Haftadayim.ama valla su an mide bulantim yok erkenmi diye acaba
Slm hanımlar hamileyim birinci trmiser ölüyorum resmen yarım insan oldum dayanamıyorum artık kusmaktan yildim hicbirsey yemiyom iştahım yok şu bile içince kusuyorum yokmu bı öneriniz yarın doktora gideceğim sanırım çok yoruldum bedenimde güç kalmadı bir iş yapamıyorum
Valla sükrediyorum insallah mife bulantim olmazda. Zaten midesi hassas olan biriyim. Sizle ayniyiz hamilelik olarak. Sizde basladimiHerkeste farklıdır diye tahmin ediyorum. Kimisi 9 ay kusuyor kiminde mide bulantısının m si olmuyor. Bence şükredin
İnşallah isteyeceğim gerçekten idare edemiyorum artikDoktorunuzdan bulantı hapı vermesini isteyebilirsiniz ben artık ağlıyordum zofer yazdı çok güçlü bir bulantı hapı ama kesmişti kusmamı. Danışın doktorunuza o size uygun hapı yazacaktır.
Gorursun ben beste gördüm özelde altıda tam daha iyi gorursunBu cuma ultrasyona gidicem ve kan vericem bide. Bilmiyorum görürmüyüm keseyle bebegi..
Korkma canim korkunun ecele faydası yokkorkutuyorsun beniii
Öylede canımdan can gidiyor inan sinirlerim bozuldu artık ilaçsız idare edemeyeceğim tabi bebeyimi çok seviyorum iki çocuğumda üç bucuktan önce hareketlerini hiç hissetmedim bunda hissediyorum karnım boş diye sanirimdemeyin öyle hayırlısı ile bunu kucağına al bakalım tuzlu çubuk kraker ve leblebi dene eğer çok ta kötüysen bulantı hapları var
İnşallah olmaz. Evet bende ara ara oluyordu ama dün tam anlamı ile başladı gerçekten çok zorlanıyorumValla sükrediyorum insallah mife bulantim olmazda. Zaten midesi hassas olan biriyim. Sizle ayniyiz hamilelik olarak. Sizde basladimi
Yedide başlar bende 'de yedi başladı 11 hala devam...yemeye calis azkenİnşallah olmaz. Evet bende ara ara oluyordu ama dün tam anlamı ile başladı gerçekten çok zorlanıyorum
Zor ama sabır doktorundan hap işte sen yada serumÖylede canımdan can gidiyor inan sinirlerim bozuldu artık ilaçsız idare edemeyeceğim tabi bebeyimi çok seviyorum iki çocuğumda üç bucuktan önce hareketlerini hiç hissetmedim bunda hissediyorum karnım boş diye sanirim
Valla ben hastanelik oluyordum.. o zaman 1 haftalk ilaç vermiştiler o ilaç etki etmişti.. Sonra metpamite geçirttiler ama pek bi faydasını görmedim şiddetini azalttı diyebilirim sadeceBulantı ilacı etki ediyormu canım istehimda yok hep yokum sanki zor çok gerçekten doğuma kadar olmasiAllah yardım etsin
Allahtan akşama doğru azalıyor benimde yemeğe başlıyorum rabbim yardımcımız olsunYedide başlar bende 'de yedi başladı 11 hala devam...yemeye calis azken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?