Kusmaktan bunalıma girdim

Canım kirakeri denedim yemekten gına geldi azaltiyo gerçekten bende reflode vardı kızken tetikliyo sanırım yemek yiyemiyorum ki yağ yiyeyim eşim dışardan durum getiriyo ara sıra kuru bir patates çıkarıyorum mesela yemekten bir et parçası öle öle bebeye birşey olmasın diye yiyorum yemek yemeyi özledim

Doktorunuzdan bulantı hapı vermesini isteyebilirsiniz ben artık ağlıyordum zofer yazdı çok güçlü bir bulantı hapı ama kesmişti kusmamı. Danışın doktorunuza o size uygun hapı yazacaktır.

Doktorunuzdan bulantı hapı vermesini isteyebilirsiniz ben artık ağlıyordum zofer yazdı çok güçlü bir bulantı hapı ama kesmişti kusmamı. Danışın doktorunuza o size uygun hapı yazacaktır.
İnşallah isteyeceğim gerçekten idare edemiyorum artik

demeyin öyle hayırlısı ile bunu kucağına al bakalım tuzlu çubuk kraker ve leblebi dene eğer çok ta kötüysen bulantı hapları var
Öylede canımdan can gidiyor inan sinirlerim bozuldu artık ilaçsız idare edemeyeceğim tabi bebeyimi çok seviyorum iki çocuğumda üç bucuktan önce hareketlerini hiç hissetmedim bunda hissediyorum karnım boş diye sanirim

Valla sükrediyorum insallah mife bulantim olmazda. Zaten midesi hassas olan biriyim. Sizle ayniyiz hamilelik olarak. Sizde basladimi
İnşallah olmaz. Evet bende ara ara oluyordu ama dün tam anlamı ile başladı gerçekten çok zorlanıyorum

Zor ama sabır doktorundan hap işte sen yada serum

Bulantı ilacı etki ediyormu canım istehimda yok hep yokum sanki zor çok gerçekten doğuma kadar olmasi Allah yardım etsin
Valla ben hastanelik oluyordum.. o zaman 1 haftalk ilaç vermiştiler o ilaç etki etmişti.. Sonra metpamite geçirttiler ama pek bi faydasını görmedim şiddetini azalttı diyebilirim sadece
..

Ben de öyleydim hala sabahları uyanır uyanmaz kusuyorum iştahsızlık hala devam ediyo ama eskisi gibi gün içerisinde de bulantım olmuyo sabah Kusuyorum gece hafif bulantı oluyo insanlıktan çıkmıştım saç baş dağınık kusmaktan berbat kokuyodum duşa girecek gücüm yoktu bişe yemediğim için enerjim de yoktu hafifliyo ama hep böyle devam etmiyo bana da sonsuza kadar böyle gidecek gibi Gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…