Kusmaktan bunalıma girdim

Aynı durumdayiiiimm 10.haftamdayım ve ruh gibiyim.bazen sabahları bazen aksamüstleri cok cok kötü oluyorum.limon damlatiyorum suya iyi geliyor aslinda bugun iyi gelen yarın fayda etmiyor.kraker leblebi beni daha cok kötü etti.eskiden ekmek arasi peynir vs yiyordum simdi o da faydasız.su icmeye calisiyorum cunkü cok gerekli bebek icin.meyve suyu bu aralar favorim soguk soguk seftali suyu

Haklısın bak meyve suyu bende alım hiç aklıma gelmemişti iyiki söyledin desene aynı ben benim bide depresyon var takıntı OKB perisanim

Bu forumda en cok kusan ve en cok sikayet eden bir uye olarak hicbirsey fayda etmedi
Deliiruordim resmen
4ayim gecti ancak azaldi suan sukur iyiyim daha
Ondan önce hapda kullandim o diger yiyecekleride
Mecburen sabir enkotu kusan olarak 4ay sabredin

Valla ben hastanelik oluyordum.. o zaman 1 haftalk ilaç vermiştiler o ilaç etki etmişti.. Sonra metpamite geçirttiler ama pek bi faydasını görmedim şiddetini azalttı diyebilirim sadece
..
Allah yardımcın olsun

hanımlar bende yasadim benzer seyler..kan kustum.midem parcalandi.kii eminim bircogunuz benim kadar kotu olmamisinizdir..ama yavruyu kucaga alınca hepsi gececek..kendinizi iyi hissetmek adina bebeginize aldiginiz bir patik ya da corabi elinize alıp gelecegi hayal edin.gececek inanin gececek
Allah yardimciniz olsun
açik hava da iyi geliyor

Benimde dörtte azaliyo yemek yiyorum ama yinede arada kusuyom biz kadınların işi cokkk zorr

Benimde dörtte azaliyo yemek yiyorum ama yinede arada kusuyom biz kadınların işi cokkk zorr
resmen ağlıyordum hergun
Birde okadar cocuk istedim ki
Resmen bana yapmadığı kalmadi bebeğimin
Ama.yinede sukurler olsun
Mecbur katlanacağız
Birde bende asiri mide yanmasi var
Ohic gecmedi

Sağol canım bende boğazım yırtıldı kaç kez çok acı verici orası öyle tabi tatlım örgü oruyorum on gundebir üç dört sıra bu gidişle doğuma bitecek

Bende ayniyim 2 gun falan durmusdu gecdi sandim ama sonra yine basladi ve ck fena basladi hergun gidip geliyorum icim disima cikiyo kusmakdan rahim bolgemde bi ara agri yapmisdi doktor ilac yazdi ama bn icmiyorum korkuyorum bise yapar diye bebise

resmen ağlıyordum hergun
Birde okadar cocuk istedim ki
Resmen bana yapmadığı kalmadi bebeğimin
Ama.yinede sukurler olsun
Mecbur katlanacağız
Birde bende asiri mide yanmasi var
Ohic gecmedi
Migdesinde sıkıntı olanlar daha ağır geciriyo gerçekten eltilerim var neredeyse hiç kusmuyorlar ben Sürünüyorum kişiden kişiye degisiyo kusarken inanki ağlıyorum dayanamıyorum nasıl kalkıyorum kusuyorum mutfağa giremiyom mutfaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…