Kusmaktan bunalıma girdim

tuketmemeye calisin.doktorunuza danisarak zencefil tuketebilirsiniz.ama ölçüyü doktor söylüyor onun da fazlasi zarar.korkmayin bisey olmamistir ama onlem almakta fayda var.mutlu bir gebelik dilerim hepinize
Teşekkür ederim bilgi için Allah razı olsun

Amin canım teşekkür ederim
Canim az önxe bwndwn böyle pembemsi akinti gwldi. Ama cok cok acik. Sendede varmi? Gwcen hafta bende kirmizi kan degildide akintiyla berabee gwlmisti yerlesme kanamasiydi o ama..bilmiyorum devammi ediyoe acaba böyle sira sira gelirmi. Cuma gelsede randevuya gitsm valla. En azindan bileyim iyi

Benimde beşinci haftada oldu altıya yakın durdu sonra yine ara ara progestaran içtim durdu sırt ağrım oluyor

Ben de şu anda 6 aylık hamileyim. İlk 4 ay mide bulantısından gözümü açamıyodum.resmen açlıktan karnımın gurultusunu duyuyordum ama bişey yiyemiyorudum.sabahları tost ekmeğine kaşar peynir basıp anca domatesle falan onu yiyebiliyordum.tuzlu fıstık ve çubuk kraker iyi geliyordu. Birde cezvede 1 tatlı kaşığı kuru nane, yarım limon bir çimdikte tuz atıp sıcak sıcak onu içince gözüm açılıyordu. Nane limonu deneyin. Ama ne kadar doğru bilmiyorum nanenin düşük riski oluyormuş. O yüzden ben haftada toplamda en fazla 3-4 bardak içiyordum çok zorda kalırsam. Doktorunuza yine de danışın isterseniz.

Yok canım şükür benden sadece sarı akıntı geliyor. Doktoruna arayıp sorsan mı acaba. Çünkü benim doktorum kanama, çok ağrı vs olursa hemen gel demişti

Allah yardımcınız olsun kızlar bende bulantıyı zirvelerde yaşadım 2 gün boyunca hiç bisey yiyemedigimi bilirim o kadar zorlanirdim ki kan kusardım 7 aylık hamileyim ama 5.ayı bitirene kadar da kustum ben malesef ama prilam in çok faydası oldu bana o olmazsa Ayak ta duramazdım şuan bulantim tamamen kesilmiş değil ama en azından eskisi gibi kusmuyorum nadir oluyor ve alıştım artık sabahları midem bulanmadan kalktigim günleri unuttum yada bir yemeği iştahla yemeyi rabbim bebislerimize sağlık versin inşallah hayırlı bir şekilde kucagimiza alırız

Yok canım şükür benden sadece sarı akıntı geliyor. Doktoruna arayıp sorsan mı acaba. Çünkü benim doktorum kanama, çok ağrı vs olursa hemen gel demişti
Ya bwnde kanama yok öyle kirmizi kan felan hic yok. Agrimda yok öyle. Yoksa giderdim. O degilde dünden beridir ishalim sizdede ooldumu bu. Magnezyum aliyorum diye olabilir belki bilmiyorum.

Seninde çok kötüymüş korktum gerçekten dayanılmaz birşey çünkü Allah yardım etsin inşallah

Ya bwnde kanama yok öyle kirmizi kan felan hic yok. Agrimda yok öyle. Yoksa giderdim. O degilde dünden beridir ishalim sizdede ooldumu bu. Magnezyum aliyorum diye olabilir belki bilmiyorum.
Bende ishalim evet ama kendi elimle yaptım ben

17 hafta 2 günlüğüm halen devam ediyor, daha bu sabah arabada çıkardım

Sürekli her gün olmuyor, hafta da bir filan o yüzden doktor sorun etmedi, ama şunu farkettim çok yorulduğum zamanlarda bulantım oluyor.
Tabiki oksurunce bebek pozisyon degistiyor sürekli eğil kalk iş yapınca tabiki bulantı artiyo biranda kusuluyo bende öyleyim dinlenmeye çalış ben hamilelik döneminde fazla iş yapmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…