- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Teşekkür ederim bilgi için Allah razı olsuntuketmemeye calisin.doktorunuza danisarak zencefil tuketebilirsiniz.ama ölçüyü doktor söylüyor onun da fazlasi zarar.korkmayin bisey olmamistir ama onlem almakta fayda var.mutlu bir gebelik dilerim hepinize
Belli olmaz bilmiyomkiÇok az bi nane çay kaşığının ucu kadar. Sakıncalı mı yani
Canim az önxe bwndwn böyle pembemsi akinti gwldi. Ama cok cok acik. Sendede varmi? Gwcen hafta bende kirmizi kan degildide akintiyla berabee gwlmisti yerlesme kanamasiydi o ama..bilmiyorum devammi ediyoe acaba böyle sira sira gelirmi. Cuma gelsede randevuya gitsm valla. En azindan bileyim iyiAmin canım teşekkür ederim
Benimde beşinci haftada oldu altıya yakın durdu sonra yine ara ara progestaran içtim durdu sırt ağrım oluyorCanim az önxe bwndwn böyle pembemsi akinti gwldi. Ama cok cok acik. Sendede varmi? Gwcen hafta bende kirmizi kan degildide akintiyla berabee gwlmisti yerlesme kanamasiydi o ama..bilmiyorum devammi ediyoe acaba böyle sira sira gelirmi. Cuma gelsede randevuya gitsm valla. En azindan bileyim iyi
Aynen.. normaldir o zaman.. hayirlisiBenimde beşinci haftada oldu altıya yakın durdu sonra yine ara ara progestaran içtim durdu sırt ağrım oluyor
İçini ferah tut iyidir ilk üç ay oluyo yinede kontrole git tabiAynen.. normaldir o zaman.. hayirlisi
En sevdiğim meyveydi şimdiyse en tiskindigim ekşi seviyorum mayhosBana meyveler dokunuyor özellikle kiraz
Ekşi olunca kız derler amaEn sevdiğim meyveydi şimdiyse en tiskindigim ekşi seviyorum mayhos
Yok canım şükür benden sadece sarı akıntı geliyor. Doktoruna arayıp sorsan mı acaba. Çünkü benim doktorum kanama, çok ağrı vs olursa hemen gel demiştiCanim az önxe bwndwn böyle pembemsi akinti gwldi. Ama cok cok acik. Sendede varmi? Gwcen hafta bende kirmizi kan degildide akintiyla berabee gwlmisti yerlesme kanamasiydi o ama..bilmiyorum devammi ediyoe acaba böyle sira sira gelirmi. Cuma gelsede randevuya gitsm valla. En azindan bileyim iyi
Ya bwnde kanama yok öyle kirmizi kan felan hic yok. Agrimda yok öyle. Yoksa giderdim. O degilde dünden beridir ishalimYok canım şükür benden sadece sarı akıntı geliyor. Doktoruna arayıp sorsan mı acaba. Çünkü benim doktorum kanama, çok ağrı vs olursa hemen gel demişti
Oğlumda eski yerdim alakası yok aslında sadece bu bebeyimin hareketlerini hissediyorum diğerlerinde olmamıştıEkşi olunca kız derler ama
Seninde çok kötüymüş korktum gerçekten dayanılmaz birşey çünkü Allah yardım etsin inşallahAllah yardımcınız olsun kızlar bende bulantıyı zirvelerde yaşadım 2 gün boyunca hiç bisey yiyemedigimi bilirim o kadar zorlanirdim ki kan kusardım7 aylık hamileyim ama 5.ayı bitirene kadar da kustum ben malesef ama prilam in çok faydası oldu bana o olmazsa Ayak ta duramazdım şuan bulantim tamamen kesilmiş değil ama en azından eskisi gibi kusmuyorum nadir oluyor ve alıştım artık sabahları midem bulanmadan kalktigim günleri unuttum yada bir yemeği iştahla yemeyi rabbim bebislerimize sağlık versin inşallah hayırlı bir şekilde kucagimiza alırız ☺
Bende ishalim evet ama kendi elimle yaptım benYa bwnde kanama yok öyle kirmizi kan felan hic yok. Agrimda yok öyle. Yoksa giderdim. O degilde dünden beridir ishalimsizdede ooldumu bu. Magnezyum aliyorum diye olabilir belki bilmiyorum.
Doktora gittinmi niye kesilmiyor ki benim üç buçukta kesiliyo şiddetli kusmalar17 hafta 2 günlüğüm halen devam ediyor, daha bu sabah arabada çıkardım
Sürekli her gün olmuyor, hafta da bir filan o yüzden doktor sorun etmedi, ama şunu farkettim çok yorulduğum zamanlarda bulantım oluyor.Doktora gittinmi niye kesilmiyor ki benim üç buçukta kesiliyo şiddetli kusmalar
Tabiki oksurunce bebek pozisyon degistiyor sürekli eğil kalk iş yapınca tabiki bulantı artiyo biranda kusuluyo bende öyleyim dinlenmeye çalış ben hamilelik döneminde fazla iş yapmiyomSürekli her gün olmuyor, hafta da bir filan o yüzden doktor sorun etmedi, ama şunu farkettim çok yorulduğum zamanlarda bulantım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?