Kusmaktan bunalıma girdim

Bende ayniyim 2 gun falan durmusdu gecdi sandim ama sonra yine basladi ve ck fena basladi hergun gidip geliyorum icim disima cikiyo kusmakdan rahim bolgemde bi ara agri yapmisdi doktor ilac yazdi ama bn icmiyorum korkuyorum bise yapar diye bebise
İç canım öyle olsa vermezlerdi

İç canım öyle olsa vermezlerdi
Korkudan icesim gelmiyoki birazda sorunlu bi gebelik benimki kan pihtilasmasi oldugundan dolayi ona bise olamsinda bn cekerim bu hallerimi diyorum az kaldi zaten surda 1 ay daha disimizi sıkalım insallah gecer

diyorumya neler çektim hala yanma ara kusma devam ediyir
Yemeklerin cogundan tiksindim

Korkudan icesim gelmiyoki birazda sorunlu bi gebelik benimki kan pihtilasmasi oldugundan dolayi ona bise olamsinda bn cekerim bu hallerimi diyorum az kaldi zaten surda 1 ay daha disimizi sıkalım insallah gecer
İnşallah canım benim annelik çok güzel ve çok zor madem öyle dayanmaya çalış herşey güzel olacak inşallah

Çok az bi nane çay kaşığının ucu kadar. Sakıncalı mı yani
tuketmemeye calisin.doktorunuza danisarak zencefil tuketebilirsiniz.ama ölçüyü doktor söylüyor onun da fazlasi zarar.korkmayin bisey olmamistir ama onlem almakta fayda var.mutlu bir gebelik dilerim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…