Allah razı olsunGeçti canım doğumum oldu çok şükürRabbim sizin yardmcınız olsun
Amiiinnn darısı sana canm zamannda, sağlıkla, hayrla gelsin bebişinAllah razı olsungözün aydın canım
İç canım öyle olsa vermezlerdiBende ayniyim 2 gun falan durmusdu gecdi sandim ama sonra yine basladi ve ck fena basladi hergun gidip geliyorum icim disima cikiyo kusmakdan rahim bolgemde bi ara agri yapmisdi doktor ilac yazdi ama bn icmiyorum korkuyorum bise yapar diye bebise
İnşallah canımAmiiinnn darısı sana canm zamannda, sağlıkla, hayrla gelsin bebişin
Korkudan icesim gelmiyoki birazda sorunlu bi gebelik benimki kan pihtilasmasi oldugundan dolayi ona bise olamsinda bn cekerim bu hallerimi diyorum az kaldi zaten surda 1 ay daha disimizi sıkalım insallah gecerİç canım öyle olsa vermezlerdi
diyorumya neler çektim hala yanma ara kusma devam ediyirMigdesinde sıkıntı olanlar daha ağır geciriyo gerçekten eltilerim var neredeyse hiç kusmuyorlar ben Sürünüyorum kişiden kişiye degisiyo kusarken inanki ağlıyorum dayanamıyorum nasıl kalkıyorum kusuyorum mutfağa giremiyom mutfaktan nefret ediyorum
İnşallah canım benim annelik çok güzel ve çok zor madem öyle dayanmaya çalış herşey güzel olacak inşallahKorkudan icesim gelmiyoki birazda sorunlu bi gebelik benimki kan pihtilasmasi oldugundan dolayi ona bise olamsinda bn cekerim bu hallerimi diyorum az kaldi zaten surda 1 ay daha disimizi sıkalım insallah gecer
Kaç ayliksindiyorumya neler çektim hala yanma ara kusma devam ediyir
Yemeklerin cogundan tiksindim
Insallah sizde dayana bilirsiniz evt cok zor ama sabir allahim diyerek cikariyorumİnşallah canım benim annelik çok güzel ve çok zor madem öyle dayanmaya çalış herşey güzel olacak inşallah
Suan 20deyimKaç ayliksin
MaşallahSuan 20deyim
Geçecek bir gün o tatlı bebekler için sabirInsallah sizde dayana bilirsiniz evt cok zor ama sabir allahim diyerek cikariyorum
darısı basinizaMaşallahbuyutmussun
İnşallah tek hayalim o buaralarOhhh maşaALLAH
Amin cnm hepimizin inşallahdarısı basiniza
Amin canım teşekkür ederimAyyyy gecmis olsun valla. Allah yardimciniz olsun
Aynen canımAmin gülü seven misali katlaniyoruz
Çok az bi nane çay kaşığının ucu kadar. Sakıncalı mı yaninane dusuk riskini arttirir..
tuketmemeye calisin.doktorunuza danisarak zencefil tuketebilirsiniz.ama ölçüyü doktor söylüyor onun da fazlasi zarar.korkmayin bisey olmamistir ama onlem almakta fayda var.mutlu bir gebelik dilerim hepinizeÇok az bi nane çay kaşığının ucu kadar. Sakıncalı mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?