Kuştan anlayan birisi çıkar mı kuşumun kanadı neden böyle :(

banulk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
87
9
1
30
Kuşumun uçması normal ancak tek bir kanadını devamlı kaldırdığını fark ettim. Ve bir iki tüy çıkıyor böyle. Bir ara tüy düştü ama batmaya devam ediyor sandım almaya çalıştım baktım tüy düşmemiş ama neden o tüyler dışarı çıkıyor devamlı ve neden o kanadını kaldırıp duruyor. Ben kuşa bakan veteriner bulana kadar sizlerden bilenler yardım ederse çok sevinirim 😔

Eklentiler

• 1000013040.webp
    1000013040.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 171
Yani komple kaldırsa derim sıcaktan kanatlarını kaldırıyor. Ama duruşundan sanırım uçarken bi yere çarptı orası kırılmış siz en iyisi kuşçuya götürün. Ya da kanatlı hayvandan anlayan veterinere. Onlar düzeltsin siz ellemeyin.

Yani komple kaldırsa derim sıcaktan kanatlarını kaldırıyor. Ama duruşundan sanırım uçarken bi yere çarptı orası kırılmış siz en iyisi kuşçuya götürün. Ya da kanatlı hayvandan anlayan veterinere. Onlar düzeltsin siz ellemeyin.
Ama kırık olsa uçabilir miydi yine şu an çok güzel uçuyor?

Oy cici kuş maşallah.
Acaba tüyünü koparmaya çalıştı da koparamadı mı?
Uçuyor diyorsunuz değil mi?

Bir veteriner tahmininde bulunayım 😄
uçarken tedirgin bir an yaşadı mı duvara vs çarptı mı ? Kanadı kaldırdığınız zaman geri düşüyor mu mesela
Aslında ben memlekete giderken kayınvalidemlere bıraktım geldiğinde böyleydi. Eşimin kardeşi biraz kaba davranıyor kuşu korkutuyor ondan şüphelendim kafese falan çarptıysa diye korkunca imalı olarak sordum ama cevap alamadım pek

Aslında ben memlekete giderken kayınvalidemlere bıraktım geldiğinde böyleydi. Eşimin kardeşi biraz kaba davranıyor kuşu korkutuyor ondan şüphelendim kafese falan çarptıysa diye korkunca imalı olarak sordum ama cevap alamadım pek
Kuş paniklemiş ve bir yere çarpmış olabilir , kanadına bakın elinizle hafif kaldırın kanat düşüyor mu ? Ya da 1-2 gün gözlemleyin bir sıkıntı var mı ? Geçmiş olsun .

Back
X