Kuştan anlayan birisi çıkar mı kuşumun kanadı neden böyle :(

Kuşumun uçması normal ancak tek bir kanadını devamlı kaldırdığını fark ettim. Ve bir iki tüy çıkıyor böyle. Bir ara tüy düştü ama batmaya devam ediyor sandım almaya çalıştım baktım tüy düşmemiş ama neden o tüyler dışarı çıkıyor devamlı ve neden o kanadını kaldırıp duruyor. Ben kuşa bakan veteriner bulana kadar sizlerden bilenler yardım ederse çok sevinirim 😔
Fotoğraftan bakınca sıcaktan koparmak/kaşımak istemiş de öyle kalmış gibi geldi bana. Eğer bir hassasiyet ve acı yoksa tabi. Bizim evimizde klima yok ve aşırı sıcak bir kaç gündür, kuşumuz çok derbeder görünüyor yazık tüyleri darmadağın oldu uğraşa uğraşa 🤦🏻‍♀️

Aslında ben memlekete giderken kayınvalidemlere bıraktım geldiğinde böyleydi. Eşimin kardeşi biraz kaba davranıyor kuşu korkutuyor ondan şüphelendim kafese falan çarptıysa diye korkunca imalı olarak sordum ama cevap alamadım pek

Muhtemelen kuş uçsun diye kafesi açmışlar ama panik yapıp el kol salladılarsa kuş bi yere çarpmış. Sen bir daha onlara bırakma en iyisi. Uzaktan fotoğrafla pek birşey anlaşılmıyor. Israrla kuşçu dememin sebebi veteriner eğer kanatlı hayvandan anlıyorsa tamam. Ama ben İstanbul’da tek tük bulabilmiştim yani zor. Kuşu korkmayan birilerine emanet edin bir daha. Ya da uçaklara bindirilebiliyor. Güvenilir biri yoksa da yanınızda götürün. Kuş çarpsa bile çarptı demezler ama var bişey belli.

Fotoğraftan bakınca sıcaktan koparmak/kaşımak istemiş de öyle kalmış gibi geldi bana. Eğer bir hassasiyet ve acı yoksa tabi. Bizim evimizde klima yok ve aşırı sıcak bir kaç gündür, kuşumuz çok derbeder görünüyor yazık tüyleri darmadağın oldu uğraşa uğraşa 🤦🏻‍♀️
Ben çok sıcak bir memlekette yaşamıyorum kuşun bunalması pek mümkün değil biz de bunalmıyoruz hiç 😁 ben incindiğini düşünüyorum

Muhtemelen kuş uçsun diye kafesi açmışlar ama panik yapıp el kol salladılarsa kuş bi yere çarpmış. Sen bir daha onlara bırakma en iyisi. Uzaktan fotoğrafla pek birşey anlaşılmıyor. Israrla kuşçu dememin sebebi veteriner eğer kanatlı hayvandan anlıyorsa tamam. Ama ben İstanbul’da tek tük bulabilmiştim yani zor. Kuşu korkmayan birilerine emanet edin bir daha. Ya da uçaklara bindirilebiliyor. Güvenilir biri yoksa da yanınızda götürün. Kuş çarpsa bile çarptı demezler ama var bişey belli.
Uçakla gidemiyorum maalesef havaalanı yok 10 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıyorum kuşu alamam ki :( kayınvalidemden başka bırakacak kimsem de yok burada :( zaten onların kuşuydu kuşçuya mı versek dediler ben kıyamadım vermeyin dedim aldım kuşu evde kedim olmasına rağmen 🥺 bir tane veteriner buldum gibi. Ondan bir sonuç çıkmazsa kuşçuya gidicem

Back
X