Bunu derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Siz neyi affedeceksiniz ki?Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim.
Sanırım "vicdanınız" size birşey anlatmaya çalışıyor.
Arayın bir helallik alın hanımefendi den bence.
O nasıl koca ya neden merak ediyor cok ayip..sizde birşey anlamiyor deseydiniz..bence siz kendiniz anlattiniz hangi koca kadin muhabbetini dibine kadar merak eder
Kizlar ben cok karsiyim kadinlar arasindaki seylerin kocaya anlatilmasina zaten. Ama esimin zoruyla oldu. Hadi ben soyledim, kocam niye gidip sorun olacagini bile bile onun kocasina anlatiyor bunu. Esime de soyleyemedim bunlari. Ama kocam beni tongaya dusurdu valla. Suan hicbise anlatmiyorum zaten, sorunca gunah giybet etmiyorum ben artik diyorum.
Ben sucluyum dimi cok uzuluyorum ya.
Kizi suclama durumuna gelince, beni anlayip dinlemeden, sanki bosanma sebebi benmisim gibi davrandi, halbuki kocasiyla birsuru baska problemi vardi, kocasi onu sevmiyordu. Kiz hep baskalarini her konuda suclayan biridir hic bi konuda ustune toz kondurmaz hep kendisi madurdur, kocasi da onu bu yuzden terketti bir nevi, hep sen mi iyisin herkes mi kotu diyip gitti
Ya rezil olurum valla. Kucuk duserim pek cok kisi de duyar bunu hem
Eşli gorustugum bir bayan arkadasim vardi. 6 ay once küstük. Barismamiz mumkun degil fakat 24 saat kafamda o kiz var.onu aklimdan cikaramiyorum hep olsylar keskeler donuyor kafamda.
Kusme sebebimize gelince, kocasi hakkinda bir seyi bana soylemisti, benim kocam da surekli o kiz hakkinda beni sorguya cekerdi zorla onun anlattiklarini anlattirirdi bana, anlatmazsam turlu psikolojik iskenceler yapardi. Kocalar da arkadas ya o yuzden. Normal benim tek gorustugum kadinlar hakkinda birsey asla duymak istemez kocam, ama arkadaslarinin eslerinin olaylarini merak eder.
İste benim soyledigim bir seyi gidip kizin kocasina soylemis benim esim. Onlar da zaten cok kotu kavgaliydi, kavga sirasinda kocasi bunu yuzune vurmus, ve kiz bana kustu. Zaten biz kustukten sonra onlar da birbirlerine bosanma davasi actilar. Ve kizla bir daha hic konusmadik.
Ama hergun arkadasima en zor zamaninda kostek oldum diye vicdan azabi duyuyorum. Ben ona yardimci olamadim. Bilmem belki de onu kiskaniyordum bile. Esimin onun hakkindaki olaylari merak edip durmasi, ona ozendigini gosteriyordu belki. Bunlar varsayimlar tabi.
Ne yapmaliyim, bu kizi kafamdan nasil atmaliyim. Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim. Bu olay patlak verince ona bana bir cirkeflik yaptirdi, ama direk kendisiyke konusmadim.
Bir kere karsilastik, konusmadik.
Sanırım "vicdanınız" size birşey anlatmaya çalışıyor.
Arayın bir helallik alın hanımefendi den bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?