Küstüğüm kız arkadasımı aklımdan neden atamıyorum manyak mıyım yaa

Bence de o da sana noluyo dememis gitmis yine karisina catmis. Kocam da ogrenince niye benim soyledigim lafi kavganda kullaniyorsun diye ona catti. Fakat cocuk tekrar karisina catti niye benim arkadaslarimi uzuyorsun diye. Yani karisina hic deger vermiyordu zaten, yollarda dovuyordu, evden kovuyordu ama kiz yine de evliligini bitirmemeye calisiyordu

siz kendinizi aklamışsınız zaten kocası kötü dövüyor, kız kötü dedikodu yapıyor, kızın ailes kötü arayı bozuyor, kocasının ailesi kötü arayı bozuyor. Siz niye vicdan yapıyosunuz ki , kocanızla birlikte can sıkıntısından insanların hayatlarına müdahale etmişsiniz dedikodu yapmışsınız, laf taşımışsınız en fazla. kocanızın da elin karısını bu kadar merak etmesi çok normal zaten hep merak ederler kocalar. babam akşam her gün sorar anneme o kadaın nasıl bu kadaın nasıl her ailede olur yani çooook normal. siz souna kadar haklısınız affetmeyin o kötü insaları

eşinize hiç anlatmamalıydınız.
belki de boşanmalarında sizin de payınız var artık
hem eşinize ne elalemin karısından.
bence bu çok daha büyük bi sorun.

Boşuna dememişler kankussan kızılcık şerbeti içtim de diye.Demek sizin gibi dostlarda var .Siz karı koca bunlara kafayı takmışsınız.Yaptığınızın sizi rahatsız ettiğini söylesenizde hala savuna biliyosunuz.

Eşiniz her ne kadarda arkadaşınızın arkadaşı olsada bu denli merak etmesi çok garip.. Siz mesela kocasının sizin arkadaşla olan olaylarını merak ediyormusunuz ? Belli ki duyulmasını istemediği bir konu anlatmış arkadaşınız size güvenip çok çirkin kocanızın laf almaya çalışmasını sizinde ona anlatmanız .. yani insan olan vicdan yapar tabi .. dayak yediğinden sizin yüzünüzden içiniz rahat değil ister konusun ister konuşmayın bundan sonraki yaşantısınızda ama helallik almalısınız çünkü tek suçlu sizsiniz şu konuda . empati yapın siz olsaydınız o kadının yerinde ve sırrınızı verseydiniz ona oda kocasına anlatsaydı sizde bu sebepten kocanızdan dayak yeseydiniz..

Yanlis anlasilmis, bu yuzden dayak yemedi kiz, dayak olaylari daha onceki mevzular

helallik dilemeniz iyi olur,zor bi durum tabi ki ama yuva yıkılmasına sebep olma ihtimali bile çok kötü:S ayrıca kocanız da o kadar merak ediyorsa ya niyeti sizin dediğiniz gibidir ya da amacı laf taşımaktı.allah yardımcın olsun zor.

Cogu kisi o kadinin yerine kendini koymus. Sonucta cogu kadin kocasina birseyler anlatiyor, ama kocalari asla gidip bunu duyurmuyor. Bana kizanlarin cogu eminim bugune kadar eslerine en az bir konuda bir sey anlatmistir, ya da sevgililerine. En azindan aileniz hakkinda bir ani da mi paylasmadiniz bu kadar durust taklidi yapmaya gerek yok bence

İlla ki anlatmıştır ancak kocası gidip bunu diğer kocaya yetiştirip hesap sorunca da kocasına "sen napıyorsun" demiştir diye düşünüyorum.
Siz hala "ama o öyleydi böyleydi"desiniz. Mesele o değil ki, mesele siz ve eşinizin tutumu. O dünyanın en kötü insanı olabilir; bu eşinizin sizden duyduğunu diğer kocaya yetiştirmesini gerektirmez. Sizin bu konuda eşinize bir şey dememeniz de ilginç, insan sormaz mı hiç "sen niye benim güvenip sana anlattığım şeyi gidip söylüyorsun" diye.

k
konu sahibi çok ilginçsin.sana anlatılan bi şeyi gidip kocana anlatmışsın kocan da senin gibi sır tutamayıp kadının kocasına anlatmış insanlar sizin yüzünzden neler yaşamış kendini haklı göstermek için konuyu nerelere getirdin daha da olmadı yorum yapanlara dürüst takliti yapıyorsunuz diye ithamlar da bulunmaya başladın.ne biliyosun bunu peki? herkes senin ve eşin gibi değil taklit yapmaya da ihtiyacı yok.hatanı millete laf atarak kapatacağını düşünüyosan devam et buyur.vicdanın rahatsa sorun yok.

hepimiz dedikodu yaparız ya da hata yaparız ağzımızdan laflar kaçar pişman oluruz üzülürüz ama bunun boyutu önemlidir seinnki çok farklı dedikoduyu aşmış kadının hayatını etkilemiş aile içi kavgaya sebep olmuş.

Son düzenleme:

Çok haklısınız. Konu sahibi üstelik kocanız söylediği şeyin problem çıkardığını öğrendiği halde gidip bir de adama neden kavganda kullanıyorsun diyerek kadının bunu da söylediğini yetiştirmiş hemen. Eşini tanıyan insan evet eşinin güvenilirliğinee göre söyler ya da söylemez, siz iki kere söylenmemesi gereken bir şeyi söylenmemesi gereken bir insana söylemişsiniz.

Aralarini kocasinin ailesi bozmus en cok da. Kk da boyle seyler cok okuyoruz, kadinlar hep kocalarinin ailelerini sucluyorlar fakat suc o kocalarda

Onu bilmiyorum, kocam ya beni umursamadigi icin boyle yapti cunku olaylarin buraya gelecegini cok iyi biliyordu, ya da kiz arkadasimla aramizi bozmak icin, cunku fazla gorusmememi istemisti son durumlarda. Simdi de kusmemizden memnun gayet
sen bu kocanı çok iyi takip et.hiç iyi kokular duymuyorum
ayyy iyiki sen kocana,kocanda arkadaşının kocasına söylemiş.yoksa bu kötü evlilik bitmeyecekmişti.iyilik yapmışsınız siz

Kötülemeli miyim ya da affetmeli miyim derken?

Pardon ama sen iyi misin? Ruh sağlığın yerinde mi daha doğrusu. Lütfen açtığın konuyu tekrar dön ve oku.

Kötülemişsin kötüleyeceğin kadar. Bilmem farkında mısın ama şuan büyük vebal almışsın yani kul hakkı.

Daha fazla günahını al kızcağız azıcık rahatlar belki.

Affettme kısmına hiç değinmiyorum. Değinirsem kırıcı olabilirim. Dua et de kadın seni affetsin. Kul hakkının öteki dünyada dönüşü yok..

Esimle sorunlarim var, ama bunun icin kimseyi suclamadim, sorunlarimin kaynagi esimdir, ya da ilskimizdir ya da bendirim. Kimseyi iliskime bulastirmam genelde kimseyi de sebep gostermem

Hayır yani bu olaydan sonar eşine kızmadın mı, küsmedin mi? Neden yetiştirdin demedin mi? Bilmiyorum eşine anlattın bir şekilde ağzından kaçırdın diyelim. Çünkü devamlı evde iç içesin her şeyini anlatıyosun. Ama eşinin yaptığı bariz bir kötü niyet. Bilerek isteyerek sırf araları bozulsun diye gitmiş anlatmış. Sen eşine sormadın mı onlaırn aralarının bozulmasından ne keyif aldın diye?

Normal şartlarda bir insan bu durumdan sonar arkadaşının yanında durur ve sebep olduğu için kendi eşine de cephe alırdı. Ama siz bir köşeye çekilmiş olacakları beklemişsiniz...

Ben de anlatırım eşime arkadaşlarımla ilgili şeyler. Haklısın. Ama gidip anlattığımı eşim kızların sevgililerine ya da annelerine yetiştirmez. Güler geçer.

Arkadaşınızı kendinizden lütfen mahrum ediniz...
Kızın aynı faciayı yaşamaması için.
SİZ NASIL ARKADAŞSINIZ YAHU?
NASIL EŞİNİZLE PAYLAŞIRSINIZ SOHBETLERİNİZİ NASIL?

Resmen kıskanmışsınız zaten saklamıyorsunuz da bunu.Kafanızdan atamama sebebiniz ise vicdan muhasebesi yapıyor olmanız.Ayrıca büyük bir kul hakkına girmişsiniz helallik almak şart size güvenip arkadaşlık yapmaya da gelinmez.Kocanız da ne meraklı melahatmış öyle karı kılıklı dedikoducu şey ona neymiş ki bayan arkadaşınızın özelini merak ediyor kullandığı pedinide sordu mu bari .Kadın lafına karışmasın o erkek işleri ile ilgilensin ok

siz sır tutamadıgınız icin,
esiniz o kadını fazla merak ettigi icin ve sizden duyduklarını yetistirdigi icin,
o kadının eski kocası hem esinize sana ne benim karımdan diyemedigi icin ve bunu karısına karsı kullandıgı icin,
bu olayda hepiniz suclusunuz benim gozumde.
aman evlerden uzak olsun boyle insanlar derim hep.

hele ki zaten o evlilikte siddet vs butun sorunlar varken siz bu kadına hemcinsiniz olarak destek olmak veya bosandıktan sonra ozur dileyip boyle basit bir seyin buyuyecegini bilemediginiz soyleyip esinizle beraber o kadından af dilemek yerine hooop sıvışmıssınız.
bir de kadın size tel.de sayınca cirkeflesmissiniz karsılıklı olarak.
ya hic karısmayacaktınız, ya da hicbiriniz agzınızı tutamadıysa azıcık sorumluluk hissedecektiniz.

O olay olunca ozur dilesem butun bosanmanin yukunu uzerime birakirlar diye korktum acikcasi. Kim derseniz kiz ve ailesi. Cunku catacak yer ariyorlardi. Dedigim gibi niye boyle oldu olaylar diyeceklerine kim aramizi bozdu seklinde yaklasan insanlar. Yoksa o an ozur dilerdim. Belki o an barissak yine ayni seyler olurdu aramizda, cunku ben de yerimde durmazdim belki laf tasimalar olurdu arada. Ben de bu olay uzerine cok degistim cunku, kocama ne durumda olursa olsun bise soylenmeyecegini anladim. Kizin ailesinin ne oldugunu anladim, kizlarini yanlis yonlendirmek konusunda.
Keske bu dostlugu ben bunlari farkettikten sonra a yapsaydik. Gerci ben degistim ama kiz degismis midir bilmiyorum belki yine sorun yasardik degismemisse

Bence siz oturupta bol bol dua edin ki, o kadin sizden intikam almaya yemin etmesin!
Intilam almak isterse eger, isi pek zor degil, cünkü esiniz dünden megilli!!!
Suan ayakta uyuyor bile olabilirsiniz, esiniz bu durumdan "gayet" memnunsa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…