Küstüğüm kız arkadasımı aklımdan neden atamıyorum manyak mıyım yaa

yakın bi geçmişte benzerini yaşadım ama benim ki daha farklıydı.bana hakszlık yapan o iki kişiyi asla affetmiycem ve hep beddualarımda olacaklar her zaman.resmen sırtımdan vuruldum hem de en zor zamanlarımda.

o yüzden o arkadaşın da seni ömür boyu affetmese çok çok haklı.bi de affetmeli miyim diye sormuşsun daha neler?!

Katılıyorum canım.

Hadi ben soyledim, kocam niye gidip sorun olacagini bile bile onun kocasina anlatiyor bunu. Esime de soyleyemedim bunlari.

Keşke söyleseydiniz, en azından boşboğazlığının başka bir çift arasında soruna yol açtığını ve size bir arkadaşa mal olduğunu bilseydi.

Peki eşinize anlattığınız konu neydi?

Siz değil de eşiniz ayırmaya çalışıyodu bence onları. Eşinizdne şüphelendiniz mi hiç. Neden o kadını bu kadar merak ediyordu?

Sebep olduklarınızdan dolayı 'vicdan azabı'çekiyorsunuz.

o kızın yerınde olsam asla sizinle konusmam ... kocamla problemlerım var belkı kımseye acamıyorum guvenemıyorum kimseye; gelıp dostum bıldıgım bırıne anlatıyorum belki asılabılecek problemler ama dostum bıldıgım kısı gıdıp sınsı fesat kocasına soyluyor oda benım kocamın muskul durumunu anlayıp ılk zayıf anında soyluyor ve benım evımde kıyamet kopuyor...

cok ayıp yaptıgınız... ztn problemlerı varmıs kocasının gururu kırıldı, belki arkadsınız sıddet gordu ( psikolojik, fiziksel) esiniz kımbılır nasıl soyledı neler duyuyoruz.. okuyoruz burada!!! belkı bosanmasına bıle vesıle oldunuz.. bılınmez yada bunların hıcbırı olmadı ama yaptıgınız laf tasımak!

bırde sizce affetmelımıyım yazmıssınız yada onu kotulemelimıyım demıssınız cok ayıp cok ! o 24 saat dusundugunuz aklınızdan cıkmayan sey vıcdanınızın sesı... olaylar bıtınce vıcdanın rahatsa rahat uyku uyurmus ınsanlar nekadar da dogru....

Arkadaşlarınızla ilişkinize değil de eşinizin karakterine takıldım.
Ailece görüştüğünüz kişilerin eşleri hakkındakileri merak etmek gerçekten çok garip.
Neden merak eder ki bir erkek?
Eşiyle arası iyi mi kötü mü diye yolunu mu yapacaktı diye düşünmeden edemedim ben.
En nihayetinde sizin söylediğiniz şeyi eşine söyleyerek araya nifak tohumlarını da ekmiş.

Bence siz kızdan ziyade eşinizin davranışlarını analiz edin ve dikkatli olun...

Size güvenerek birşeyler anlatmışş ve sonucunda neler olmuş
arayın özür dileyin.
ben affetmezdim orası ayrı tabi.

o nasıl bir kocadır ki, kadınların arasında konuşulan meseleleri merak eder, ara bozuculuk yapar?
siz nasıl bir arkadaşsınız ki, bir kadının size verdiği sırları kocanıza anlatırsınız?
olayın iyi yönü, eşinizle birbirinize çok yakışıyorsunuz..

Son düzenleme:
Kizlar sorun olan konu suydu, kocasi bir gun eve gec gelmis. Ben de bunu esime soyledim. Esim de onun esine sen gecen hafta gece vakti nerdeydin eve gec gelmissin demis. Kocasi da kiza kavga arasinda bunu yuzune vurmus, benim eve o gun gec geldigimi arkadasimin esine soylemissin diye

Bir de kiz sadece bana degil, her yerde kocasinin arkasindan atiyordu, kocasinin akrabalari bunlari da duymus, ben yapma kendini rezil etme diye uyardim

Haaaa tamam o zaman.
Bence affetmeyin.

Yani aslinda konunun cok ayrintisi var, burada boluk porcuk yazinca yanli oluyor. Ama icim bir nebze rahatladi. En azindan kizin ne dusundugunu anladim ve icim rahat etti. Ve dedigim gibi kiz alisveris yaptigi tezgahtarlara bile kocam bunu bunu yapti diye anlatiyordu, sonra kabak bana patladi
Daha once de baska bir arkadasimiza aynisini yapmisti. Bir yerlerde kocasini atmis, bu da kulagina gitmis esinin, kiz da arkadasimizi sucladi sonra gercekler ortaya cikinca mahcup oldu fakat yine de ozur dilemedi

AYnen bende yasadim bunu

Benim gibiler varmis

Beni kahreden canim dedigim dostum olusuydu

Ayni duygulardayim senin gibi

Hmmm baksen. Kocana da o tezgahtarlar yetiştirdi demek ki.

Hain kadın,boşver düşünme sen o dedikoducuyu canım.

Kis dalga gecme benlen
yine de uzuntuluyum cunku cok sevmistim onu ve ne bileyim hayrandim ona
Kiz kardesim gibi bole o uzulmesin die icim titrerdi oyle severdim
Cok uzgunum yine de

Kesinlikle HAİN bir kadın o.
Tabi tabi için rahat olsun.
Dedikodu yapan insanlara bende tahammül edemiyorum arkadaşım.

Psikolojik işkence uygulayan eşine garip demek baya hafif kalır.
Neolursa olsun bir laf olduğu yerde kalmalı.

Kaç yıllık evliyim hiçbir zaman eşimle oturup arkadaşlarımla aramda olan muhabbeti konuşmadım.
Bence eşinizi bu konuda uyarın nedemek psikolojık işkence uygulayarak ağzınızdan laf almak?

Son düzenleme:
Kis dalga gecme benlen
yine de uzuntuluyum cunku cok sevmistim onu ve ne bileyim hayrandim ona
Kiz kardesim gibi bole o uzulmesin die icim titrerdi oyle severdim
Cok uzgunum yine de

Aşk olsun canım yaa,niye dalga geçeyim.
Boşver düşünme artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…