gercekten konu sahibinin arayıp helallik almak istedigini gozumde canlandırdım da...
kadının yerinde olsam ne yuzle arıyorsun derdim.
fakat konu sahibi hala kendi derdinde, baskaları ne dermis rezil olurmus...
fazla kurmaca mı kaçar bilmiyorum ama kocası erkek arkadasının ayrılmak istedigini biliyorsa rahat bosanması icin koz vermeye bile calısmıs olabilir. ne kadar cirkin iliskiler bunlar ya, aklım almıyor.
Hadi ben soyledim, kocam niye gidip sorun olacagini bile bile onun kocasina anlatiyor bunu. Esime de soyleyemedim bunlari.
Kizlar sorun olan konu suydu, kocasi bir gun eve gec gelmis. Ben de bunu esime soyledim. Esim de onun esine sen gecen hafta gece vakti nerdeydin eve gec gelmissin demis. Kocasi da kiza kavga arasinda bunu yuzune vurmus, benim eve o gun gec geldigimi arkadasimin esine soylemissin diye
Bir de kiz sadece bana degil, her yerde kocasinin arkasindan atiyordu, kocasinin akrabalari bunlari da duymus, ben yapma kendini rezil etme diye uyardim
yakın bi geçmişte benzerini yaşadım ama benim ki daha farklıydı.bana hakszlık yapan o iki kişiyi asla affetmiycem ve hep beddualarımda olacaklar her zaman.resmen sırtımdan vuruldum hem de en zor zamanlarımda.
o yüzden o arkadaşın da seni ömür boyu affetmese çok çok haklı.bi de affetmeli miyim diye sormuşsun daha neler?!
Yani aslinda konunun cok ayrintisi var, burada boluk porcuk yazinca yanli oluyor. Ama icim bir nebze rahatladi. En azindan kizin ne dusundugunu anladim ve icim rahat etti. Ve dedigim gibi kiz alisveris yaptigi tezgahtarlara bile kocam bunu bunu yapti diye anlatiyordu, sonra kabak bana patladi
Daha once de baska bir arkadasimiza aynisini yapmisti. Bir yerlerde kocasini atmis, bu da kulagina gitmis esinin, kiz da arkadasimizi sucladi sonra gercekler ortaya cikinca mahcup oldu fakat yine de ozur dilemedi
Hain kadın,boşver düşünme sen o dedikoducuyu canım.
Yani aslinda konunun cok ayrintisi var, burada boluk porcuk yazinca yanli oluyor. Ama icim bir nebze rahatladi. En azindan kizin ne dusundugunu anladim ve icim rahat etti. Ve dedigim gibi kiz alisveris yaptigi tezgahtarlara bile kocam bunu bunu yapti diye anlatiyordu, sonra kabak bana patladi
Daha once de baska bir arkadasimiza aynisini yapmisti. Bir yerlerde kocasini atmis, bu da kulagina gitmis esinin, kiz da arkadasimizi sucladi sonra gercekler ortaya cikinca mahcup oldu fakat yine de ozur dilemedi
Kis dalga gecme benlen
yine de uzuntuluyum cunku cok sevmistim onu ve ne bileyim hayrandim ona
Kiz kardesim gibi bole o uzulmesin die icim titrerdi oyle severdim
Cok uzgunum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?