- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
Yani aslinda konunun cok ayrintisi var, burada boluk porcuk yazinca yanli oluyor. Ama icim bir nebze rahatladi. En azindan kizin ne dusundugunu anladim ve icim rahat etti. Ve dedigim gibi kiz alisveris yaptigi tezgahtarlara bile kocam bunu bunu yapti diye anlatiyordu, sonra kabak bana patladi
Daha once de baska bir arkadasimiza aynisini yapmisti. Bir yerlerde kocasini atmis, bu da kulagina gitmis esinin, kiz da arkadasimizi sucladi sonra gercekler ortaya cikinca mahcup oldu fakat yine de ozur dilemedi
gercekten konu sahibinin arayıp helallik almak istedigini gozumde canlandırdım da...
kadının yerinde olsam ne yuzle arıyorsun derdim.
fakat konu sahibi hala kendi derdinde, baskaları ne dermis rezil olurmus...
fazla kurmaca mı kaçar bilmiyorum ama kocası erkek arkadasının ayrılmak istedigini biliyorsa rahat bosanması icin koz vermeye bile calısmıs olabilir. ne kadar cirkin iliskiler bunlar ya, aklım almıyor.
Kizlar sorun olan konu suydu, kocasi bir gun eve gec gelmis. Ben de bunu esime soyledim. Esim de onun esine sen gecen hafta gece vakti nerdeydin eve gec gelmissin demis. Kocasi da kiza kavga arasinda bunu yuzune vurmus, benim eve o gun gec geldigimi arkadasimin esine soylemissin diye
Esegin aklina karpuz kabugu dusurmek olmazsa kurmacanin en onde bayrak sallayanini yapicam bir olay anlatarak;
bir komsum vardi Allah icin guzel kadindi.Esinin ozmu oz kuzeni kadini surekli taciz ediyordu.Kadinin kocasini birgun evine cagirmis,2 de fa...se ayarlamis. Sonra kadincagizi arayip anlatmis olanlari.Sırf bosansinlar diye.Tabi kadin bosanmadi.O pislik kuzen de pes edip aramadi bir daha ...
Yani ortaya cikan durum onemsiz belki, kocasi sirf bu yuzden mi kavga etti karisiyla. Adam zaten kafasinda bitirmisti kizi, ama kiz hep cevreyi sucluyordu. Bir gun bile hata bende mi yoksa kocamda mi demedi. Hep acaba aramizi kim bozdu dedi. Cogunlukla da adamin ailesini sucladi. Senin kocan yuz vermese ailesi size ne yapabilir dimi
Ben hataliyim tamam, ama kocasiyla bu mevzudan arasi kotu olmus gibi davranmasina kirilip gorusmeyikestim. Adamin ailesi beni aradi bu olay patlak verince ve benden ozur dilediler. Senin yuzunden kavga olmadi, baska bir suru sey var dediler, ben de bise demedim.
Zaten adamin ailesi kizi istemiyorlardi. Aslinda yana yakila almislar kizi cok istemisler ama nisandan sonra kiza tavir almislar sebebini ben de anlamadim. İlerleyen zamanlarda da bosanmayi talep etti adam ve ailesi. Kiza hep "biz senin boyle biri oldugunu bilmiyorduk" diyorlardi, bu ne demek bir turlu anlamadim. Kiz iyi biriydi aslinda ne yapti da aralari acildi bu kadar.
Adam kafasında bitirmiş,sizde noktayı koymasına yardımcı olmuşsunuz.
"Acaba aramızı kim bozdu?" Diye sorması ne saçma değil mi? Kim bozacak ki?
Eeee başka?? Maşallah hanımefendi hakkında ne var ne yok döktünüz.
Bence kırılmakta haklısınız,görüşmeyin o hanımla.
Aralarini kocasinin ailesi bozmus en cok da. Kk da boyle seyler cok okuyoruz, kadinlar hep kocalarinin ailelerini sucluyorlar fakat suc o kocalarda
Kizlar sorun olan konu suydu, kocasi bir gun eve gec gelmis. Ben de bunu esime soyledim. Esim de onun esine sen gecen hafta gece vakti nerdeydin eve gec gelmissin demis. Kocasi da kiza kavga arasinda bunu yuzune vurmus, benim eve o gun gec geldigimi arkadasimin esine soylemissin diye
Eşli gorustugum bir bayan arkadasim vardi. 6 ay once küstük. Barismamiz mumkun degil fakat 24 saat kafamda o kiz var.onu aklimdan cikaramiyorum hep olsylar keskeler donuyor kafamda.
Kusme sebebimize gelince, kocasi hakkinda bir seyi bana soylemisti, benim kocam da surekli o kiz hakkinda beni sorguya cekerdi zorla onun anlattiklarini anlattirirdi bana, anlatmazsam turlu psikolojik iskenceler yapardi. Kocalar da arkadas ya o yuzden. Normal benim tek gorustugum kadinlar hakkinda birsey asla duymak istemez kocam, ama arkadaslarinin eslerinin olaylarini merak eder.
İste benim soyledigim bir seyi gidip kizin kocasina soylemis benim esim. Onlar da zaten cok kotu kavgaliydi, kavga sirasinda kocasi bunu yuzune vurmus, ve kiz bana kustu. Zaten biz kustukten sonra onlar da birbirlerine bosanma davasi actilar. Ve kizla bir daha hic konusmadik.
Ama hergun arkadasima en zor zamaninda kostek oldum diye vicdan azabi duyuyorum. Ben ona yardimci olamadim. Bilmem belki de onu kiskaniyordum bile. Esimin onun hakkindaki olaylari merak edip durmasi, ona ozendigini gosteriyordu belki. Bunlar varsayimlar tabi.
Ne yapmaliyim, bu kizi kafamdan nasil atmaliyim. Onu beynimde kotulemeli miyim, yoksa affetmeli miyim. Bu olay patlak verince ona bana bir cirkeflik yaptirdi, ama direk kendisiyke konusmadim.
Bir kere karsilastik, konusmadik.
Yok yalan borcum mu var size dogru soyluyom
Senin kocanla aran nasıl peki?
Pardon da kocanıza ne?
kendinize her gün belli bir zaman dilimi ayırın ve o zaman diliminde sadece kızla ilgili düşündüklerinizi düşünün.
buna özen göstern. o saat onu düşünme saati olsun.
zamanla azalabilir.
bir de ulaşıp özrünüzü bildirmeniz iyi olur, bildirmediyseniz.
içinizde bitmemiş bir sahne olarak kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?