Küstüğüm kız arkadasımı aklımdan neden atamıyorum manyak mıyım yaa

Bunun vicdani yükünü eşinizinde taşıması gerekiyor bence...
Yazık olmuş ne desem bilemedim.
İçinizi ne rahatlatırdı bunu düşünün.Hatalısınız, içinizi kemiren bu mu acaba?

Canim esini kime anlatirsa anlatsin

Olay kimde patlarsa patlasin

Onemli olan seninde icinde olman

İyi kalpli biri olmalisinki vicdanin bunu kabul etmiyor

Seni sucluyor

Burada vicdanini rahatlatmaya calisma

Gece yatinca sabah kalkinca o hep durtecek seni

Bence zaman yitirmeden kendini ezik hissetsende konusmalisin

Evet oan ezik hissedeceksin belki tersleyeçek seni

Ama omur boyu huzurlu hissedeceksin

Baskalarina neyi hissettirirsek

Bizde onu yasariz

Dedimya iyi kalbini yorma konus bitsin

benced kocanın o arkadaşına ilgisi var ki sürekli onunla ilgili sorular sormuş,allah yardımcın olsun

Esegin aklina karpuz kabugu dusurmek olmazsa kurmacanin en onde bayrak sallayanini yapicam bir olay anlatarak;
bir komsum vardi Allah icin guzel kadindi.Esinin ozmu oz kuzeni kadini surekli taciz ediyordu.Kadinin kocasini birgun evine cagirmis,2 de fa...se ayarlamis. Sonra kadincagizi arayip anlatmis olanlari.Sırf bosansinlar diye.Tabi kadin bosanmadi.O pislik kuzen de pes edip aramadi bir daha ...

aktardıgınız seyin buyuklugu elbette onemli fakat baskalarının hayatlarıyla ilgili onemli veya onemsiz diye ayrım yapma hakkını kendimizde gorup dedikodu yapınca bakın o kucuk seyler nelere sebep oluyor...

esiniz de o kadının evde yalnız kalmasını cok icerlemis gibi hesap sormus adama. o da sana ne diyememis mi sizinkine?

aman evlerden uzak olsun boyleleri!

ben olsam ne en basta ne de en sonunda o kadın gibi davranırdım. neyse umarım mutludur...

Yani ortaya cikan durum onemsiz belki, kocasi sirf bu yuzden mi kavga etti karisiyla. Adam zaten kafasinda bitirmisti kizi, ama kiz hep cevreyi sucluyordu. Bir gun bile hata bende mi yoksa kocamda mi demedi. Hep acaba aramizi kim bozdu dedi. Cogunlukla da adamin ailesini sucladi. Senin kocan yuz vermese ailesi size ne yapabilir dimi
Ben hataliyim tamam, ama kocasiyla bu mevzudan arasi kotu olmus gibi davranmasina kirilip gorusmeyikestim. Adamin ailesi beni aradi bu olay patlak verince ve benden ozur dilediler. Senin yuzunden kavga olmadi, baska bir suru sey var dediler, ben de bise demedim.
Zaten adamin ailesi kizi istemiyorlardi. Aslinda yana yakila almislar kizi cok istemisler ama nisandan sonra kiza tavir almislar sebebini ben de anlamadim. İlerleyen zamanlarda da bosanmayi talep etti adam ve ailesi. Kiza hep "biz senin boyle biri oldugunu bilmiyorduk" diyorlardi, bu ne demek bir turlu anlamadim. Kiz iyi biriydi aslinda ne yapti da aralari acildi bu kadar.

Adam kafasında bitirmiş,sizde noktayı koymasına yardımcı olmuşsunuz.
"Acaba aramızı kim bozdu?" Diye sorması ne saçma değil mi? Kim bozacak ki?
Eeee başka?? Maşallah hanımefendi hakkında ne var ne yok döktünüz.
Bence kırılmakta haklısınız,görüşmeyin o hanımla.

Aralarini kocasinin ailesi bozmus en cok da. Kk da boyle seyler cok okuyoruz, kadinlar hep kocalarinin ailelerini sucluyorlar fakat suc o kocalarda

Pardon da kocanıza ne?

nekadar hatalı olduğunu hala anlamadınmı ? 6ay boyunca vicdan muhasebesi yapmadınmı hiç?
Boşanma eşiğine gelmişler belkide boşanmışlar..
nasıl bir şeye ves,le olduğunu unutmuş, onu affetmelimiyim diyorsun...

Yok yalan borcum mu var size dogru soyluyom

Manyak değilsiniz kendinizi suclu hissediyorsunuz
tamam kavgalı olabilirler ama boşanmaya kadar gitmiş iş
herhalde aklınızdan atamayacaksınız ne bekliyorsunuzki nelere sebeb olmuşsunuz siz ve eşiniz

kendinize her gün belli bir zaman dilimi ayırın ve o zaman diliminde sadece kızla ilgili düşündüklerinizi düşünün.
buna özen göstern. o saat onu düşünme saati olsun.
zamanla azalabilir.
bir de ulaşıp özrünüzü bildirmeniz iyi olur, bildirmediyseniz.
içinizde bitmemiş bir sahne olarak kalmasın.

Bi de affetmeli miyim, kötülemeli miyim diye kendinizi mi sorguluyorsunuz? O sizi affetsin şu durumda.. Ne kadar çirkin bir şey ya.. Kocanızdan da ayrı tiksindim kusura bakmayın.. Vicdan yapmakta da çok haklısınız.

Senin kocanla aran nasıl peki?

Esimle sorunlarim var, ama bunun icin kimseyi suclamadim, sorunlarimin kaynagi esimdir, ya da ilskimizdir ya da bendirim. Kimseyi iliskime bulastirmam genelde kimseyi de sebep gostermem

Pardon da kocanıza ne?

Onu bilmiyorum, kocam ya beni umursamadigi icin boyle yapti cunku olaylarin buraya gelecegini cok iyi biliyordu, ya da kiz arkadasimla aramizi bozmak icin, cunku fazla gorusmememi istemisti son durumlarda. Simdi de kusmemizden memnun gayet

Ozur dilersem bunu herkese duyurabilir, aylarca benden bahsedebilir, cunku kocasi ve ailesi hakkinda herkese her seyi anlatirdi, ilgisi olmayan kisilere bile. Sonra da bunlar esinin tarafinin kulagina gidince benim arkamdan konusmuslar diye yine dert yanardi. Aslinda iyi bir insandi, butun bnlari evlilik konusundak tecrubesizliginden ve kendi ailesinin doldurusundan dolayi yapiyordu bence yani
Kocasi da en son zaten "bizim aramizi kaynanam acti" dedi. Ama kizin annesine sorsan simdi hep onlar magdur durumda ve hep haklilar,hep sutten cikmis ak kasigiz diyorlar. Kizin kocasi da buna delirdi zaten,yoksa eskiden cok severmis karisini yani ben sevdigi donemi gormedim ama kizdan oyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…