- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Bugün canimi sıkacak bisi oldu sabah kahvalti hazırlıyordum. Kuşumuda çıkarttım kafesinden konuşmayı öğrettim babacik cici kus aşkım kelimeleri diyor insana geliyorda. Geçenlerde annemm diye sesleniyordum bunu çünkü her seferinde diyom alışsın diye eşimde kızdı o kelimeyi öğretme diye bende niye ne olmus sanki dedim kapandı konu. Bu sabah da kuşu çıkardım annemm cici kuş hanimiş babacik diye babacik babaya kon giit hadi babaya derken kuşta kondu falan eşimde kızdı azarladı söyletme birdaha böyle şeyler o kuşa sevmiyom dedi kendinede anne dedirtme dedi halbuki babacik diyor. Belki 6 7 kere kere besledim hep tek kalmayım alıştır oyalan diye ben ona gözüm gibi bakiyorum bu zamana ses etmedin kuşuma niye karişiyon be adam.. bi anne desin görüşürüz dedi be kelimelerde öğretme dedi bende niye karişiyon dedim ben egitmek için aldim zaten sende istiyordun simdi ne oldu dedim çekti gitti tabi gelince bizde konu uzamaz kapatırız bisi yok ama morelimi bozdu. Elbet anne olacam ama hevesimi kırıyor hep.
Son düzenleme: