Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Bu erkeklerin genel geçer taktiğidir ama, kitap verirler not verirler sonra geri vermen gerekeceği için bir daha iletişime girmiş olurlar. Bu noktada nişanlın haklı

İşte o an insan düşünemiyor. Kuş ağladı deyince "Ağlar tabi senin gibi sahibi olduğundan ağlamıştır o" veya "ben kızımı herkesle görüştürmem kuşunuz ne iş yapıyor evi var mı?" Diye dalgaya alsan çok fevkalade olurmuş he.

Kus mu aglamis :)
Depresyona giriyolarda 10 dakikada asik olup aglayanini ilkkkez duydum.

Kusu donuste nisanliniz teslim etsin aglar mi guler mu anlarsiniz.

Cok basit bi numara gibi geldi sizde yrmissiniz

Nişanlın haklı

Kimse benim nişanlımın kuşunun yanına kuşunu koyamaz

Bişey sorcam; kuşun ağladığı nasıl anlaşılıyor

Kuşlarla ilgili durum çok şeker bir hatıra olabilir ama siz muavinle gereksiz yüzgöz olmuşsunuz. Ne alaka yani kuşu alıp şehir dışına çıkıyorsunuz, hem elalemin kuşunun sizde işi ne, telefon numarası paylaşımı da keza öyle. Gereksiz şeyler. Nişanlısınız filan diye değil, genel olarak da insanlarla mesafeyi korumayı öğrenmeniz lazım, yoksa başınız çok ağrır. Durmanız gerektiği yeri bilmeniz lazım. Kuşlar kafeste durmuş tanışmış, otobüsünüz kalkacaksa ayırırsınız kuşları, "hadi size iyi günler" der geçersiniz. Siz gereksiz samimiyet kurmuşsunuz.

Muavinlerin sürekli bir muhabbet açma huyu var galiba. Bence yüzüğünüze falan bakmadı muavin direkt konuya odaklandı nişanlıniz hakli.
Okula gidip gelirken sık sık şehirler arası otobüse bindim. Instagramdan bulup ekleyeni mi Facebooktan bulanı mı ararsiniz. He bir de elinizde not falan varsa ne okuyorsunuz falan. Ki soğuk mizaçlı biriyimdir. Demek ki onlar icin farketmiyor. Mezun olduktan sonra bir kere ayni adama denk gelmistim. 'ne zamandir goremedim sizi ' deyip kek falan getirmişti :/ Bir daha Allah'tan denk gelmedik. Muavin olayi çok tehlikeli :)

Nişanlın doğru demiş asılmış sana. Başlıkda aynı dallas gibi

Saflığına denk gelmiş bence de muavin kullanmış olabilir bu durumu. Tek hatan birinin kuşunu almak olmuş keşke alamam deseydin orada sizde kalsın deseydin. Bunun dışında hiçbir suçun yok yoksa... Mesaj gelmesi hoş olmamış ama sonuçta numaranı sen vermemişsin. Kuşu alarak farkına varmadan açık kapı bırakmışsın. Ama nişanlına anlatman bence iyi olmuş, saklamış olsan da sonradan ortaya çıksa yanlış anlaşılabilirdi, bence buradan yürü, kasten yapsam niye anlatayım saflığıma denk geldi bir daha olmaz diye. Nişanlın da abartıp kızgınlığını senden çıkarmasın, o kadar kızdıysa kuşu muavine kendi bıraksın...

Evet yüzüğünü görmemesi imkansız ama senin de muavinin sana asildigini anlamaman imkansız. Beğenilmek hoşuna gitmiş nisanlina anlatarak kıskanılmak hoşuna gitmiş olabilir insanlık hali. Ama artık nişanlı olduğunuza göre daha dikkatli davranmanizda fayda var pek hoş karşılanmaz bu durumlar

konuya ayrı yorumlara ayrı güldüm gerçekten konu çok tatlıama muavinin size yazılma şekli çok naif olsa da nişanlın haklı. elalemin kuşunun sende ne işi var

Muavinin yaptigi yersiz olmus. Hadi kusu verdin de ne alaka mesaj. Nisanlinizin sorun etmesi cok sacma olmamis bu durumda.

Yaf insanların eşleri nişanlıları sevgilileri dışındada bir hayatları insan ilişkileri var
Art niyet yoksa ne var bunda
Biri ile evli olmak nişanlı olmak onun sahibi olmak demek değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…