Kuşum ben muavin çocuk ve onun kuşu. Deliye dönen nişanlım

Ona bir daha mesaj atmaması ve numaranı silmesi gerektiğini döndüğünde ilk iş kuşunu teslim edeceğini şöyle.

Kuşuma iyi bak:)) kuş nasıl ağlar yaa

Kızlar bakın bence yürüme diye birşey yok saat 3 de bu olay oldu saat suan 9 çocuk sapık olsa yada niyeti farklı olsa birsey bahane eder kus lâ ilgili filan yazardı . Asla bir rahatsız etmedi beni

Kızlar bakın bence yürüme diye birşey yok saat 3 de bu olay oldu saat suan 9 çocuk sapık olsa yada niyeti farklı olsa birsey bahane eder kus lâ ilgili filan yazardı . Asla bir rahatsız etmedi beni

Sizi tanımayan etmeyen hayatında ilk kez gören adam evcil hayvanını neden emanet etsin size akıl var mantık var. Muavini bu kadar savunduğunuza göre siz de hoşlandınız herhalde adamdan.

Ayıp ediyorsunuz iftira atıyorsunuz yakıştıramàdm

İftira atmıyorum niye iftira atayım ki? İlk kez gördüğünüz bir adamın size kuş emanet etmesi size de garip gelmiş ki buraya konu açmışsınız. Nişanlınızın tepkisinde haklı olduğunu çoğu insan söyledi, yine de "6 saattir yazmadı ama yaa asılmıyor bence" diyorsunuz. Asılan adam sürekli yazmaz ki zaten, öteki türlü abaza görme riskiniz var. "Korkutmadan" yaklaşır.

Benim hoşlanma gibi bir durumum olamaz ben nişanlımà bağlı ve sadık biriyim bir an akıl tutulması oldu anlık oldu kuşu kabul etmiş oldum zaten kafese koymuş ki asagida bagaj bölümünde. Bana durumu anlatırken şoför hareket etmeye bile başlamıştı bayan hareket ediyoruz hadi dedi bana . Muavin de çekti gitti otogar à geri. Çok ani oldu 3 sn filan. Mukayese etme durumum bile olmadı sadece tmm diyebildm şaşkın şaşkın

E tamam şu an "Asılmıyor bence" demek için erken. Bugün yazmaz yarın yazar, ertesi gün yazar. Kibar kibar konuşur yani öyle dan dun yazmaz zaten asılan birisi. Bence nişanlınız muhatap olsun artık, madem boşluğunuza gelmiş, kuşu teslim etmeye de o gitsin.

Nişanlm başka şehirde ben başka şehirdeyım. Zaten alırken de tek değildm kız kardeşim vardı yanım da verirken de kız kardeşim olacak. Bilmiyorum ben bir kaç defa böyle sapıklar à maruz kaldım dakka basi arıyorlar di numarayi rast gele çeviren sapık lar filan

:) O dedikleriniz abazalar ya. Bu öyle değildir (tabi niyetini tam bilemiyorum ama), sizden hoşlanmıştır, iletişime geçmek, biraz muhabbet kurmak duruma göre de yakınlaşmak istemiştir kuş muhabbetiyle. Klasik flörtleşme taktiği yani. Diğer bir deyişle asılmak.

Bir insan nasıl hic tanimadigi birine evcil hayvanini emanet eder? Ve siz nasil cesaret edip aldiniz, hem de kuş yani hassas hayvan ya bisey olsa?
Yillardir evimde sayisiz hayvan besledim gecen hafta arkadasim 2 gunlugune kopegini birakti, bisey olur diye uykusunda bile nefesini dinledim. Cidden buyuk cesaret ikinizinki de.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama.
KUŞLAR AĞLAR MI???
Yahuu ben hiç duymadım.

Ne kuşu bu?
Onu bunu bilmem de öyle ilk defa gördüğünüz kuşu sizinkinin yanına koymasaydınız iyiydi. Hasta mıdır parazitli midir belli değil.

Kuşum falan yok ama bu ihtimal benim aklıma geldi de kuş sahibi olan konu sahibi ile muavinin aklına gelmemiş

Kafese koyup tanıştırmışlar vs vs

Değişik geldi konu bana, muavin niye kuşla geziyor o da ayrı bir muamma.

Anladığım o muavin değil de bilet satışta duran Ada'm sanki zira giriş dönüş biletini biliyor oradan numara buluyor vs vs

Kuş da ofisin kuşu o da otogarda yaşıyor

Çocuk kızı uzaktan kesiyor parkta köpek gezdirenlere giden ayy çok tatlı diyenler gibi gidip konuşuyor vs vs

one ya ilk kez kus gormuste oyuzden getirmiste ve sizde bunu yemissiniz resmen o nasi sacmalik madem kusuna okadar uzuluyomus yanina bitane daha alsin.
bence nisanliniz sonuna kadar hakli ayrica artik insanlarin evli olmasi bile bazi insanlar icin farketmiyo nisanli olmanizi cokta umursamamis bence yememis icmemis birde sizi aramis bu bir suç ayrica bilginiz olsun.musteri mahremiyetine tecavuz resmen yuz vermissiniz ayiya gelmis s.cmis haliya

Biz ev arkadasimla dişi kedimizi ciftlestirmek icim kac erkekle konustuk,mesajlastik
Hem de konunun uygunsuzluguna gel: kedi ciftlestirmek!
Sevgiliniz kendince hakli,cocugun niyeti cidden o da olabilir ama çok çok engellersiniz numarasini kusu verdikten sonra,ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…