Kuşum hasta :(

:( ah canım :(
Hıçkırarak ağladım gömerken tutamadım kendimi..
Veterinere de gittik ama olmadı iyileşmedi :(
Çok fenayım inan:(

Bnm kuşum muhabbet kuşu daha 5 aylık. İlk zamanlar çok kaşınıodu bit spreyi verdiler. Sıktım falan hep. Snra mantar oldu ayakları yıne gttim merhem aldım hep sürdüm kafesi herseyş kaynar suyla yıkadım. Onuda atlattık şükür. Snra kanat altındaki tüylerini döktü. ona anlam veremedm. Tüy dökme mevsiminde dediler. bu hafta eski haline dönmeye basladı kanat altları. ama maşallah iştah mükemmel ciyak ciyak öter keyfi bağrınır uçar çok hareketli. Yani aldgmz gunden beri hep bişi cıkıo. Sakınan göze çöp batıo sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnm kuşum muhabbet kuşu daha 5 aylık. İlk zamanlar çok kaşınıodu bit spreyi verdiler. Sıktım falan hep. Snra mantar oldu ayakları yıne gttim merhem aldım hep sürdüm kafesi herseyş kaynar suyla yıkadım. Onuda atlattık şükür. Snra kanat altındaki tüylerini döktü. ona anlam veremedm. Tüy dökme mevsiminde dediler. bu hafta eski haline dönmeye basladı kanat altları. ama maşallah iştah mükemmel ciyak ciyak öter keyfi bağrınır uçar çok hareketli. Yani aldgmz gunden beri hep bişi cıkıo. Sakınan göze çöp batıo sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Bir kere daha anladım ki kuşlar çok nazik hayvanlar..
Çok dikkat etmek gerekiyor.
Benim limonum 11 aylıktı. Biz de 5 aylıkken almıştık. Kısa zamanda çok sevdik çok bağlandık ikisine de.
Biz mi hata ettik de öldü bilemiyorum ama tek bildiğim artık en ufak bir şeyde hemen veterinere gidicem. Geçer diye beklemeden.

Son düzenleme:
Konu ilgili bölüme taşındı bilginize..

Back
X