Kusum ölüyor galiba :((((

Benimde kuşum geçenlerde hasta oldu çok ateşi vardı bişey yemiyordu veteriner antibiyotik ve vitamin verdi 3 gün içinde iyileşti ishalide kesildi Kum taşı ver birazda kursak ta biriktirmesi lazım yoksa ölürler

Kızlar kusum es istiyormuş :) kuscuya götürdük tanıdık arkadaşlarının arasına koydu hemen yem yemeye başladı onlarla :)) bu akşam orda es bulacak. Oraya hasta kuşları götüren çok olmuş orda iyilesiyolarmis :)

Her şeyi denedik son olarak bu kaldı bakalım insalah iyileşir minigim :)

Ay iyi bari sevindim ya... dikkat et kuşunu karıştırma alırken. tanıyabilirsin inşallah

Benim canım kızım kopegimde kusuyor ishal ölebilir dediler ağlıyorum iki gündür

Allahım koru sen onları ne olur (((

Benim canım kızım kopegimde kusuyor ishal ölebilir dediler ağlıyorum iki gündür

Allahım koru sen onları ne olur (((
Kiyamam insanın evladı gibi oluyorlar inşallah iyileşir bende birazdan alicam kusumu es seçti kendine bakalım iyi gelecek mi arkadaş

veterienere söyledinizmi tekrar

ne güzelsiniz ya hayvanları sevenleri nasıl seviyorumm

Veterinere tekrar götürün. Evde sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Sonra daha fazla üzülmemek için veterinere götürün lütfen.

Geçmiş olsun. Tekrar veterinere götürün bence. Hatta kalsın orada 1-2 gece.

Bi daha götürün ya yazıktır benım de var muhabbet kuusm konusuyor hem de

ilaç olarak ne verdi veterineriniz. ismi varmı veya tarif edebilirmisiniz

kuşunuzu sıcak bir ortamda tutun, kabından yem yemiyorsa iyileşene kadar yemini kafesin zeminine de koyun, suyunu her gün yenileyin. sindirim için kuş kumu kullanıyorsunuz değilmi? iyileşir inşallah geçmiş olsun

Fotoğrafını atar mısın canım. Cereyanda kalmış olabilir mi yada soğuk bir yerde?

Veeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Herkese teşekkürler

Veeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Herkese teşekkürler Eki Görüntüle 1806209

Eş istediği için yaptığını tahmin etmiştim.
Benimki de o nedenle kusar sürekli :)
Ama ben oyuncak aldım şuan onu eşi sanıyor sorunumuz yok :)
Hasta olmadığına çok sevindim.

Eş istediği için yaptığını tahmin etmiştim.
Benimki de o nedenle kusar sürekli :)
Ama ben oyuncak aldım şuan onu eşi sanıyor sorunumuz yok :)
Hasta olmadığına çok sevindim.
Daha önce ben küçükken de kuş beslerdik ama bu kadar gözünün içine bakmıyorduk o zaman :) Onlar ölüyordu belki de bu nedenle çoğu Oyuncakta mantıklıymış ama napalım o iyi olsunda yavruları olursa da besler büyütürüz :)

Bak sen çapkınaaa. Derdi başkaymış meğer
Aynen yaa ondan demek ki herşeyi bıraktı . Eskiden öpücük verirdi bize artık kaçıyordu eş istiyormuş kendine :)))

Bebek gibi ilgi bekliyor muhabbet kuşları.
İlgilenmeyince küsüp depresyona giriyorlar :)
Ben sırf konuşmayı kesecek diye eş almıyorum ama ilgiyi de eksik etmiyoruz.

Yaa benimki de mi bundan öldü ki( aylarca vermediğim ilaç kalmamıştı
Ama şanslısın annen seviyor benim annen eş alırsan açarım pencereyi uçururum ikisini de diye kızardı

Bebek gibi ilgi bekliyor muhabbet kuşları.
İlgilenmeyince küsüp depresyona giriyorlar :)
Ben sırf konuşmayı kesecek diye eş almıyorum ama ilgiyi de eksik etmiyoruz.
Biz artık herşeyi göze aldık yeterki iyi olsun konuşmasın dedik napalim :) aslında aşırı ilgiliyiz ama arkadaş istedi illa :))

Yaa benimki de mi bundan öldü ki( aylarca vermediğim ilaç kalmamıştı
Ama şanslısın annen seviyor benim annen eş alırsan açarım pencereyi uçururum ikisini de diye kızardı
Veterinere goturduk ilaç verdi ama daha kötü oldu . Ondan olabilir canım es isteyen kuşlar zaten almazsan intihar edermiş yediğini kusup. Benimde anneannem pek istemiyordu ama ona bişey olsaydı ben baya kötü olurdum :)

Herkese teşekkürler Eki Görüntüle 1806209

Çok şükür, iyi olduğuna sevindimm :)
Benim de var, pek bilgim olmadığı için ilk hafta üşütüp hasta oldu dişisi ve öldü maalesef, hele de nişanlımın hediyesi olduğu için çok üzülmüştüm.. bir an seninki de üşütmüştür diyecektim ama baktım eş sorunu varmış ufaklığın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…