Ay iyi bari sevindim ya... dikkat et kuşunu karıştırma alırken. tanıyabilirsin inşallahKızlar kusum es istiyormuş :) kuscuya götürdük tanıdık arkadaşlarının arasına koydu hemen yem yemeye başladı onlarla :)) bu akşam orda es bulacak. Oraya hasta kuşları götüren çok olmuş orda iyilesiyolarmis :)
3 aylık değilmiş aldığımız adam öyle dedi ama 8 aylık var bu kuş dedi bugün kadın :)3 aylık kuş eşmi istiyomuş çok ilginç:)
Benim minigim belli oluyo aralarında :))Ay iyi bari sevindim ya... dikkat et kuşunu karıştırma alırken. tanıyabilirsin inşallah
Kiyamam insanın evladı gibi oluyorlarBenim canım kızım kopegimde kusuyor ishal ölebilir dediler ağlıyorum iki gündür
Allahım koru sen onları ne olur(((
Hiç beslemedim, hiç bilmiyorum. Yapabileceğim tek şey kuşunuz için dua etmek. Allah onu size bağışlasın, ölmesin inşallah. Köpeğimi kaybettim, acısını iyi bilirim. Sizin yaşamamınızı dilerim.
veterienere söyledinizmi tekrar
ne güzelsiniz ya hayvanları sevenleri nasıl seviyorumm
Veterinere tekrar götürün. Evde sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Sonra daha fazla üzülmemek için veterinere götürün lütfen.
Geçmiş olsun. Tekrar veterinere götürün bence. Hatta kalsın orada 1-2 gece.
Bi daha götürün ya yazıktır benım de var muhabbet kuusm konusuyor hem de
ilaç olarak ne verdi veterineriniz. ismi varmı veya tarif edebilirmisiniz
3 aylıksa çok küçük yavurların kurtulması zordur.üzgünüm ama herşeye hazırlıklı olun. kuşlarla ilgili ilaçlar çok sınırlı olduğunudan hekiminiz yeni bir ilaç vermeyebilir. bir veterinerden neomisin toz alın. yarım suluğa bir pirinç tanesi kadar koyup eritin. kedisi içmiyorsa bir iki damla bu karışımdan ağızına verin.
kuşunuzu sıcak bir ortamda tutun, kabından yem yemiyorsa iyileşene kadar yemini kafesin zeminine de koyun, suyunu her gün yenileyin. sindirim için kuş kumu kullanıyorsunuz değilmi? iyileşir inşallah geçmiş olsun
Kıyamam
Aldığınızda kaç aylıktı kuşunuz?
Yani şuan kaç aylık biliyor musunuz?
Kusması eş istemekten de kaynaklanıyor olabilir.
Benim kuşum da sürekli kusar.
Ama siz zayıfladı ve yem yemiyor diyorsunuz.
Acaba depresyonda mı minik ya?
Benim kusumda cok mutsuzdu ishaldi dedim olecek galiba esi aldik iyilesti ama beni unuttu hic elime gelmez kankasiyla takiliyor gecen gunde biri mantar olmustu ilac kullandik halsiz perisandi zor hareket ediyordu kedi kopegi anlamk zor minicik kusun derdini anlamak cok daha zor umarim kusunuz iyi oluuur guzel haberlerinizi aliriz
Fotoğrafını atar mısın canım. Cereyanda kalmış olabilir mi yada soğuk bir yerde?
Benimde kuşum geçenlerde hasta oldu çok ateşi vardı bişey yemiyordu veteriner antibiyotik ve vitamin verdi 3 gün içinde iyileşti ishalide kesildi Kum taşı ver birazda kursak ta biriktirmesi lazım yoksa ölürler
Veeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Herkese teşekkürler Eki Görüntüle 1806209
Bak sen çapkınaaa. Derdi başkaymış meğerVeeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Daha önce ben küçükken de kuş beslerdik ama bu kadar gözünün içine bakmıyorduk o zaman :) Onlar ölüyordu belki de bu nedenle çoğuEş istediği için yaptığını tahmin etmiştim.
Benimki de o nedenle kusar sürekli :)
Ama ben oyuncak aldım şuan onu eşi sanıyor sorunumuz yok :)
Hasta olmadığına çok sevindim.
Aynen yaa ondan demek ki herşeyi bıraktı . Eskiden öpücük verirdi bize artık kaçıyordu eş istiyormuş kendine :)))Bak sen çapkınaaa. Derdi başkaymış meğer
Daha önce ben küçükken de kuş beslerdik ama bu kadar gözünün içine bakmıyorduk o zaman :) Onlar ölüyordu belki de bu nedenle çoğuOyuncakta mantıklıymış ama napalım o iyi olsunda yavruları olursa da besler büyütürüz :)
Yaa benimki de mi bundan öldü kiKızlar kusum es istiyormuş :) kuscuya götürdük tanıdık arkadaşlarının arasına koydu hemen yem yemeye başladı onlarla :)) bu akşam orda es bulacak. Oraya hasta kuşları götüren çok olmuş orda iyilesiyolarmis :)
Biz artık herşeyi göze aldık yeterki iyi olsun konuşmasın dedik napalim :) aslında aşırı ilgiliyiz ama arkadaş istedi illa :))Bebek gibi ilgi bekliyor muhabbet kuşları.
İlgilenmeyince küsüp depresyona giriyorlar :)
Ben sırf konuşmayı kesecek diye eş almıyorum ama ilgiyi de eksik etmiyoruz.
Veterinere goturduk ilaç verdi ama daha kötü oldu . Ondan olabilir canım es isteyen kuşlar zaten almazsan intihar edermiş yediğini kusup. Benimde anneannem pek istemiyordu ama ona bişey olsaydı ben baya kötü olurdum :)Yaa benimki de mi bundan öldü ki( aylarca vermediğim ilaç kalmamıştı
Ama şanslısın annen seviyor benim annen eş alırsan açarım pencereyi uçururum ikisini de diye kızardı
Oyy maşallah tatlı bıdıklar Veeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Veeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?