Kusum ölüyor galiba :((((

Bücüre bak sen, bi de ortalığı velveleye veriyo utanmadan :))
Benimki de ona yaptığım oyuncaklardan birine bayağı bi halleniyo bu aralar :)) Altı yedi aylık var, çok oyuncu maaşallah, ağaç dalları koydum kafesin üstüne, kafesinde bir oyuncak, yerde de bir kaç yuvarlak obje var, yuvarlamayı çok seviyor onları. Gece gündüz salık zaten, dallara tünemeyi, kemirmeyi de çok seviyor. Lakin bir türlü bize alışmadı, hiç gelmiyor elimize falan. Olsun, mutlu olsun da, onu bıdır bıdır öterken, oynarken, hoplayıp zıplarken de izlemesi yetiyor. Hele o hallendiği oyuncağa iyice şımardığı zamanlarda yaptıklarını bir görseniz, bir sağ kroşe, bir sol kroşe vuruyor gagasıyla, sırt üstü yatıp ayaklarının üzerinde bile hoplatıyor oyuncağını manyah :))

Evet insan çok üzülüyor dün sabahtan akşama kadar ağladım gözler şiş gittim kuşçuya :))) İstediği eş olsun harem kurarım gerekirse kuzuma

Evet onları izlemek harika bi duygu :))) Dün hasta hani öpücük oğlum diyorum bana kanatlarını açıp açıp bağırdı hep
Oyuncak aldırmadı bize kuşçu onunla oynar sizinle ilgilenmez dedi bizde almadık . Belki de o yüzden çok yalnız hisetti
Maşallah seninkine de uzun ömürlü olsun inşallah :)

Kiyamam insanın evladı gibi oluyorlar inşallah iyileşir bende birazdan alicam kusumu es seçti kendine bakalım iyi gelecek mi arkadaş
Gözünüz aydın çok sewindim inanın. Ewlat gibi oluolar bugün bütün gün veterinerde kaldı birazdan alıp yuvasına getiricez ama hergün sabah veterinere gidip akşam dönücek savaşıyoruz hala...
Dua et bizde senin gibi mutlu olup buyuyelim

Canım benim kıyamam ya ne zordur çok iyi bilirim . İki gün burnumdan geldi o kadar üzüldüm İnşallah iyi olur ufaklık . Onlarn bize ihtiyacları var . Eskiden kediden bile korkardım ama kuş aldığımdan beri hiç bir hayvandan korkmuyorum hepsini sevmek istiyorum

Şuan bizim bıdık dişisini öpüyor , dişi kaçmaya yer arıyor

Naz yapıyordur Siz de kaynanalık yapmayın gençleri rahat bırakın
Gözümüz onlarda valla hayvancıklar utançtan yavruları nasıl yapacaklar bakalım

çok sevindim iyileşmesine mutlu mesut yaşasınlar. bizimkide durgunlaşmıştı, hasta gibi değildi ama eskisi gibi güçlü ötmüyodu. eşim eş istiyo bu dedi.ben istemedim gerek yok bi tane yeter dedim. ama eşim aldı dinledemedi beni. 2 yıldır birlikte yaşıyolar. Shanna
Bebek gibi ilgi bekliyor muhabbet kuşları.
İlgilenmeyince küsüp depresyona giriyorlar :)
Ben sırf konuşmayı kesecek diye eş almıyorum ama ilgiyi de eksik etmiyoruz.
bizimkine eş aldığımızda 1 yaşındaydı bize alıştığı için hiç bırakmadı konuşmayı. kafeste eşiyle ilgileniyo, dışardada bizim üstümüzden ayrılmıyo, çeneside hiç susmuyo maşallah :) seninki ne kadarlık

Aaa ne güzel.
Genelde muhabbetler eş alınınca insandan uzaklaşır.
Sizinki ne güzel sizi bırakmamış :)

Ben 2014 kasım ayında aldım kuşumu.
O zaman 2 3 aylıktı sanırım.
1.5 yaşında falan yani şuan.

Bizimkiler opusup duruyorlar bizimki dişinin kuyruğuna basıp duruyor yakında yavrularimiz olabilir :))))

Şimdiden güle güle büyüt bebeklerini Shanna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…