- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Teşekkür ederiz ablasıOyy maşallah tatlı bıdıklar 
Evet insan çok üzülüyor dün sabahtan akşama kadar ağladım gözler şiş gittim kuşçuya :))) İstediği eş olsun harem kurarım gerekirse kuzumaÇok şükür, iyi olduğuna sevindimm :)
Benim de var, pek bilgim olmadığı için ilk hafta üşütüp hasta oldu dişisi ve öldü maalesef, hele de nişanlımın hediyesi olduğu için çok üzülmüştüm.. bir an seninki de üşütmüştür diyecektim ama baktım eş sorunu varmış ufaklığın :))
Evet onları izlemek harika bi duygu :))) Dün hasta hani öpücük oğlum diyorum bana kanatlarını açıp açıp bağırdı hepBücüre bak sen, bi de ortalığı velveleye veriyo utanmadan :))
Benimki de ona yaptığım oyuncaklardan birine bayağı bi halleniyo bu aralar :)) Altı yedi aylık var, çok oyuncu maaşallah, ağaç dalları koydum kafesin üstüne, kafesinde bir oyuncak, yerde de bir kaç yuvarlak obje var, yuvarlamayı çok seviyor onları. Gece gündüz salık zaten, dallara tünemeyi, kemirmeyi de çok seviyor. Lakin bir türlü bize alışmadı, hiç gelmiyor elimize falan. Olsun, mutlu olsun da, onu bıdır bıdır öterken, oynarken, hoplayıp zıplarken de izlemesi yetiyor. Hele o hallendiği oyuncağa iyice şımardığı zamanlarda yaptıklarını bir görseniz, bir sağ kroşe, bir sol kroşe vuruyor gagasıyla, sırt üstü yatıp ayaklarının üzerinde bile hoplatıyor oyuncağını manyah :))
Gözünüz aydın çok sewindim inanın. Ewlat gibi oluolar bugün bütün gün veterinerde kaldı birazdan alıp yuvasına getiricez ama hergün sabah veterinere gidip akşam dönücek savaşıyoruz hala...Kiyamam insanın evladı gibi oluyorlarinşallah iyileşir bende birazdan alicam kusumu es seçti kendine bakalım iyi gelecek mi arkadaş
Canım benim kıyamam ya ne zordur çok iyi bilirim . İki gün burnumdan geldi o kadar üzüldümGözünüz aydın çok sewindim inanın. Ewlat gibi oluolar bugün bütün gün veterinerde kaldı birazdan alıp yuvasına getiricez ama hergün sabah veterinere gidip akşam dönücek savaşıyoruz hala...
Dua et bizde senin gibi mutlu olup buyuyelim
İvit öyleErkek milleti işte, işleri güçleri kız
İşte akılları fikirleri hep aynı yerde, kuş bile olsa fark etmiyorİvit öyleBenim minik kuşumdan hiç beklemezdim meğer yemeden içmeden kesilmiş o yüzden
Naz yapıyordurŞuan bizim bıdık dişisini öpüyor , dişi kaçmaya yer arıyor
Gözümüz onlarda valla hayvancıklar utançtan yavruları nasıl yapacaklar bakalımNaz yapıyordurSiz de kaynanalık yapmayın gençleri rahat bırakın
İlk yumurtaya benim adımı verin diye baskı yapmayacaksınız çocuklara değil miGözümüz onlarda valla hayvancıklar utançtan yavruları nasıl yapacaklar bakalım
Tamam adı shot olur yeterki olsunİlk yumurtaya benim adımı verin diye baskı yapmayacaksınız çocuklara değil mi
bizimkine eş aldığımızda 1 yaşındaydı bize alıştığı için hiç bırakmadı konuşmayı. kafeste eşiyle ilgileniyo, dışardada bizim üstümüzden ayrılmıyo, çeneside hiç susmuyo maşallah :) seninki ne kadarlıkBebek gibi ilgi bekliyor muhabbet kuşları.
İlgilenmeyince küsüp depresyona giriyorlar :)
Ben sırf konuşmayı kesecek diye eş almıyorum ama ilgiyi de eksik etmiyoruz.
çok sevindim iyileşmesine mutlu mesut yaşasınlar. bizimkide durgunlaşmıştı, hasta gibi değildi ama eskisi gibi güçlü ötmüyodu. eşim eş istiyo bu dedi.ben istemedim gerek yok bi tane yeter dedim. ama eşim aldı dinledemedi beni. 2 yıldır birlikte yaşıyolar.Shanna
bizimkine eş aldığımızda 1 yaşındaydı bize alıştığı için hiç bırakmadı konuşmayı. kafeste eşiyle ilgileniyo, dışardada bizim üstümüzden ayrılmıyo, çeneside hiç susmuyo maşallah :) seninki ne kadarlık
Oy bebişimmmm geçmiş olsunVeeee mutlu aile tablosuuu :))) Eş istiyormuş meğer şuan maşallah çok hareketli , hoplaya hoplaya geziyor :)
Herkese teşekkürler Eki Görüntüle 1806209
Teşekkürler canım :)))Oy bebişimmmm geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?