• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum Şakir

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Merhaba herkese, dün erkek muhabbet kuşu aldım, hiç ötmüyordu ve kafeste hareketsiz duruyordu. Bugün biraz daha canlandı. Kuş sesi açtım ona eşlik de etti. Tüylerini sevince kaçmıyor da. Ama odaya saldığım zaman perdeye konuyor ve ordan inmiyor. Ne yapmam lazım bana alışması için. Tünek de yapacağım ona kafes dışında bir yere konsun diye. Videolardan baktığım kadarıyla perdeden almak için bir dal uzattım ona konsun diye ama nafile . Daha önce de kuş beslemiştim aam istediğim gibi alışmadı yine kaçıyordu benden. Bu konuda ne yapmam lazım ?

Biz de aldık 2 hafta oluyor 2 aylık bebekti 3 gün hiç yemek yemedi kıpırdamadı bile sonra yavaş yavaş kendine geldi biz hemen salmadık 2 gündür deniyoruz ilk gün çok afalladı duvara vs çarptı sonra kendi girdi kafesine dün de etrafa çubuklar yerleştirdik ve kafesten çıkıp onların üstüne kondu baya keyifliydi neşesi yerine geldi hemen salmasanız mı acaba size eve kafese alışmasını bekleseniz daha iyi olur sanki

Ahh şakir ahh bırakıp gittin bizi ne güzel anılarımız vardı daha çok anımız olacaktı :( ben küçukken önümüze muhabbet kuşu düşmüştü kedi tam yakalayacakken biz yakaladık . Adı da sakir di . Kendi adini kendi koydu belki de eaki sahibinin adiydı bilmiyorum . Biz de hic kus beslememistik kafes yoktu baban bir odaya koydu onu kafes aldiktan sonra her gun mutlaka cikardik omzumuzda gezdirdik . Operdik onu dudaklarindan 🤗 agzimizla bir seyler verirdik yerdi cok alilliydi . Size tavsiyem her gun serbest birakin zamanla alisacak . Bizimkide ilkten hep tulde duruyordu uça uça alışti eve

Kelin merhemi olsa modundayim..
Muhabbetlerimiz var alistiramadik.
Cennet papaganlarimiz alismadi.
Elime dogan yavru cennet papaganlari bile alismadi maalesef😖

Ahh şakir ahh bırakıp gittin bizi ne güzel anılarımız vardı daha çok anımız olacaktı :( ben küçukken önümüze muhabbet kuşu düşmüştü kedi tam yakalayacakken biz yakaladık . Adı da sakir di . Kendi adini kendi koydu belki de eaki sahibinin adiydı bilmiyorum . Biz de hic kus beslememistik kafes yoktu baban bir odaya koydu onu kafes aldiktan sonra her gun mutlaka cikardik omzumuzda gezdirdik . Operdik onu dudaklarindan 🤗 agzimizla bir seyler verirdik yerdi cok alilliydi . Size tavsiyem her gun serbest birakin zamanla alisacak . Bizimkide ilkten hep tulde duruyordu uça uça alışti eve
Perdeden hiç ayrılmıyor alışır mı yine de ? Bir de şey duydum hemen kafesten çıkarmayın deniyor ne kadar doğru acaba

Biz de aldık 2 hafta oluyor 2 aylık bebekti 3 gün hiç yemek yemedi kıpırdamadı bile sonra yavaş yavaş kendine geldi biz hemen salmadık 2 gündür deniyoruz ilk gün çok afalladı duvara vs çarptı sonra kendi girdi kafesine dün de etrafa çubuklar yerleştirdik ve kafesten çıkıp onların üstüne kondu baya keyifliydi neşesi yerine geldi hemen salmasanız mı acaba size eve kafese alışmasını bekleseniz daha iyi olur sanki
Yaa bizimki de duvara çarpıp yere düştü bir kaç defa . Ben de tünekler yapacağım bakayım alışır mı . Evet hemen uçurduk biz biraz daha beklese daha iyi olacak sanki

Perdeden hiç ayrılmıyor alışır mı yine de ? Bir de şey duydum hemen kafesten çıkarmayın deniyor ne kadar doğru acaba
Alışır zamanla. Ee arada kafese koyarsınız parmağinıza alip o daha sonradan yoruldukca uykusu geldikce kafesine girecek . Kafesi fark etmesi icin biraz ucmali bir sure sonra kafesine koyulmali bence biz oyle yapiyorduk . Hic zorluk yasamamistik

Back
X