• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuşum ve Annem

Konu neden yalniz hissettigi degil, kusu bir sureligine veterinere birakabilirsin
olur mu? şimdi burada çok bilmiş psikologlar kıza önce bir teşhis koyup sonra taşlamaya başlayacaklar. lütfen yani..
neyse, bence kuşu kısa süreliğini bir petshop a teslim et. ücretli olarak ilgilensinler hem canı sıkılmaz ve arkadaşları olur orada. annen gidince de alırsın. sonuçta bir süre ayrı kalabilirsin.

gel gel sen ben de merkezdeyim :KK70:

kuşum da talihsiz bi şekilde kaçtı geçen sene.
kafesi boş kaldı. annen gidince geri alırsın
sanırım annen belli bi süre kalacak di mi?
komşumuz pencerenin önünde bir muhabbet kuşu bulmuştu..ne zaman bilmiyorum ama...saat kulesine yakın mısınız?

Sakın vermeyin..kuşta size bağlanmıştır günah..annenizin şımarıklığına inanmayın.zaten rahatsız olacak kadar bir alerjisi olsa siz farkedersiniz ,onda da doktora gidilir.hem doktora gitmiyor hem sana baskı yapıyor..ben olsam vermeyecem nokta derdim

Vermeyin kuşunuzu ya boyunları bükülüp garipleşiyorlar sanmayın ki anlamıyorlar...
Konuşuyorsa konuşmaz hale geliyor, ele gelmiyor, yabanileşiyor...
Kedilerim var 2 tane onları versem çok üzülürüm canımdan can gider. Yani çok ciddi bir sağlık sorunum olmadıkça tabii...

Bunu da düşündüm ama onunla konuşmayınca,günümü anlatmayınca doluyorum ve patlamam kötü oluyor...annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
Ben burda takıldım...çok ilginç neden böyle yapıyor hem ilgisiz hem sık sık sizi sevmediğini söyleyen bir anne:(

Vermeyin kuşunuzu ya boyunları bükülüp garipleşiyorlar sanmayın ki anlamıyorlar...
Konuşuyorsa konuşmaz hale geliyor, ele gelmiyor, yabanileşiyor...
Kedilerim var 2 tane onları versem çok üzülürüm canımdan can gider. Yani çok ciddi bir sağlık sorunum olmadıkça tabii...

Aynen insanlar sanıyor ki onların duyguları yok..bir hayvanın tek hayatı sahibidir.Ben olsam sürekli "seni sevmiyorum diyen" alerjim var diyip doktora gitmeyen şımarık bir anneyi evden postalardım yine o kuşu vermezdim.Konu sahibinin içinde bulunduğu psikolojik problemlerin sebebi zaten yine o anne

Annen gitsin. Madem birlikte yasamiyorsunuz orasi senin evin. O gidicek sen yalniz mi kalacaksin.

Ayrica neden yalnizsin filan denilmis, ne kadar esin,dostun,arkadasin olsa da evli degilsen ve bir ev arkadasin yoksa o evde yalnizsindir.Insan bir can ariyor evde, kendinden baska bir gurultu, baska bir nefes istiyor.

12 sene önce çok sevdiğim birbirimize cok bağlı olduğumuz bir muhabbet kuşum vardı... şehir dışına yerleşmek gerektiği için annemlerde bırakıp gittim... evimi kurup herşeyi yoluna koyup yanıma alacaktım ama ardımdan hastalanıp öldü q2 yıl geçti hala vicdan azabı çekiyorum.... şimdi bi kedim var evladım gibi kim ne derse desin vazgeçmem ondan.... annen lütfen alerji hapı alsın...
Kuş can değil mi?
Hayvanları bu kadar vicdansızca hayatının dışında tutan insanlara çıldırıyorum hele kendilerinin öyle olması yetmiyormuş gibi sahip çıkana da karışıyorlar ya offff :KK62:
Şu an bunları yazarken oğlusum kucağımda miril miril:KK68::KK68:

Benimde vardı o kadar alışmıştık ki birbirimize tek dostum sirdasimdi. Beni kıskanırdı telefonu elimde görünce kabini kemirirdi orgu yapma ya çalışırdım sisi kemirirdi. Alıp mincirirdim. Bebek sever gibi sert severdim ona rağmen türlü sirinlukler yapardı. Ama evlenip başka şehre gelince onu anneme bıraktım üzüldüğünü ta kalbimden hissettim. Benim küçük arkadaşım. Anneniz yanınızda kalıcı degilmi? Eğer öyleyse bir süre daha başkasın da idare etseniz

Back
X