- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
Belli değil dahaannen ne zaman gidicek ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli değil dahaannen ne zaman gidicek ?
olur mu? şimdi burada çok bilmiş psikologlar kıza önce bir teşhis koyup sonra taşlamaya başlayacaklar. lütfen yani..Konu neden yalniz hissettigi degil, kusu bir sureligine veterinere birakabilirsin
Neresindesiniz?ben merkezdeyim.kız bana getir ben de ordayım
kedi var ama kedim çok uysal kuştan korkuyor
evde baykuş bile baktım kafesim var
her gün gelir seversin![]()
kız bana getir ben de ordayım
Neresindesiniz?ben merkezdeyim.
komşumuz pencerenin önünde bir muhabbet kuşu bulmuştu..ne zaman bilmiyorum ama...saat kulesine yakın mısınız?gel gel sen ben de merkezdeyim
kuşum da talihsiz bi şekilde kaçtı geçen sene.
kafesi boş kaldı. annen gidince geri alırsın
sanırım annen belli bi süre kalacak di mi?
komşumuz pencerenin önünde bir muhabbet kuşu bulmuştu..ne zaman bilmiyorum ama...saat kulesine yakın mısınız?
Sakın vermeyin..kuşta size bağlanmıştır günah..annenizin şımarıklığına inanmayın.zaten rahatsız olacak kadar bir alerjisi olsa siz farkedersiniz ,onda da doktora gidilir.hem doktora gitmiyor hem sana baskı yapıyor..ben olsam vermeyecem nokta derdim
kız bana getir ben de ordayım
Ben burda takıldım...çok ilginç neden böyle yapıyor hem ilgisiz hem sık sık sizi sevmediğini söyleyen bir anneBunu da düşündüm ama onunla konuşmayınca,günümü anlatmayınca doluyorum ve patlamam kötü oluyor...annem benimle hiç ilgilenmez zaten seni sevmiyorum der sık sık
O kedi, kuşun ifadesini almasın sonra:)
Benim kedilerim olsa kuşa dar ederler kafesi :)
Öyle çok sebebi var ki..bende az çektirmedim ona küçükken..haklı o da kendine göre tabi..Ben burda takıldım...çok ilginç neden böyle yapıyor hem ilgisiz hem sık sık sizi sevmediğini söyleyen bir anne![]()
Vermeyin kuşunuzu ya boyunları bükülüp garipleşiyorlar sanmayın ki anlamıyorlar...
Konuşuyorsa konuşmaz hale geliyor, ele gelmiyor, yabanileşiyor...
Kedilerim var 2 tane onları versem çok üzülürüm canımdan can gider. Yani çok ciddi bir sağlık sorunum olmadıkça tabii...
Senden ne gibi bi çıkarları olabilirki. Belki sen kuruntu yapıyorsun?