Kuşun kafasını kopardı

Herkes icin bunu demem. Ama hayvanlar konusunda çok hassasim. Dilerim kanser olur da tek başina kivrana kivrana ölür. Yapayalniz bir sekilde. Bu insan benim babam olsaydi şu an ilk yardim hastanesindeydi.

Cani heriff cok sey soylemek isterim de neysr degmez.. Allah'ından bulsun!!!

Herkes icin bunu demem. Ama hayvanlar konusunda çok hassasim. Dilerim kanser olur da tek başina kivrana kivrana ölür. Yapayalniz bir sekilde. Bu insan benim babam olsaydi şu an ilk yardim hastanesindeydi.
Yemin ederim.ayni seyler gecti icimden ... Duygularima tercüman olmuşsunuz

Tek tek tırnaklarını sökmekle baslayacaksın bunlara.. sonra cımbızla kopartacaksn o kusa dokunan ellerinin etlerini. Yavas yavas canini acıta acıta vereceksin cezasını. Lagım çukuru bu yaratıktan daha güzeldir

kuşa bunu yaptı, tv yı kırdı,

başka neler yaptı dün aksam ? para yetmıyor sanki, bu evın kırasını ben verıyorum falan dedıgıne göre.
Yoo kıramız baya ucuz.300lıra.Elektrık su falan toplam en fazla 600.Zaten kalana ev masrafına karısmaz.eve bır ekmek almaz Maasının yarısı ona kalıyo.Ek ıste yapıyo.Parası var.Agzından sıgarası dusmez.Nefret edıyorum ondan.Ah bı kazansam tek basıma gıtcem tutcam evımı.Onu pesıme takmıcam

e çalış ne beklıyorsun yok mu garsonluk falan. iş mi begenmıyorsun bır de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…