Kuşun kafasını kopardı

İnşallah onunda kafasını onun gibi manyagin biri koparır da dünya bi pislikten kurtulur!ey kurban olduğum Allahım dünyada ne kadar zulm gören çocuk yaşlı kadın ve hayvan varsa onları kurtar böyle insan olamamış kullarının içine merhamet ver yada tez zamanda al canlarinida insanlar kurtulsun sen bilirsin Allahım dövülen öldürülen cocuklugu elinden alınmış çocukların işkence gören hayvanların dayak yiyip hor görülen kadınların bakıma muhtaç yaşlıların bedduaları göz yaşları sana yakarislarnı duy mazlumun ahını sen al Allahiimmmm!

Assla affetmezdim babamı. Cinayet işlemiş resmen. Çok sadistçe bir şey bu. Ruhsuz bir şey. Bir canlıyı öldürdü. Yazık günah o güzel kuşa. Bitanem benim. Ahirette hesabını sorarlar ama o kuşun hakkını alırlar.

İçim kalktı bu nasıl bir caniliktir.Pislik yazıklar olsun elleri kırılsın.Allah büyüktür birgün gelir ondan güçlüsüde onun kafasını koparır.Ondan büyük allah var.

Terk ettı ama gene gelıcek emınım.Bızım baya uzaga tasınmamız izimizi kaybetmemız lazım .rahat bırakmaz cunku.Bilmiyorum annem bosancam dıyo ıste ama lafta

Nefret edıyorum ondan.Hıc sevmıyorum onu.Gun gelcek reddetcem onu.O derece nefret edıyorum.

Şimdi sen kafanı bunlarla bulandırma. Sınavına odaklan. Senin geleceğin her şeyin çözümü olabilir
Bugune kadar umıdım vardı sınavdan ama yok suan umıt falan.Şu ıkı gun delı gıbı ders calıscam son tekrarlarımı yapcam.Umarım kavga cıkarmaz ıkı gun yaa

Sen derslerine odaklan canim o evden tek kurtulusun bu sekil de olabilir.
Iyi bir meslegin olsun kendi ayaklarin ustun de dur su an baska sey dusunme.
Babanin yaptigi cok vahsice ama yapabilecegin bisey yok sakin satasma kavga etme sana da zarar verebilir.
Allah islah etsin ...

Biyolojik olarak baban olan bu adam, sana bir baba gibi bile davranamıyor Nasıl aciz biri olduğuna bak
Herkes aynı şartları yaşamıyor elbette Bu yaşadıkların seni sen yapacak Dik dur
Elden bir çare gelmiyor aynı soyadı paylaşmak dışında bir şey yapma şimdilik
Biyolojik kavramlara derin manalar yüklemen şart değil
Çok duygusal düşünme Kıyaslama kendi hayatını başka hayatlarla
Bu kötü örneği iyi izle Bu kadar korkunç,cahil biri olmamak için çalış
Kendi evlatlarına ileride iyi örnek olabilmek için çalış canım

Üç tane muhabbet kusum vardi biri öldü onu kafeste gördüm oyle cok agladim ki ciğerim yandi bunu nasil yapar inanamiyorum cok üzüldüm ALLAHIM yardim etsin o evden kurtulursunuz INŞALLAH

Okurken Ardahan da nobette yasadigim olay gozumde canlandi. Ardahan Damal da vahsi cinayet diye aratabilirsin googledan biran önce anneni de al çık o evden zira böyle bi zihniyeti olan adam eninde sonunda dedigini yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…