- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Diğer kardeşlerin çalışıyorsa neden çekiyorsunuz bu adamı? Gidin kendinize hayat kurun, annenizde iş baksın kendine, o da çalışsın. Bunun sonu var mı sizce? Zarardan başka verdiği birşey var mı size?Yok çalısmıyo o.Dıger ıkı kardesım calısıyo
Terk ettı ama gene gelıcek emınım.Bızım baya uzaga tasınmamız izimizi kaybetmemız lazım .rahat bırakmaz cunku.Bilmiyorum annem bosancam dıyo ıste ama laftaDiğer kardeşlerin çalışıyorsa neden çekiyorsunuz bu adamı? Gidin kendinize hayat kurun, annenizde iş baksın kendine, o da çalışsın. Bunun sonu var mı sizce? Zarardan başka verdiği birşey var mı size?
Nefret edıyorum ondan.Hıc sevmıyorum onu.Gun gelcek reddetcem onu.O derece nefret edıyorum.Assla affetmezdim babamı. Cinayet işlemiş resmen. Çok sadistçe bir şey bu. Ruhsuz bir şey. Bir canlıyı öldürdü. Yazık günah o güzel kuşa. Bitanem benim. Ahirette hesabını sorarlar ama o kuşun hakkını alırlar.
Şimdi sen kafanı bunlarla bulandırma. Sınavına odaklan. Senin geleceğin her şeyin çözümü olabilirNefret edıyorum ondan.Hıc sevmıyorum onu.Gun gelcek reddetcem onu.O derece nefret edıyorum.
Bugune kadar umıdım vardı sınavdan ama yok suan umıt falan.Şu ıkı gun delı gıbı ders calıscam son tekrarlarımı yapcam.Umarım kavga cıkarmaz ıkı gun yaaŞimdi sen kafanı bunlarla bulandırma. Sınavına odaklan. Senin geleceğin her şeyin çözümü olabilir
ananen, teyzen, dayın herhangi başka bir akrabanda geçiremez misin bu iki günü?Bugune kadar umıdım vardı sınavdan ama yok suan umıt falan.Şu ıkı gun delı gıbı ders calıscam son tekrarlarımı yapcam.Umarım kavga cıkarmaz ıkı gun yaa
Kesinlikle, aynı şehirde olmayın onunla. Allah korusun haberlerde duyuyoruz kadın cinayeti ve baba cinnet getirdiTerk ettı ama gene gelıcek emınım.Bızım baya uzaga tasınmamız izimizi kaybetmemız lazım .rahat bırakmaz cunku.Bilmiyorum annem bosancam dıyo ıste ama lafta
Ruhum çekildi resmeeeennnnOkurken Ardahan da nobette yasadigim olay gozumde canlandi. Ardahan Damal da vahsi cinayet diye aratabilirsin googledan biran önce anneni de al çık o evden zira böyle bi zihniyeti olan adam eninde sonunda dedigini yapar.
Ruhum çekildi resmeeeennnn
Cok kötü bir nöbetti yani cok kotu valakar gördüm ama bu cok başkaydı insallah konu sahibi bian once o evden annesini de alip çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?