- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Allah sabır versin canım ben de iki gün sonra sınava gireceğim aksilik üzerine aksilik problem çıkmasın diye o kadar uğraşıyorum ama yine de ufak tefek sinir bozucu şeyler oluyor hane içinde bizde de.Ama sen emek vermissen mutlaka karşılığını alırsın üzmemeye çalış kendini.Biliyorum,çok iyi anlıyorum şu anki ruh halini ama konu hayatınsa biraz bencilce düşünmek gerekiyormus şimdilik bu problemleri rafa kaldır.Babamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
Zaten eve gelmıyo babam.Gelırse artık akrabamda falan kalırım.ananen, teyzen, dayın herhangi başka bir akrabanda geçiremez misin bu iki günü?
Tek secenegım zaten atanıp gitmekSen derslerine odaklan canim o evden tek kurtulusun bu sekil de olabilir.
Iyi bir meslegin olsun kendi ayaklarin ustun de dur su an baska sey dusunme.
Babanin yaptigi cok vahsice ama yapabilecegin bisey yok sakin satasma kavga etme sana da zarar verebilir.
Allah islah etsin ...
Zaten tvde adam tum aıleyı öldurmus.Aferın ıyı yaptın dıyo adamaOkurken Ardahan da nobette yasadigim olay gozumde canlandi. Ardahan Damal da vahsi cinayet diye aratabilirsin googledan biran önce anneni de al çık o evden zira böyle bi zihniyeti olan adam eninde sonunda dedigini yapar.
Umarım eve gelıp kavga cıkarmaz tekrar.Eger cıkarırsa sınava kadar gelmem eve.Bu psıkolojıyle gırersem yapamam cunku.Sag kolum uyustu sınırdenAllah sabır versin canım ben de iki gün sonra sınava gireceğim aksilik üzerine aksilik problem çıkmasın diye o kadar uğraşıyorum ama yine de ufak tefek sinir bozucu şeyler oluyor hane içinde bizde de.Ama sen emek vermissen mutlaka karşılığını alırsın üzmemeye çalış kendini.Biliyorum,çok iyi anlıyorum şu anki ruh halini ama konu hayatınsa biraz bencilce düşünmek gerekiyormus şimdilik bu problemleri rafa kaldır.
Rabbim sizi korusunZaten tvde adam tum aıleyı öldurmus.Aferın ıyı yaptın dıyo adama
en büyük hata annende sizi böyle bir adamla (içki içip çalışmayan) aynı evde tutuyor özellikle kendi ailesi arkasında olduğu halde.. anlamıyorum bazı insanları başımda kocam olsun diyor. hiç kimseye bakma annen zaten onunla yaşamaya alışmış hiç ardına bakmadan kaçBabam geri geldı.Anneme dıyo kı arada boyle seyler olur.Az daha senın kafanı koparcaktım.Acayip nefret edıyorum ondan
Babam zaten sabah geldı.Anneme dıyo az daha senınde kafanı koparcaktım.Arada olur boyle seyler dıyoen büyük hata annende sizi böyle bir adamla (içki içip çalışmayan) aynı evde tutuyor özellikle kendi ailesi arkasında olduğu halde.. anlamıyorum bazı insanları başımda kocam olsun diyor. hiç kimseye bakma annen zaten onunla yaşamaya alışmış hiç ardına bakmadan kaç
Tam bir ruh hastası.Babamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
Hii o nasıl bir adam öyle ya... Benim de bir mubişim var dokunmaya kıyamıyorum bir tuhaf oldum... Allah kolaylık versin o adamla yaşanmaz. Sabır diliyorum....Babamla konularımı biliyorsunuz.Evde içiyodu gene.Annemle tartıştı.Tam odaya girdim.Baktım kuş kafesine gitti.Kuşu almaya çalıştı.Kafasını koparıcam dedi.İnanamadım baktım kopardı.Diger kuşunda kafasını koparcaktı zor aldım elinden.Diger kuşu arkadaşıma vericem.Anneme seninde kafanı koparcam.Hepinizi mahvetcem yalvarcaksınız diyo.İki gün sonra sınavım var.Ne güzel çalışıyordum.Aglıyorum şuan.Büyük yemim ettim reddetcem babalıktan.Nasılsa bana faydası yok.Neden benim ailem böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?