Kuşun kafasını kopardı

Allah sabır versin canım ben de iki gün sonra sınava gireceğim aksilik üzerine aksilik problem çıkmasın diye o kadar uğraşıyorum ama yine de ufak tefek sinir bozucu şeyler oluyor hane içinde bizde de.Ama sen emek vermissen mutlaka karşılığını alırsın üzmemeye çalış kendini.Biliyorum,çok iyi anlıyorum şu anki ruh halini ama konu hayatınsa biraz bencilce düşünmek gerekiyormus şimdilik bu problemleri rafa kaldır.

Aman Allah'ım konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu. Masum hayvana bu caniliği yapan insana neler yapmaz,konu sahibi detayları bilmiyorum ama babanızın bu hareketi kendisinin iyi biri olmadığını anlamama yeterli oldu. Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bu adamdan kurtulup mutlu olursunuz.

Tek secenegım zaten atanıp gitmek Şu ıkı gun hıcbırseyı takmamaya calıscam.Eger eve gelıp kavga cıkarırsa arkadasımda kalırım ıkı gun

Okurken Ardahan da nobette yasadigim olay gozumde canlandi. Ardahan Damal da vahsi cinayet diye aratabilirsin googledan biran önce anneni de al çık o evden zira böyle bi zihniyeti olan adam eninde sonunda dedigini yapar.
Zaten tvde adam tum aıleyı öldurmus.Aferın ıyı yaptın dıyo adama

Umarım eve gelıp kavga cıkarmaz tekrar.Eger cıkarırsa sınava kadar gelmem eve.Bu psıkolojıyle gırersem yapamam cunku.Sag kolum uyustu sınırden

Babam geri geldı.Anneme dıyo kı arada boyle seyler olur.Az daha senın kafanı koparcaktım.Acayip nefret edıyorum ondan

Babam geri geldı.Anneme dıyo kı arada boyle seyler olur.Az daha senın kafanı koparcaktım.Acayip nefret edıyorum ondan
en büyük hata annende sizi böyle bir adamla (içki içip çalışmayan) aynı evde tutuyor özellikle kendi ailesi arkasında olduğu halde.. anlamıyorum bazı insanları başımda kocam olsun diyor. hiç kimseye bakma annen zaten onunla yaşamaya alışmış hiç ardına bakmadan kaç

Babam zaten sabah geldı.Anneme dıyo az daha senınde kafanı koparcaktım.Arada olur boyle seyler dıyo

Tam bir ruh hastası.
Ve senin suçun değil

Minnacık kuşun ne günahı var ne istiyo ondan Allah ıslah etsin annecinede sabır versin baban ama cani ruhlu. Siz genede annenle iyi davranın babana size bi kötülük yapmasın sende inşallah annenle güzel bi hayat kurarsın

Hii o nasıl bir adam öyle ya... Benim de bir mubişim var dokunmaya kıyamıyorum bir tuhaf oldum... Allah kolaylık versin o adamla yaşanmaz. Sabır diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…