Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ajda Pekkan ın estetisyenini bulun. Evi barkı satıp kendinizi baştan yaratın. Bir ön araştırma yapın beğendiği kadın tipleri nasılmış onların ortak kombinasyonu bir kadın olun. Başka bir çare aklıma gelmedi
Adam arkadaş olarak konuşuyor ve 6 yıldır da değişmemişse sizi gerçekten arkadas olarsk görüyor ve değer veriyor demektir. Hic anlamam nedenini ya ama illa kadın erkek arkadaşlığında biri kayıyor ve herseyi berbat ediyor. Sonra yolda görse yuzune bakmayacak hale geliyorlar. Birebir yasadim.
Ayrıca siz güzel olabilirsiniz ama adama (arkadaşınıza) resim atıp da nasılım demeniz bana göre doğru bir yaklaşım degil. Çünkü erkeklerin çoğunluğu bu tarz yaklaşımlardan hoşlanmıyor. Kaçan kovalanır misali. Ama bence arkadaşlığınızı bitirmeyin olmayacak şey için. Belki gönlünde biri var, güzelsin demek zorunda değil. Kiii dese başına ne geleceğini biliyor bellikiii. Akıllı cocuk
allen92 .!.:
Ben 91liyim bu kişi ise 92li benden 1 yaş küçük . Arkadaş olarak konuşuyoruz . Ben ondan hoşlanıyorum. 6 yıldır tanışıyoruz. İlk başlarda ilanı aşk yapsam da beni reddetti . Benimle arkadas olarak konusmak ona iyi geliyormus.
Bazen fotograf gonderirim, sence nasılım derim . Beni çirkin buldugunu soyler . Eleştirir . Bu benim görüşüm der.
Onunla konusmayı bende seviyorum ama bana karşı duygusal hissi yok .
Konuyu daha detaylı açarım . Özelden mesaj atabilirsiniz .
Sizce ne yapmalıyım, nasıl aşık olur bana ? Nasıl bir hamle yapmalıyım ?