- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyak mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Arkadaşınız hatalı ama siz de hatalısınız. Boşanan herkesin potansiyel manyaklar olmadığını biliyor olmanız gerek.ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyak mı evlenecem ben...
seninki istisna canımKarısından ayrılmış erkek manyak mı oluyor sudamlası. Bir kendine gel ya. Ben eşimin ikinci eşiyim. Gayet de mükemmel bir erkekle evliyim.
Acil terapiiii.
nasıl değil ya çevremdeki boşanan kadınlar şiddetten dayaktan küfürden boşandı.off gerçi erkeklerin en iyisi bile ne kadar iyi ki başta babam olacak ş...siz bana sahip çıkmadı.ALLAh onu da bildiği gibi yapsın.Arkadaşınız hatalı ama siz de hatalısınız. Boşanan herkesin potansiyel manyaklar olmadığını biliyor olmanız gerek.
sergiledim merak etme kızdım ona hem de nasılkeşke bu sinirini arkadasına sergıleseydın
aman boşver yaa dert mi bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?