kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

Eee? Sen de delice bi dusunce icersindesin neden arkadasini sucluyorsun ki? Senin mantigin normal mi? Sen karisini bosamis adamlara potansiyel manyak gozuyle bakarken, arkadasinin sana soyledigi laf niye seni geriyor? O zaman diger erkekler de sana potansiyel manyak gozuyle baksin? Boyle sacmalik olur mu? Sen olduruyorsun iste.

Once kendi mantigini degistir, sonra yeniden evlenmeyi dusun. Erkekler sevdimi ilk evliligini cocuklu kadinla bile yapiyor. Senin arkadasin biraz kotu niyetli biri gibi.

seninki istisna canım

Nerden biliyorsun sudamlası? Kaç tane erkek tanıdın boşanmış? Daha da önemlisi arkadaşın müneccim değil bir şey değil. Geleceği göremez. Ama sırf bu durumu bu kadar dert ettiğinden belki de kınadığından başına gelirse şaşırmayacağım. Silkelen ve kendine gel artık lütfen. Yanında olsam kolundan tuttuğum gibi terapistin önüne atardım. Lütfen ilaçlarımı kullanıyorum de en azından. Onları bırakmadın di mi?

benım görümce 2. evlılığını yaptı. kaptı fıstık gibi cocugu. ütüsünü yapar, cocuga yardım eder, karısı kızınca ses etmez. ses etmemesı enteresan ınsanın azıcık siniri olur.
yani olabiliyor hayatta böyle mucızeler

Bir boşanmada kusurlu tarafın erkek olduğu konusunda kıstasınız BDVdeki konular olmasın rica ediyorum. 1.si burası kadınlar kulübü. Yani sadece kadınlar dert yanabiliyor. Eşlerinden boşanmış erkekleri dinleme durumumuz yok. İkincisi sadece kötü boşanmalar yer buluyor burda. Anlaşamayıp ayrılma yoluna gidenler de oluyor.

ilaç kullanmazsam daha kötüyüm.bana aile diyorsunuz bana sahip çıkan beni destekleyen bir ailem yok benim.ayrılar paramparça her şey.
ben boşanırken bana demediler bunu seni bekar biri almaz artık demediler.annem bile demedi.demek ki öğretmen olsun da parasını yiyelim demiş.öyle de oldu zaten 8 yıldır onlara çalışıyorum ev yaptırdım üvey kardeşime .sen benim oğlumun rızkını yedin der dururdu.üniversitede yediğin paraları ver dedi durdu bana hep.evlednikten sonra da öğretmenlik yapacam de dedi durdu.şimdi o da diyor seni öyle tanıştırmayla falan kimse görüp almaz.ancak görecek beğenecek biri öyle alır diyor.
bu konuştuğum kız da meseleğini seç diyordu.şimdi de seni bekar almaz diyoır.
lanet olsun kendimden nefret ediyorum.hayattan nefret ediyorum.buraya da yazmasam içip ilaçların hepsini geberip huzura kavuşacam.

Erkek cephesinden sizin kafanızla bakacak olursak da 'kadının var bi eksiği ki adam bunu boşamış' olur. Evlenmeyi düşünmeden önce kafa yapınızı değiştirin.

Erkek cephesinden sizin kafanızla bakacak olursak da 'kadının var bi eksiği ki adam bunu boşamış' olur. Evlenmeyi düşünmeden önce kafa yapınızı değiştirin.
ALLAH aşkına kadınlar bunu yapmasın bari.açın bir haber izleyin.kaç tane kadın kocasını öldürdü haberini duyuyoırsunuz? kaç tane ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ haberini duyuyorsunuz.

karısını bosamıs potansiyel bir manyak olarak gorurseniz bosanmıs adamları baskalarıda seni ancak bosanmıs adam alır dedigin de kızmamalısın demekki dısardan bakınca sende boyle goruyorsun demektir..bu iki dusuncede yanlıs bosanmıs bosanmamıs onemli degil sevdikten sonra evleniyor insanlar

ALLAH aşkına kadınlar bunu yapmasın bari.açın bir haber izleyin.kaç tane kadın kocasını öldürdü haberini duyuyoırsunuz? kaç tane ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ haberini duyuyorsunuz.
Anlayamadim ya da anlamak istemedim..

Öldürdü diye hakli mi oluyor? Kadinlarda suc olduğu icin mi öldürüyorlar?

Size laf anlatmak mümkün değil anlaşılan, boşuna ban yemek istemiyorum. Bu kafayla devam edip mutsuz kalın ne yapayım.

Sana aile demiyorum su damlası. Yazımda aile ile ilgili bir şey var mı? Ne kadar kopuk olduklarını biliyorum. Senden daha fazla para almalarına müsadee etme. Zaten sana bir hayırları yok zararları da olmasın. Aile olayını aşman lazım. Bir sürü boşanmış insan var. Benim ailemde de kopukluklar var. Bunun bende bir takım etkileri var ama bunları terapi ile aşmayı başardım sayılır. Yalnız değilsin. Bunu bil. Tek boşanmış aile çocuğu değilsin, tek boşanmış kadın değilsin. Boşanmış ailelerden gelip de bir evliliğin nasıl olmaması gerektiğini idrak edip iyi evlilikler yapanlar var. Bir önceki eviliğinden ağzı yanıp seçimlerini daha tartarak yapan ve mutlu evlilikler yapanlar var. Umudunu kaybetme.

Ben sadece bekar erkeklerle evlenirim demeseydiniz olur mu öyle şey nasip meselesi bu diyecektim. Ama siz de boşanmış kadınlara kötü gözle bakan erkekler gibi davranıyorsunuz.
Karısı aldatmıştır, sadece parasını yemek için birliktedir. Adam da boşanır. Erkeğinde kadının da iyisi kötüsü vardır. İnsanlara önyargılı yaklaşmasanız mı?
Ve burada kimse size arkadaşınız gibi tavır takınmıyor. Siz arkadaşınız gibi düşünüyorsunuz onu dile getiriyorlar.

böyle bir zihniyette nasıl kaybetmeyeyim umudumu en yakın kız ark.seni hiç evlenmemiş biri almaz diyor bana.ama benim ayrıldığım ş...siz gidecek hiç evlenmemiş bir erkekle evlenecek.böyle çifte standata tüküreyim.ALLAH onun da belasını versin.muyluluk yüzü göremesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…