- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
yok evlenip boşanan erkekler kanatsız melek.benimki mesela gökten zembille inmişti.ben değerini bilemedim.Evlenip boşanan erkekler manyaksa. Sende öylesin o zaman
bitti mi peki arkadaslıgıız?sergiledim merak etme kızdım ona hem de nasıl
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
Bende istisnayim ozaman...seninki istisna canım
seninki istisna canım
ilaç kullanmazsam daha kötüyüm.Nerden biliyorsun sudamlası? Kaç tane erkek tanıdın boşanmış? Daha da önemlisi arkadaşın müneccim değil bir şey değil. Geleceği göremez. Ama sırf bu durumu bu kadar dert ettiğinden belki de kınadığından başına gelirse şaşırmayacağım. Silkelen ve kendine gel artık lütfen. Yanında olsam kolundan tuttuğum gibi terapistin önüne atardım. Lütfen ilaçlarımı kullanıyorum de en azından. Onları bırakmadın di mi?
he canım benim babam da annemi boşadı nasıl bir domuz olduğunu onun ben bilirim.Arkadaşın diyor ki "seni sadece boşanmış adam alır." Sen diyorsun ki "ben sadece hiç evlenmemiş adamlara bakarım". Hangisi daha yanlış bilemedim.
Erkek cephesinden sizin kafanızla bakacak olursak da 'kadının var bi eksiği ki adam bunu boşamış' olur. Evlenmeyi düşünmeden önce kafa yapınızı değiştirin.nasıl değil ya çevremdeki boşanan kadınlar şiddetten dayaktan küfürden boşandı.off gerçi erkeklerin en iyisi bile ne kadar iyi ki başta babam olacak ş...siz bana sahip çıkmadı.ALLAh onu da bildiği gibi yapsın.
ALLAH aşkına kadınlar bunu yapmasın bari.açın bir haber izleyin.kaç tane kadın kocasını öldürdü haberini duyuyoırsunuz? kaç tane ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ haberini duyuyorsunuz.Erkek cephesinden sizin kafanızla bakacak olursak da 'kadının var bi eksiği ki adam bunu boşamış' olur. Evlenmeyi düşünmeden önce kafa yapınızı değiştirin.
Anlayamadim ya da anlamak istemedim..ALLAH aşkına kadınlar bunu yapmasın bari.açın bir haber izleyin.kaç tane kadın kocasını öldürdü haberini duyuyoırsunuz? kaç tane ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ haberini duyuyorsunuz.
Size laf anlatmak mümkün değil anlaşılan, boşuna ban yemek istemiyorum. Bu kafayla devam edip mutsuz kalın ne yapayım.ALLAH aşkına kadınlar bunu yapmasın bari.açın bir haber izleyin.kaç tane kadın kocasını öldürdü haberini duyuyoırsunuz? kaç tane ADAM KARISINI ÖLDÜRDÜ haberini duyuyorsunuz.
ilaç kullanmazsam daha kötüyüm.bana aile diyorsunuz bana sahip çıkan beni destekleyen bir ailem yok benim.ayrılar paramparça her şey.
ben boşanırken bana demediler bunu seni bekar biri almaz artık demediler.annem bile demedi.demek ki öğretmen olsun da parasını yiyelim demiş.öyle de oldu zaten 8 yıldır onlara çalışıyorum ev yaptırdım üvey kardeşime .sen benim oğlumun rızkını yedin der dururdu.üniversitede yediğin paraları ver dedi durdu bana hep.evlednikten sonra da öğretmenlik yapacam de dedi durdu.şimdi o da diyor seni öyle tanıştırmayla falan kimse görüp almaz.ancak görecek beğenecek biri öyle alır diyor.
bu konuştuğum kız da meseleğini seç diyordu.şimdi de seni bekar almaz diyoır.
lanet olsun kendimden nefret ediyorum.hayattan nefret ediyorum.buraya da yazmasam içip ilaçların hepsini geberip huzura kavuşacam.
tamam kardeş ben boşandım o halde boşandım 50 yaşında çocukluya layığım ok.Anlayamadim ya da anlamak istemedim..
Öldürdü diye hakli mi oluyor? Kadinlarda suc olduğu icin mi öldürüyorlar?
böyle bir zihniyette nasıl kaybetmeyeyim umudumu en yakın kız ark.seni hiç evlenmemiş biri almaz diyor bana.ama benim ayrıldığım ş...siz gidecek hiç evlenmemiş bir erkekle evlenecek.böyle çifte standata tüküreyim.ALLAH onun da belasını versin.muyluluk yüzü göremesin.Sana aile demiyorum su damlası. Yazımda aile ile ilgili bir şey var mı? Ne kadar kopuk olduklarını biliyorum. Senden daha fazla para almalarına müsadee etme. Zaten sana bir hayırları yok zararları da olmasın. Aile olayını aşman lazım. Bir sürü boşanmış insan var. Benim ailemde de kopukluklar var. Bunun bende bir takım etkileri var ama bunları terapi ile aşmayı başardım sayılır. Yalnız değilsin. Bunu bil. Tek boşanmış aile çocuğu değilsin, tek boşanmış kadın değilsin. Boşanmış ailelerden gelip de bir evliliğin nasıl olmaması gerektiğini idrak edip iyi evlilikler yapanlar var. Bir önceki eviliğinden ağzı yanıp seçimlerini daha tartarak yapan ve mutlu evlilikler yapanlar var. Umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?