- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
öyle erkekler istisna istisna istisna anlamıyor musunuz istisna.Ben sadece bekar erkeklerle evlenirim demeseydiniz olur mu öyle şey nasip meselesi bu diyecektim. Ama siz de boşanmış kadınlara kötü gözle bakan erkekler gibi davranıyorsunuz.
Karısı aldatmıştır, sadece parasını yemek için birliktedir. Adam da boşanır. Erkeğinde kadının da iyisi kötüsü vardır. İnsanlara önyargılı yaklaşmasanız mı?
Ve burada kimse size arkadaşınız gibi tavır takınmıyor. Siz arkadaşınız gibi düşünüyorsunuz onu dile getiriyorlar.
yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.O halde kocasini bosamis kadinlar da mi potansiyel manyak oluyor? Sen de kendine manyak demis oldun? Mantik nerede?
böyle bir zihniyette nasıl kaybetmeyeyim umudumu en yakın kız ark.seni hiç evlenmemiş biri almaz diyor bana.ama benim ayrıldığım ş...siz gidecek hiç evlenmemiş bir erkekle evlenecek.böyle çifte standata tüküreyim.ALLAH onun da belasını versin.muyluluk yüzü göremesin.
Bunları yazıyorsun sonra 1 gün geçiyor ben neden boşandım noktasına dönüyorsun.yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
al işte sinir krizi geçiriyorum yine...ağlama nöbetim başladı.
en samimi arkadaşım doğunun bir ilinde yaşıyor.kusura bakma ama su seni hiç evlenmemiş bir erkek almaz dedi.ben de doğuda öyledir o dar kalıp düşünce dedim
yok her yerde öyle.seni evlenmiş ayrılmış çocuklu biri alır dedi kusura bakma dedi.
lannetttt olsun.yazıklarrr olsun...
bunun için mi ayrıldım bunun için mi boşandım ben..
ne yani evlendim ayrıldım diye karsını boşamış potansiyel bir manyakla mı evlenecem ben...nefret ediyorum bu hayattan artık.bu zihniyetten de.
neden küçük bir ihtimal açar mısınız? keşke evlenmeden zar dikimi yaptırsaydım o zaman hayat daha kolay olurdu benim için böyle bir toplumda.kızlık zarı dikimi yaptıracak bayanları sonuna kadar destekliyorum.Bekar biri de denk gelebilir, küçük bir ihtimal ama imkansız değil de.
Boşanmış tüm erkeklere de potansiyel manyak olarak bakmanız normal değil.
Bu da bir başka dar kalıp düşünce yani.
Ya saglikli dusunemiyorsunuz.tamam kardeş ben boşandım o halde boşandım 50 yaşında çocukluya layığım ok.
öyle erkekler istisna istisna istisna anlamıyor musunuz istisna.
ALLAH aşkına nerde dedim erkekler domuzdur diye bir göster? benim babam olacak adam hakkında o kelimeyi kullandım evet benim babam biyolojik babam tam bir domuzdur! öyle olmasa 5 yaşındaki kızını (beni) öldüresiye dövmezdi gül fidanı kopardı diyeKonularınıza sık sık denk geliyorum ve sizin için üzülüyorum ancak haddinizi aşmamanızı tavsiye ederim.
Eşim benimle ikinci evliliğini yaptı, benim ilk evliliğim, bir günden bir güne evde sesimiz bile yükselmedi, hala ilk günkü gibi pamuklara sarar beni.
Benim açımdan bakıldığında da eski eşi geçimsiz sorunlunun tekiymiş ki adam kaçmış kendini kurtarmış.
Erkeklere domuz bile dediniz ama kadınların hepsi melaike mi?
Rica ediyorum size olmamışları denk geldi diye herkesi etiketlemeyelim.
hmm haklısın bekar erkek istemeye hakkım yok.ALLAH canımı alsın kurtulayım.yaşamaya da hakkım yok.Arkadaşım sana samimi bir şey söyleyeyim mi?
Sen de çok mükemmel bir kadın değilsin hani.
Şöyle sağlam bir duruşun yok.
İlişkilerde çok zayıfsın.
İstisna istisna diye en mükemmel erkeği ararken biraz da dönüp kendine bakmalı ama insan.
Ben mesela boşanmış olsam bekar bir erkek benle evlenmek istese bile bir sorgularım gerçekten
dengim mi? İlerde sorun olur mu? Yok ya yok benim gibi bir evlilik yapmış olsun diye içime daha çok siner.
Elbette ayrılık sebebi vs önemli. Bunlara bakmaya hakkın var.
Ama ille de bekar erkek istemeye hakkın yok kusura bakma.
neden küçük bir ihtimal açar mısınız? keşke evlenmeden zar dikimi yaptırsaydım o zaman hayat daha kolay olurdu benim için böyle bir toplumda.kızlık zarı dikimi yaptıracak bayanları sonuna kadar destekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?