kusura bakma ama seni bekar biri almaz dedi..

O halde kocasini bosamis kadinlar da mi potansiyel manyak oluyor? Sen de kendine manyak demis oldun? Mantik nerede?

öyle erkekler istisna istisna istisna anlamıyor musunuz istisna.

Ya hu ben bir suru bekar erkekle evlenmiş boşanmış kadın biliyorum. Bu neyin kafası, cevren de değişik senin. Olay sadece evlilik, boşanma değil tüm hayatin saçma insanlarla dolu anlaşılan.

Bekar biri de denk gelebilir, küçük bir ihtimal ama imkansız değil de.
Boşanmış tüm erkeklere de potansiyel manyak olarak bakmanız normal değil.
Bu da bir başka dar kalıp düşünce yani.

O halde kocasini bosamis kadinlar da mi potansiyel manyak oluyor? Sen de kendine manyak demis oldun? Mantik nerede?
yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.

Şunu anlamadığın sürece bir yere varamayacağız. Boşanmış insan = sorunlu insan hiç evlenmemiş insan=süper insan değildir. Belki sen boşanmış biriyle olacaksın ama dünyanın en mutlu kadını olacaksın (bu psikoloji ile sanmıyorum malesef ama) eşinde gidicek belki 18lik çıtır alacak ama dertten mutsuzluktan kıvranacak. Bunları bilemezsin.

yok dayak yediğim için anama ve bana o...pu denildiği için mesleğimi yapmama izin vermediği için boşandım.bu durum beni değil karşımdaki ş....sizi manyak yapar.
Bunları yazıyorsun sonra 1 gün geçiyor ben neden boşandım noktasına dönüyorsun.

Konularınıza sık sık denk geliyorum ve sizin için üzülüyorum ancak haddinizi aşmamanızı tavsiye ederim.

Eşim benimle ikinci evliliğini yaptı, benim ilk evliliğim, bir günden bir güne evde sesimiz bile yükselmedi, hala ilk günkü gibi pamuklara sarar beni.

Benim açımdan bakıldığında da eski eşi geçimsiz sorunlunun tekiymiş ki adam kaçmış kendini kurtarmış.

Erkeklere domuz bile dediniz ama kadınların hepsi melaike mi?

Rica ediyorum size olmamışları denk geldi diye herkesi etiketlemeyelim.

bu ülke şartlarında arkadaşının yaptığı tespit kısmen doğru olsa da üslubu yanlış. bekar birinin boşanmış birine şüpheyle, art niyetle bakma ihtimali vardır. ancak istisnalar da yok değil. durumu kabullenip ilerlemenizi tavsiye ederim. Allah iyilerle karşılaştırsın. siz bile boşanmış adama kötü gözle bakıyosanız, bekar birinin size başka gözle bakmasına şaşırmayın.

Bekar biri de denk gelebilir, küçük bir ihtimal ama imkansız değil de.
Boşanmış tüm erkeklere de potansiyel manyak olarak bakmanız normal değil.
Bu da bir başka dar kalıp düşünce yani.
neden küçük bir ihtimal açar mısınız? keşke evlenmeden zar dikimi yaptırsaydım o zaman hayat daha kolay olurdu benim için böyle bir toplumda.kızlık zarı dikimi yaptıracak bayanları sonuna kadar destekliyorum.

tamam kardeş ben boşandım o halde boşandım 50 yaşında çocukluya layığım ok.
Ya saglikli dusunemiyorsunuz.

Kim oyle birsey dedi size? Demek istedigimiz bosanmis ya da cocuklu diye karalamaniz gerekmiyor.
Bu kadar evlilige dusmeyin. Asik olur seversiniz,bekar da olur evlenmis cocukluda..

Ee ben bekardim. Esim evlenip bosanmis . Buyuk bir askla evlendik. 4yildir da gayet mutluyuz. Su sacma sapan zihniyeti birakin.

Insanligina bakin.

öyle erkekler istisna istisna istisna anlamıyor musunuz istisna.

Arkadaşım sana samimi bir şey söyleyeyim mi?
Sen de çok mükemmel bir kadın değilsin hani.
Şöyle sağlam bir duruşun yok.
İlişkilerde çok zayıfsın.

İstisna istisna diye en mükemmel erkeği ararken biraz da dönüp kendine bakmalı ama insan.

Ben mesela boşanmış olsam bekar bir erkek benle evlenmek istese bile bir sorgularım gerçekten
dengim mi? İlerde sorun olur mu? Yok ya yok benim gibi bir evlilik yapmış olsun diye içime daha çok siner.
Elbette ayrılık sebebi vs önemli. Bunlara bakmaya hakkın var.

Ama ille de bekar erkek istemeye hakkın yok kusura bakma.

ALLAH aşkına nerde dedim erkekler domuzdur diye bir göster? benim babam olacak adam hakkında o kelimeyi kullandım evet benim babam biyolojik babam tam bir domuzdur! öyle olmasa 5 yaşındaki kızını (beni) öldüresiye dövmezdi gül fidanı kopardı diye

hmm haklısın bekar erkek istemeye hakkım yok.ALLAH canımı alsın kurtulayım.yaşamaya da hakkım yok.

Haydaaaa kardeş sen evlilik yapmışsın evlilik.
Olay sadece bekaret değil yani.
Zarı diktirip ne yapcaksın, formalite nikah kıydık mı diyeceksin? :)

Küçük bir ihtimal evet.

Çünkü ben mesela hiç evlenmemiş olsam hiç evlenmemiş birini isterim kendime.
Bu düğün telaşlarını bile ilk benle yaşasın isterim.
Buna hakkım var. Tercih meselesi! Böyle düşünen kimseyi de suçlamaya hakkın yok.

Cidden iyi değilsin sen.. Lütfen yardım al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…