- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Benim merak ettiğim sizin arabanın değeri yükselirken daha iyi arabaların değeri sabit mi kalıyor? Nasıl bekleyip bunu satıp daha iyisini alacakmış?
Birinin eşinize uzun süre hareketsiz kalan araçların ciddi arızalar verdiğini söylemesi gerekiyor bence. Pahalıya satacam derken elinde patlamasın
Çok saçma ulan,çok saçma
çok saçma.
burdasın, dokunamıyorum.
çok saçma.
içim gidiyor, sarılamıyorum.
çok saçma.
Arabaya binemiyorsanız,tepesine binin. Hakkınızdır.
Madem eşinizin anacı yatırım gitsin altın hesabı açsın. En azından gözümün önünde durup sinirim bozulmaz.
Araba değil de ben patliycam...
Üzerine para koyucaz iyisini alırken de yani yine de saçma işte.
Deliriyorum bu tür şeylerde.
Bunun bir üst modeli var ablası o da evine ne kendi oturuyor ne kiracıya veriyor. Ev degerlenzcekmis. Kendine 5 çocukla 1+1 de oturuyor. Arkadaş genetik aktarım mi bu?
Neyin kimin değeri nasıl artıyor benim aklım almıyor.
Ailece cimriler demek ki. Cimri değil demeyin, cimrilik de çeşit çeşit. Sizinkiler mala düşkün olanlardan.
Oyle durdugu yerde paslanacak o
Allahim akil fikir ver su erkek kullarina
Her biri bi cesit be arkadas
Kimi deli kimi sarhos bu nedir yahu bir tanesi de normal olsun
Aman aman valla turlu turlu degisik huylari var arkadasimBin bir çeşit.
Hangisi denk gelirse nasibine.
Dümdüz pintilik.
Katıksız....
Ha desen çocuğa şu lazım bana bu lazım demeden 3 er 5 er alır. Ama bazı konularda da bu şekil bi değişik adam oldu başıma.
Arabam da arabam....
Yani ayıp olacak ama kavganın sonu vites kollu falan bitti...
Dayanamadım.
Aynı benim eşim. Bana ve çocuklara her şeyi alır,kendine 5 senedir kazak almıyor var ya diyorDümdüz pintilik.
Katıksız....
Ha desen çocuğa şu lazım bana bu lazım demeden 3 er 5 er alır. Ama bazı konularda da bu şekil bi değişik adam oldu başıma.
Arabam da arabam....
Yani ayıp olacak ama kavganın sonu vites kollu falan bitti...
Dayanamadım.
ahahah vites kolu iyimiş.
Hepsinin yamuk bi huyu var, napcan idare edicez.
Aynı benim eşim. Bana ve çocuklara her şeyi alır,kendine 5 senedir kazak almıyor var ya diyor. Benimki de araba hastası ama mazota para vermemek için yağ süzüp koyuyor motora. Benimki ayrı pinti şükredin en azından yağı pisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?