- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Canım benim arazi bizim arazi.Sizin gibi dusunen herkes daga ciksin O zaman zaten bu vakalarin artmasindaki sebep de sizin gibi dusunenler yuzunden herkes salak mi evde kalip sikiliyor
Olsun yine de cıkmamanız lazım ;şuan hiçbir doktor hava alabilirsiniz demiyor aksine evde oturun diye yalvarıyor .Cocugunuz kaç yaşında bilmiyorum ama sokağa çıkma yasagı var.
Lütfen evde kalın
Benım keyfim acil bir durumdur mutluluğumda öyle
Ayrıca barajın orası neresi yahu
Canı arabayı satmak mı istiyor satsın paranın bir kısmını size versin çalışıyorsmusunuz bilmiyorum üstünü de tamamlayın kendinize araba alın
Canım benim arazi bizim arazi.
Yarın ekin ekilecek...
Ekmeyelim mi?
Beri ki gün hayvan yaylaya çıkacak peşine gidilmesin mi?
Kazlar otlayacak misal....
Yani zaten gidilecek mecbur.
Zan altında bırakıyorsunuz insanı....
Sizin gibiler bilmem ne.
Milleti yalaya yalaya çıkıcam sanki yaylaya.
Mecburi olan islerinizi yapin tabi ama ailecek col cocuk hepiniz gezmeye gidince bunlar mecburi degil bunu ayirt etmeniz gerek olay bu
Özür dilemiycem de şimdi küs olunca laf da sokamiyorum içimde kaldı.Kıyamam yaa resmen varyemez kocan. Çok aşırı sinir bozucu bir şey bu. Kesinlikle haklısın ve özür dileyeceğin bir durum yok bence. Böyle saçma şey mi olur ya
Bir de coronadsn sonra kime satacak acaba hahahahahahÇalışıyorum.
Bildiğimiz baraj.
Şehre su veren.
Düz baraj.
Ben evrim barajin kenarında gezmeyi.
Kimse olmaz millet saf saf iğrenç sokaklarda gezerken şahane olur yazın hele sonbaharda.
Sadece balıklar zıplar arada bi de rüzgar olur....
Şahane
Bir de coronadsn sonra kime satacak acaba hahahahahah
Merak içindeyim bence satsın ikiye bölün siz kendi arabanızı alın
Şehrin ilçesi.
Geçen hafta eşim gitti yeğeni için.
Polis durdurmadi bile.
Yasak var da ben daha yasak göremedim.
Enik cücük sokakta maç oynuyor ip atlıyor.
Biz de madem insan içine çıkamıyoruz bari yaylaya gidelim dedim.
Ama tabi bizim araba kontes olduğu için gidemedik.
Şuanda hiçbir doktor bu dediğinizi söylemiyor ,açıp hepsinin güncel halini dinleyin o zaman .Zibinyon tane doktor takip ediyorum ben daha sadece evinde otur diyeni okumadım.
İnsan kalabalığın olmadığı sosyal mesafeyi koruyabileceginiz yerlerde özellikle açık alanlarda 30 dk gezinti siz ve bağışıklığıniz için iyi olacaktır diyor.
Zaten yuzde 95 evimizdeyiz...
Makale yazacak kadar cok takip ettim bu hastaligi bi suru doktorun yazisini okudum.daha bi tanesinin bile disari cikip kimsenin olmadigi yerde yuruyus yapin dedigini gormedim.Zibinyon tane doktor takip ediyorum ben daha sadece evinde otur diyeni okumadım.
İnsan kalabalığın olmadığı sosyal mesafeyi koruyabileceginiz yerlerde özellikle açık alanlarda 30 dk gezinti siz ve bağışıklığıniz için iyi olacaktır diyor.
Zaten yuzde 95 evimizdeyiz...
Ne kadar kaba ve cirkin bir üslub yazik coronadan daha buyuk sikintilar varda isteSizin gibi dusunen herkes daga ciksin O zaman zaten bu vakalarin artmasindaki sebep de sizin gibi dusunenler yuzunden herkes salak mi evde kalip sikiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?