Küsüştük

Sizin gibi dusunen herkes daga ciksin O zaman zaten bu vakalarin artmasindaki sebep de sizin gibi dusunenler yuzunden herkes salak mi evde kalip sikiliyor
Canım benim arazi bizim arazi.
Yarın ekin ekilecek...
Ekmeyelim mi?
Beri ki gün hayvan yaylaya çıkacak peşine gidilmesin mi?
Kazlar otlayacak misal....
Yani zaten gidilecek mecbur.
Zan altında bırakıyorsunuz insanı....
Sizin gibiler bilmem ne.
Milleti yalaya yalaya çıkıcam sanki yaylaya.

Benım keyfim acil bir durumdur mutluluğumda öyle
Ayrıca barajın orası neresi yahu
Canı arabayı satmak mı istiyor satsın paranın bir kısmını size versin çalışıyorsmusunuz bilmiyorum üstünü de tamamlayın kendinize araba alın

Olsun yine de cıkmamanız lazım ;şuan hiçbir doktor hava alabilirsiniz demiyor aksine evde oturun diye yalvarıyor .Cocugunuz kaç yaşında bilmiyorum ama sokağa çıkma yasagı var.
Lütfen evde kalın

Zibinyon tane doktor takip ediyorum ben daha sadece evinde otur diyeni okumadım.
İnsan kalabalığın olmadığı sosyal mesafeyi koruyabileceginiz yerlerde özellikle açık alanlarda 30 dk gezinti siz ve bağışıklığıniz için iyi olacaktır diyor.
Zaten yuzde 95 evimizdeyiz...

Kıyamam yaa resmen varyemez kocan. Çok aşırı sinir bozucu bir şey bu. Kesinlikle haklısın ve özür dileyeceğin bir durum yok bence. Böyle saçma şey mi olur ya

Çalışıyorum.
Bildiğimiz baraj.
Şehre su veren.
Düz baraj.
Ben çok severim barajin kenarında gezmeyi.
Kimse olmaz millet saf saf iğrenç sokaklarda gezerken şahane olur yazın hele sonbaharda.
Sadece balıklar zıplar arada bi de rüzgar olur....
Şahane

Bir de coronadsn sonra kime satacak acaba hahahahahah
Merak içindeyim bence satsın ikiye bölün siz kendi arabanızı alın

Bir de coronadsn sonra kime satacak acaba hahahahahah
Merak içindeyim bence satsın ikiye bölün siz kendi arabanızı alın

Talibi de çok maşallah arabanın
Bizim buralara uğramadı korona.
Geçen hastanede 5 aydır küvezde bebekleri kalan bir adam geldi evine millet evinde bebek sormaya gitmiş. Eve su bastı yenge içeri gireyim de bakayım falan dedi tansiyonum düştü sandım bi an. Dedim manyak mısın 5 aydır hastanede yatıp kalkıyorsun ilk karantina hastanesi hem de. Dedim uzak dur. Yenge yatarken yere gazete serdim abartma dedi.
Adam korona ya kafa atıp geldi belkide
Gözüm üstünde öksürdugu an 184 ü aramayı dusunuyorum.
Doneli de 11 gün oldu.
3 günü kaldı yani...

O enik cücüğü sokakta oynatan cahil aileleri hatalı. Evet hepimiz darlandık ama yapacak bir şey yok, şu illet bitsinde hep birlikte uçurtmalarla çıkalım bahçeye, yaylaya. Biraz daha sabır ve bilinç lütfen

Şuanda hiçbir doktor bu dediğinizi söylemiyor ,açıp hepsinin güncel halini dinleyin o zaman .
Boş alanda bankta oturana bile polis ceza yazıyor .
Lütfen evinizde oturarak şu günlerin geçmesine yardımcı olun ..

Konuda en onemli kisim siz nasil disariya cikiyosunuz.şu durumda gezmeyi mi dusunuyosunuz isterse dagin basi olsun allah rizasi icin bilincli olun ya.milyonlarca insan bu hastalikla can cekisiyor.kendi caninizin kiymeti yok baskalarini tehlikeye atmayin.herkes disarda diyosunuz onlar bilincli degilse sizde onlara mi uyacaksiniz.bugun sitemizde oturanlari polise sikayet ettim valla kimi gorsem ederim.bi oturun allah askina ya cok mu zor evde durmak

Makale yazacak kadar cok takip ettim bu hastaligi bi suru doktorun yazisini okudum.daha bi tanesinin bile disari cikip kimsenin olmadigi yerde yuruyus yapin dedigini gormedim.

konu sahibi çok şekersin sana kızmak çok zor cidden evde kocanın kelini tokatla dur sen şu corona gidene kadar. belki aklı başına gelir de arabayı kullanır. ama azıcık daha sabır nolur

aabanın kaskosunu sigortasını bişeyini mı yaptırmadı acaba ceza yemekten mi korkuyor? Benzini mi yok ki? ya da kullanmayı bilmiyordur? bekleyen arabanın değer kazanması çok saçma.

Arabayı kullanınca da değeri hemen düşüyor sanki. Kilometre çok uçmasın diye uzun yola falan gitmezsiniz de. Park bahçe market için kullanın canım. Hemen 1 km gitse değeri düşmez. ( kel kafasını tokatlamak da ne güzel bir tabir. Tokatlayın tabi, koca da sizin araba da sizin. Binin sırtına vurun kırbacı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…