merabalar.. az önce hamile olduğumu öğrendimmm ama aldırmak istiyorum.. kütahyadayım ne yapmalıyım sizce
Sevgili Eftelya hanımcım, belki bu yazıyı yazmakta geç kalmış olabilirim. Ama yine de ben kendi görüş ve önerilerimi söylemek istiyorum. benim 2 haftalık çocuğum var ve doktorum da DR.MELİHA KOVANCI. Doğumun şekli, biliyorsundurki bebeğin durumuna göre değişebiliyor. Ama DR.MELİHA hanım normal doğumda ısrar eden bir doktor (zorunlu sezeryan durumları hariç). Ben de normal doğum yaptım, doktorum çok uğraştı. sabaha karşı doğum oldu ve hemen ayağa kalktım. Normal doğumun en güzel yanı zaten bu. Hem bebeğimle yakından ilgilenebildim, hemde evde işlerimi rahatça yaptım.kesinlikle normal doğum diyorum. DR.MELİHA KOVANCI hanımda ilgi, alaka ve en önemlisi tecrübesiyle mesleğinde bence bir numara,sadece sana değil, çocuk düşünen herkese tavsiye ediyorum. inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun... HOŞÇAKAL...arkadaşlar meliha hanıma giden yada doğumunu meliha hanım yaptıran birisi bana cevap verebilirmi meliha hanım nasıl doğumdan yana sezeryanmı normal deoğummu ben başkasına gidiyorum çokda memnunum ama normal doğum yaptıramaz o sezaryanda iyidir diyenler olduda korkuyorum ve kararsızım lütfen fikir verin
malesef yokkkk artık kütahyada her zaman iyileri barındırmıyorlar malesef burda:2::2:yani kütahya devlet hastanesindeki esra hanımdan bahsediyorum
sen şimdi esra hanım çok iyiydi diyosun doğru mu anladım?
beni mahveden o beeee, neresi iyi doktor. Allah kimseyi onun eline düşürmesin
ayrıca Kütahya'da kimseyi barındırmıyorlar diye bişey de yok, bu da nerden çıkmış. kendisi ailevi problemleri nedeni ile tayin isteyip gitmiş insan
kütahya'da işini en iyi yapan, hastalarıyla en güzel ilgilenen isim Volkan Aksakkallı.
bunu bende geç anladım, çok kötü tecrübeler yaşayarak. insanların çok iyi doktor dediği insanların kobayı olarak anladım hemde .....
evet ben de volkan beye gidiyorum. bir düşüğüm oldu sonra tekrar hamile kaldım doğum yaptım falan. her evreden çok çok memnun kaldım. çok ilgili ve samimi bir dr. işini de çok iyi biliyor. ama bugünlerde devletten istifa etti, yeni yapılan özel bir hastaneye geçti. bilginiz olsun..
esra hanım geldi gitti hiç giden bilmiyorum geçmiş olsun ne yaptı ki sana merak ettim..
yanlış teşhis, yanlış ilaç vs vs bi sürü saçmalık. çok sıkıntılar yaşadık Esra Hanımın iyi doktorluğu sayesinde
şimdi çok iyiyim. tedaviye devam ediyoruz bakalım. inşaallah bizim için güzel olur sonucu.
seninde bebişine kavuşmana çok sevindim. sağlıkla büyüsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?