Kütahya'da doktor tavsiyesi

merabalar.. az önce hamile olduğumu öğrendimmm ama aldırmak istiyorum.. kütahyadayım ne yapmalıyım sizce

biz bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. siz de bebekten kurtulmak istiyorsunuz, hayat ne garip..... mafoldumben
eğer kararınız kesinse Dr.Zeliha Aksaz kürtaj yapıyor. başka yapan dr varmı bilmiyorum, kütahya küçük bir yer hakkınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

Sana tavsiyem ileride çocuk Düşünürsün Diye Bence Volkan aksakallı derim çünkü Kürtajlarını çok titizlikle yaptığını biliyorum ..Hiç tahribat vermiyor tel.istersen özelden atarım ulaş bana ..

Sevgili Eftelya hanımcım, belki bu yazıyı yazmakta geç kalmış olabilirim. Ama yine de ben kendi görüş ve önerilerimi söylemek istiyorum. benim 2 haftalık çocuğum var ve doktorum da DR.MELİHA KOVANCI. Doğumun şekli, biliyorsundurki bebeğin durumuna göre değişebiliyor. Ama DR.MELİHA hanım normal doğumda ısrar eden bir doktor (zorunlu sezeryan durumları hariç). Ben de normal doğum yaptım, doktorum çok uğraştı. sabaha karşı doğum oldu ve hemen ayağa kalktım. Normal doğumun en güzel yanı zaten bu. Hem bebeğimle yakından ilgilenebildim, hemde evde işlerimi rahatça yaptım.kesinlikle normal doğum diyorum. DR.MELİHA KOVANCI hanımda ilgi, alaka ve en önemlisi tecrübesiyle mesleğinde bence bir numara,sadece sana değil, çocuk düşünen herkese tavsiye ediyorum. inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun... HOŞÇAKAL...

cüzdanı baya kalın olanlar meliha hanımı tercih etsinler çünkü gittikçe inceltecek kendisi.. doktorluğuna birşey demiyorum.

evliya çelebideki volkan beyi de herkese tavsiye ediyorum..

malesef yokkkk artık kütahyada her zaman iyileri barındırmıyorlar malesef burda:2::2:yani kütahya devlet hastanesindeki esra hanımdan bahsediyorum

malesef yokkkk artık kütahyada her zaman iyileri barındırmıyorlar malesef burda:2::2:yani kütahya devlet hastanesindeki esra hanımdan bahsediyorum

sen şimdi esra hanım çok iyiydi diyosun doğru mu anladım?
beni mahveden o beeee, neresi iyi doktor. Allah kimseyi onun eline düşürmesin
ayrıca Kütahya'da kimseyi barındırmıyorlar diye bişey de yok, bu da nerden çıkmış. kendisi ailevi problemleri nedeni ile tayin isteyip gitmiş insan
kütahya'da işini en iyi yapan, hastalarıyla en güzel ilgilenen isim Volkan Aksakkallı.
bunu bende geç anladım, çok kötü tecrübeler yaşayarak. insanların çok iyi doktor dediği insanların kobayı olarak anladım hemde .....

evet ben de volkan beye gidiyorum. bir düşüğüm oldu sonra tekrar hamile kaldım doğum yaptım falan. her evreden çok çok memnun kaldım. çok ilgili ve samimi bir dr. işini de çok iyi biliyor. ama bugünlerde devletten istifa etti, yeni yapılan özel bir hastaneye geçti. bilginiz olsun..
esra hanım geldi gitti hiç giden bilmiyorum geçmiş olsun ne yaptı ki sana merak ettim..

yanlış teşhis, yanlış ilaç vs vs bi sürü saçmalık. çok sıkıntılar yaşadık Esra Hanımın iyi doktorluğu sayesinde
şimdi çok iyiyim. tedaviye devam ediyoruz bakalım. inşaallah bizim için güzel olur sonucu.
seninde bebişine kavuşmana çok sevindim. sağlıkla büyüsün inş.

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah en kısa zamanda.. biz daha 13 günlüğüz :)
eğer kütahydaysan volkan beyden şaşma derim.. ayrıca çok çok geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben de kararsızım benim çok başında daha özel hastanede volkan beye gittim bir kere ama pek ilgilenmedi galiba muayenehaneye gitmek gerekiyor ayşe hanıma gidenler onun sezeryan yanlısı olduğunu duydum doğru mu bilen var mı?

selam arkadaşlar biz 6 aydırkorunmuyoruz ama hala hamile kalamadım emetde bi doktora çıktıgımda sende kist var dedi kütahyada meliha kovancıya çıktıgımda sende kist yok 2 daha deneyin sonra tedaviye geçeriz dedi.hangi doktora güvenecegimi şaşırdım bana yaardim edin
sizce hangi doktor daha iyi?
lütfen sizlerden cevap bekliyorum.illede özelime gel diyen bi doktor olmasa iyi olur en nefret etdiğim konu o
artık bende hamile olmak istiyorum.
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…