Kütahya'da doktor tavsiyesi

arkadaşlar meliha hanıma giden yada doğumunu meliha hanım yaptıran birisi bana cevap verebilirmi meliha hanım nasıl doğumdan yana sezeryanmı normal deoğummu ben başkasına gidiyorum çokda memnunum ama normal doğum yaptıramaz o sezaryanda iyidir diyenler olduda korkuyorum ve kararsızım lütfen fikir verin

canım ben ssk daki volkan beye gidiyorum. yeni geldi sayılır. çok pozitif ve cok iyi bir dr. sana ne sorarsan güzelce acıklıyor, tahlilleri herşeyi tam yaptırıyor ben coook memnunum :enbuyukkk:

Bijoux arkadaşımın dediği gibi volkan bey'de çok iyi illa muayesine çağırmıyor hastanede de ilgileniyor çünkü ilk güzel haberinde yanındaydım bijouxum

RABBİM herkezin yardımcısı olsun ceylancım dualarım hep seninle herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah her isteyene nasip etsin .s.

bende hekim sinan daki dr beye gidiyordum daha sonra ayse hanıma gectim ve cok memnunum 10 gun hastahanede yattım idrar yolu enf. cok güsel ilgilendi nasip olursa doumumuda onda yapmayı düşünüyorum....hayırlısı olsun hepimiz için ..meliha kovancıda ii ama cok maddiyatcı diye duydumm ben...

merhaba arkadaşlar. bizde bebek düşünüyoruz.ben genel bi kontrol amacıyla doktora gitmek istiyorum ama kime gideceğime karar veremedim. Ayşe Solaroğlu en çok tavsiye edilen isim ama bi türlü randevu alamadık o kadar çok hasta varki randevu alan. Tavsiye edebileceğiniz başka bir isim var mı?
şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar Bana İlgili Bir doktor tavsiye edebilir misiniz
Teşekkür ederim :1hug:

arkadaşlar ben bundan 45 gün önce kürdaj olmak zorunda kaldım ve sonra adet olmadım dr ma gittiğimde uğur olduğunu söyledi hamileyken görememişim dedi moralim çok bozuk anlıyacağınız böle bir şey varsa ameliyat konusunda tecrübeli bi dr arıyorum yazarsanız çok sevinirim

arkadaşlar devlet hastanesinde yeni göreve başlayan bi doktor var. Tavsiye ederim. ismi Esra Güner. ben giitim ve çok memnun kaldım.

selam canım.ben bir yıl önce meliha kovancının hastasıydım.gerçekten çok ilgili bir doktor.oluşum şimdi bir yaşında.inşallah arzu eden herkes bebişine kavuşur.
meliha hanımın ses tonu bile insanı rahatlatıyor.istediğin saatte arayabiliyorsun.seni hem hatırlıyor hem de ilgileniyor.hepinize sevgilerimle...

Son düzenleme:
arkadaşlar bana acil olarak bi doktor tavsiye edebilirmisiniz ?
devlet hastanesinde Esra Güner e gidiyordum. ama izine ayrılmış, üstelik ailesiyle ilgili sıkıntıları varmış. bu yüzden pek ilgilenemiyormuş hastalarıyla.

arkadaslar, dr meliha kovancı nın özel muayenahenasi var mı? varsa bana telefonunu yazabilir misiniz? tesekkürler

bana meliha hanımın muayenehane telefonunu yazabilir misin?

canım burfur, şirine yada ceylan isimli arkadaşlara özel mesaj gönderirsen iyi olur. buraya pek bakan olmuyor. onlar daha önce meliha hanıma gitmişler.
ben ayşe hanım a gidiyorum.
geçmiş olsun. görüşmek üzre. opuyorumnanaktan

Volkan bey tam gün yasasında aklı karışanlar için diyim Hastanede olacakmış doğumları yaptıracak ve Kütahya'da Türkiye'de Tek Geçerim.. Sayesinde Hamileyim Bana Pozitif Olmayı Öğretti:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…