Kütahya'da doktor tavsiyesi

selam canım önceki doktorunun adına neden ayrıldınız ondan.aşılama çok zorlu bi süreçmiş tatlım ne kadar zamanda bu yana düşünüyorsun?kendini tanıtırmısın? ben emetde yaşıyorum dıoktor için gidip geliyorum biraz zor oluyor ama nerdeyse 6 aydır mekik dokuyorum desem yeri.1 sene oldu bebek düşünmeye başlayalı.yaşım 23 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
tam bilemeyecegim ama belkide o hastanın yanlışlıgı vardır.ama şu volkan beyi çok merak etmeye başladım herkes nerdeyse onu tavsiye ediyor.ben bayan doktordan yanayım aslında insan çok çekiniyor. hele yokken bunları yaşamak. insana koyuyor.
hıı bide o bayan doktoru merak ettim söylede tedbirimizi alıp çıkmayalım o doktora.
sen kütahyanın neresindesin??ne kadar zamandır düşünüyorsunuz

selam canım insana iyi geliyor degilmi nerdesyse aynı hava soludugumuz kişilerle dertleşmek..kendini biraz tanıta bilirmisin
[/HTML]

Son düzenleme:

merhaba bende hamıleyım kuthan beye gıdıyorum,ıyı bırısı ama herkes kuthan ıcın hep sezeryan yapıyor dediler,kafam karıştı acıkcası,ben normal doğum düsünüyorm tabı kısmet,sen kac haftalık hamılesın ve ne zamandır kuthan beye gıdıyorsun??

ya önceki doktorum dediğim meryem hanım.şimdilik bıraktık yani tedaviye ara verdik.volkan beyin çok seveni var ve ikisi arasında kalıyorum eşim volkan beye gidelim diyor ama ben meryem hanımdan vazgeçemiyorum.bilemiyorum 1 seneyi aşkın süredir gittim hiçbir şekilde olumsuzlukla karşılaşmadım.çok sevdim onu ve hatta gitmediğim zamanlar kendisini özler oldum :) ama merak ettiğim kim ne şekilde mağduriyete uğramış?söylediğim gibi ben çok memnunum ve galiba da değiştirmeyeceğim nasip bakalım.

ve ayrıca gitmediğim zamanlarda da herhangi bir sorunum olduğunda kendisini arar sorarım bana herzaman yardımcı oldu.bunları görmezlikten gelemem.

kızlar kimse yok mu bugüüüüünnn
CANIM SANA ÖZELEDEN ATTIM MSJ SAYIM AZ GELDİ İNŞALLAH GÖRÜRSÜN
iyi olur canım. müsait bi zamanda. eşinin görevi ne?
haklısın canım bi seferinde tam adını hatırlayamayacagım ocaktaydı bana kist var dedi.o ay üzüntümdede olsa gerek nerdeyse 2 ay adetim olmadı.kütahyaya gittik hemen sigortadaki meliha hanıma çıktı detaylı ultrason verdi senede kist fala yok dedi zaten yaşımda kist için daha çok ufak dedi herkes 23 yaşındayım senin yaşın kaç.ayy nede güzel oldu ya çok sevindim sen hangi doktora çıkıyordun.meliha hanıma paracı diyorlar ama hem bayan olması hemde çok rahat geçen bi rahim filmi çekti bana.beni rahatlatmak için şarkılar bile söyledi. görüşmek üzere ben şimdi kütahyay gidecegim çarşamba günü yumurta takibim var

kızlar kimse yok mu bugüüüüünnn

aaa ben de emetteyim :)

ve ayrıca gitmediğim zamanlarda da herhangi bir sorunum olduğunda kendisini arar sorarım bana herzaman yardımcı oldu.bunları görmezlikten gelemem.

CANIM SEN özelinemi çıkıyordun.bende geçen ay özeline çıktım ondan sonrada özeli kapandı şimdi tek hastenede.bende arıyorum ve çok sakin şeekilde cevap veriyorum kendiside söyledi rahatlıkla arayabilirsin diye. asıl önemli olan senin memnun kalman. ama her doktorunda ayrı bi bakış acısı var birinin görmediğini diğeri görüyor. sana önceki msjda yazdıgım gibi.senin için rahatsa problem yok tatlım bence

canım meryem hanım zaten özel hastane de.medlane.bende çekildim rahim filmi anestezi istedim kabul etti ve çok rahat oldu.yarın nasip olursa gideceğim.ayrıca bana attığın özel mesajlar gelmedi kuzum.msj sayın dolmamış galiba.hiç birini almadım ben.kist ben de çok oluyor folikül kistlerden zararsız.ilaç kullanıyorum hemen geçiyor.yaşa bakmıyor pek yani.görüşmek üzere.

maşallah çok gençsinnn canım ben 29 yaşındayım ( biraz geç kaldım dimi

yok canım ne geç kalması? benim için çok erken biiyorum ama aileler baskı oluşturdu üzerimizde bu durumdan bıktık artık ve mecburen biz de istiyoruz.daha benim okulumu bitirme yaşım ama diyorum ya işte...
senn için tam başlama zamanı hiç de geç değil.tam anneliğe hazır olma yaşı bence.biliyorsun çevre çok etkiliyor insanı.

selam canım insana iyi geliyor degilmi nerdesyse aynı hava soludugumuz kişilerle dertleşmek..kendini biraz tanıta bilirmisin
[/HTML]
merhaba canım gerçektne haklısın, ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim neredeyse bir yıldır bebiş istiyorum şudan dopal sürecinde devam ediyor herhangi bir tedavi yok kuthan beye gidiyorum 1 yılı doldurmadan birşey yapma taraftarı değil kendisi, sık sık kontrole gidiyorumm herhangi sıkıntı varmı diye şubata akdar olmazsaa artık sorunun nedenlerini araştıracağızz.
sende bahsedermisin canım tanımak isterim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…