hamile misin canım sen?
aaa pardon ya özelden yazmıştım kusura bakma.biz de 2 yıdır istiyoruz.aşılama düşünüyoruz bakalım.
selam canım önceki doktorunun adına neden ayrıldınız ondan.aşılama çok zorlu bi süreçmiş tatlım ne kadar zamanda bu yana düşünüyorsun?kendini tanıtırmısın? ben emetde yaşıyorum dıoktor için gidip geliyorum biraz zor oluyor ama nerdeyse 6 aydır mekik dokuyorum desem yeri.1 sene oldu bebek düşünmeye başlayalı.yaşım 23 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimben aşılama düşünüyorum ve iyi bir doktor arıyorum farkettim ki volkan bey çok revaçta.ben de duydum yakınlarımdan ama meryem hanıma da kafayı taktım nedense onun hakkında da bilgi sahibi olup öyle karar vermek istiyorum.önceki doktorum da iyiydi ama malesef artık ordan ayrıldık.merakla beklemekteyim...
tam bilemeyecegim ama belkide o hastanın yanlışlıgı vardır.ama şu volkan beyi çok merak etmeye başladım herkes nerdeyse onu tavsiye ediyor.ben bayan doktordan yanayım aslında insan çok çekiniyor. hele yokken bunları yaşamak. insana koyuyor.allah allah biz nerdeyse 10 tanıdık volkan beye gittik hiç bir sorun yaşamadık hatta çok rahat edip çok dua ettik adama. ters ameliyat falan ilk defa senden duydum, ters ameliyatları genelde burda bir bayan dr var adını vermiyim o yapar, karıştırmış olmasınlar.. hatta pansumancım bile seni kim ameliyat etti bu ne güzel kesik demişti yanii..
selam canım insana iyi geliyor degilmi nerdesyse aynı hava soludugumuz kişilerle dertleşmek..kendini biraz tanıta bilirmisinmerhaba kızlarrr bende kütahyada yaşıoyrummm
kuthan beye gidiyorumm şimdilik bir problem yaşamadımm inş. sonuda gelir varmı kütahyadan arkadaş özel mesaj atıp bana ulaşabilirsiniz arada dertleşiriz tcrübeleirmizden faydalanırız birbirimizin
merhaba kızlarrr bende kütahyada yaşıoyrummm
kuthan beye gidiyorumm şimdilik bir problem yaşamadımm inş. sonuda gelir varmı kütahyadan arkadaş özel mesaj atıp bana ulaşabilirsiniz arada dertleşiriz tcrübeleirmizden faydalanırız birbirimizin
CANIM SANA ÖZELEDEN ATTIM MSJ SAYIM AZ GELDİ İNŞALLAH GÖRÜRSÜNkızlar kimse yok mu bugüüüüünnn
kızlar kimse yok mu bugüüüüünnn
aaa ben de emetteyim :)
ya önceki doktorum dediğim meryem hanım.şimdilik bıraktık yani tedaviye ara verdik.volkan beyin çok seveni var ve ikisi arasında kalıyorum eşim volkan beye gidelim diyor ama ben meryem hanımdan vazgeçemiyorum.bilemiyorum 1 seneyi aşkın süredir gittim hiçbir şekilde olumsuzlukla karşılaşmadım.çok sevdim onu ve hatta gitmediğim zamanlar kendisini özler oldum :) ama merak ettiğim kim ne şekilde mağduriyete uğramış?söylediğim gibi ben çok memnunum ve galiba da değiştirmeyeceğim nasip bakalım.
ve ayrıca gitmediğim zamanlarda da herhangi bir sorunum olduğunda kendisini arar sorarım bana herzaman yardımcı oldu.bunları görmezlikten gelemem.
CANIM SEN özelinemi çıkıyordun.bende geçen ay özeline çıktım ondan sonrada özeli kapandı şimdi tek hastenede.bende arıyorum ve çok sakin şeekilde cevap veriyorum kendiside söyledi rahatlıkla arayabilirsin diye. asıl önemli olan senin memnun kalman. ama her doktorunda ayrı bi bakış acısı var birinin görmediğini diğeri görüyor. sana önceki msjda yazdıgım gibi.senin için rahatsa problem yok tatlım bence
maşallah çok gençsinnn canım ben 29 yaşındayımamiinn canım cümlemizi de inşallah.kaç yaşındasın ben 22 yaşındayım.
bende anadoluda ki kuthan beye gidiyorum
maşallah çok gençsinnn canım ben 29 yaşındayım( biraz geç kaldım dimi
merhaba canım gerçektne haklısın, ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim neredeyse bir yıldır bebiş istiyorum şudan dopal sürecinde devam ediyor herhangi bir tedavi yok kuthan beye gidiyorum 1 yılı doldurmadan birşey yapma taraftarı değil kendisi, sık sık kontrole gidiyorumm herhangi sıkıntı varmı diye şubata akdar olmazsaa artık sorunun nedenlerini araştıracağızz.
selam canım insana iyi geliyor degilmi nerdesyse aynı hava soludugumuz kişilerle dertleşmek..kendini biraz tanıta bilirmisin
[/HTML]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?