• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kütüphane için eksiklikleri tamamlamaya ne dersiniz?

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
928
133
Merhaba,

İnstagramda tesadüfen Şanlıurfa - harran köyünde görev yapan bir öğretmen gördüm. İşini o kadar çok severek yapıyor ki. Çocuklara yaklaşımı bir muhteşem .
Bir kütüphane sözü vermiş çocuklara . Bugün 10.gün olmuş ve dış cephe boyasını tamamlamışlar ve eksikliklerinin kitap , kitaplık , masa olduğunu yazmış .
Ben akşamdan öğretmen ile yazıştım ve ne tür kitaplar gönderebilirim diye ? Kendisi her türlü çocuk kitapları gençlik kitapları olur dedi ve adres bilgilerini paylaştı .Kitap yurdundan sipariş vereceğimi söylediğimde PTT kargo dışında firmaların çalışmadığını dile getirdi , kendisine ulaşılabilecek başka adresi verip aras kargo ile gönderi yapabileceğimi söyledi.
Hepsi o kadar pırıl pırıl çocuklar ki. Onlar için kitap , kitaplık veya masa gönderip bir kütüphane oluşturalım ne dersiniz? Burada çokça kitap kurdu bayanar var el atalım bu işe, çocuklarımız okusun , geliştirsinler kendilerini ne dersiniz?

Back