- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
3 ay yarım gün çaliştim biyerde o bile beni çok yoruyordu ondan istemiyor hemem şuan için demiyor kuyumculuk işini zaten burdaki yorumlari okuyup vazgeçirmeye çalışıyorum tüp bebek içinde yazdim bir kısmi hazır normal tüp bebek ucreti değil 25 bini buluyor daha önce çok denediğim içim bu sefer daha kapsamli bir tedavi olur gidiceğim yerde inş
Vay bee insanlarda ne hayaller var.Konu hakkında hiçbir bilgim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum. Hep hayalimdi kuyumcu ile evlenmek çeşit çeşit altın.
Hayalleriniz ve düşünceleriniz çok uç noktada ne diyim hayırlısı hakkınızda.Kırtasiyeyi çok istiyor da bende onu istemiyorum bana kalsa lazer epilasyon güzellik salonu falan çok isterim
Valla dümene siz gecin geç olmadan,yoksa paralari ruzgara savuracaksiniz,gerci sizin de kafa karışmış,bilemedimBen istemiyorum aslında da eşim ısrar ediyor bir ev yemekleri restorant açalım bir onu yapalim bunu yapalim diyerek benimde kafamı karıştırıyor ya(
Teheyyy bilmeden girmek istedigi ise bak adaminIyi akşamlar kuyumcu dükkanı açmak için gerekli belge vs ne gerekir ufak bir dükkan için maliyeti hakkında bilgisi olan varmı hanımlar
Serbest meslek eşimin babadan kalma işi batti şuan farklı bir iş ile meşgulIkinizin asıl mesleği ne?nerdeyse her dala el atacaksınız ama tecrübeniz var mi herhangisinde?
Bacım iyi misin sen.Hiç bir bilgimiz yok altınla ilgili sahte falan olsa anlamayız yani kendi işi varda ek iş olarak gündüz sen ilgilenirsin işim bitince bende gelirim diyo ne yapsak diye benimde kafamı bulandırıyor
Ee bır batma tecrubesı varken bu uçarılık nedenSerbest meslek eşimin babadan kalma işi batti şuan farklı bir iş ile meşgul
Zor iş.Başkasının yanında çalişmazki bıraksa ben çalışirım da
Yani.Kuyumcu dükkanı bu yahu öyle ek iş olsun , gündüz hanım dursun akşamda ben bakayım denecek bir iş değil ki. İşin maddi boyutu da ortada zaten.
Bana ortada doğru düzgün sermaye yokken ve hiç fikrimizin olmadığı bir sektörde dükkan açma teklifiyle gelse eşim sadece gülerim, sizde gülüp geçin bence.
Yani.
Hani kuyumculuktan üstün ne iş yapiyor ki eş kişisi,kuyumculuk yan gelir olsunBen biseycik anlamadim ama dagilalim bence,züğürtler olarak baya yorduk cenemizi
Vay bee insanlarda ne hayaller var.
Bende dondurmaciyla evlenmek isterdim cocukken tek hayalim oydu.
Artı kapi arkasina wc yaptiracak herhalde eşi calissa bile.Malum dükkan boş birakilmaz:)Bacım iyi misin sen.
Hiç kadın sarraf gördün mü? Hatta tek başına bir dukkan isleten erkek gördün mü.. en az 2 erkek bulunur dukkanda...
Girdi içeri bir adam . Tek hamlede seni etkisiz hale getirip bir avuc altın alip gitse ne olacak?
Bu nasıl bir cahilliktir ya rabbim
Ne kolay öyle sarraf olmak... dur ben de olayım...
Bu arada sarraflik tehlikeli meslek grubunda olduğu icin ruhsatlı silah taşıyabiliyorlar... yani isin tehlikeli olduğu hukuken de kesinlesmiş.
Eşin hayatımda gördüğüm en cahil insan. Ve cahil cesareti ile saçma sapan şeyler düşünüyor.
Kurban olayim oyle serrrbest meslegeAa nasıl anlamadınız? Serbest meslek yazmış ya konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?