- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Bu zamanda satmayın piyasa çok güvensiz , köklü bu işi zanaat olarak yapan kuyumcuları tercih edin çok satmak durumunda iseniz .Arkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
Keşke tek şu dönemde yapsalar diyor insan.Şu anda piyasa çok hareketli olduğu için kendilerini koruma amaçlı böyle yapıyorlarmış. Şu ara herkesten duyuyorum düşük fiyat verdiler diye
Biz bu gün çeyrek altını 360TL den bozdurduk. Yani tam altın 360x4=1440 TL yapıyor.Arkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
Bizde bilezik bozdurduk 3 kuyumcu da birbirinden farklı fiyat verdi. en yüksek verene bozdurduk sizde gezin bir kaç kuyumcuArkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
Yasal tabi. Düşük alıp yüksek satmasa nereden kazanacak ki?Satarken fazla fiyata satıyorlar alırken de sattıklarından daha az fiyatla alıyorlar.
Bu hep böyle yani hep böyle denk geldim ve duydum.
Mesela işçilikten dolayı düşüyor da diyorlar başka parçalar için.
Yasal mı bilmem ama sorsan biz nasıl geçineceğiz de derler yani :)
Siz birkaç kuyumcuya sorun. Tek yerle sınırlamayın kendinizi.Kızlar 15 20 tllik bir fark değil bildiğiniz 300 tl fark şok oldum
Zaten tek bir yer değil birbirinden uzak iki farklı semttte 6 tane yere falan sordum toplam hep aynıSiz birkaç kuyumcuya sorun. Tek yerle sınırlamayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?