- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Ee zaten son cümlem bunu açıklıyordu kiYasal tabi. Düşük alıp yüksek satmasa nereden kazanacak ki?
Sallamıslar baya baska yere sorun en fazla 5 lira oynarArkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
Yasal canım onlarda kendilerini korumaya calısıyor. Altın fiyatı düşerse yüksek fiyattan almış olacaklar. Şu an piyasada kimse önünü göremiyor. Dövizde de öle bir durum var maalesef.Arkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
O kadar fark imkansızArkadaşlar altın fiyatları baya bir arttı biliyosunuz üç beş tam altın vardı bozdurmak istediğim , kuyumcular 1670 den sattıkları tam altını 1370 den almak istiyorlar satmadım tabi ki bu yaptıkları yasalmı internet üzerinde alış için de fiyat yazıyor ama hiçbiri bu fiyata uymuyor giden satan var mı
neden mi bozduruyorNeden altın bozduruyor herkes..savas mı çıktı da haberimiz yok
Bence de imkansız ama söylenen fiyat buO kadar fark imkansız
insanlar anlamadı sanırımKızlar 15 20 tllik bir fark değil bildiğiniz 300 tl fark şok oldum
Evet burda da insanlardan doları 6 dan alıyolar ona da baktım turistler falan alıyordu yinedeBende bugun dovize gittim euro bozdurmak icin internnet baktigimda tam 300 tl yapiyo gidip bozdurdugmda 240 tl verdiler bi adamda kavga ediyodu dolarlarini geri almak icin cikartrilar adami disari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?