- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
Kuzenin için birşey diyemeyeceğim.O tür insanlar hiçbir işte mucaffak olamazlar.Bir yere toslar nihayetinde.Ama sen,ne olursa olsun,san ahakaret edilmesine,küçük düşürülmene neden izin verdin,mesafe koyup,sadece iş gereği konuşup muhabbeti kesmeyip,ona sana söz söyleme hakkı tanıdın anlamış değilim.Baban da bazı şeyleri görmesi için bugünkü durumu yaşaması gerekiyor.Ders olur umarım.Eğer mutsuzsan başka işe gir kendini yetiştirme açısından ve biraz karşındaki kim olursa olsun sağlam dur.Ezik durmak ezilmekten başka bir işe yaramaz.
Ben bundan 2 sene falan önce bir mesele yüzünden tartışmıştım onunla, o zaman durum iyidi, annem hayattaydı ben böyle değildim tabii, yaptıklarını bir bir yüzüne vurmuştum.
Mesela işyeri için aldığımız pc' yi bozuk o diyerekten evine, karısına götürüp kendi odasına yeni pc aldırmıştı. Babam anlamaz ki bozuk mu değil mi? Yine kardeşi söylemiş kardeşime evde olduğunu. Ki sonrdan kaç kez gördüm işyerinde, sen böyle mi düşünüyorsun babamı demiştim? İnsan yüzsüz olmasın, hala ara ara getiri o pc' yi buraya.
En beteri de 2006 yıllarında arkadaşıyla bizim işyerinde şirket açmaları şirket içinde şirket yani suya sabuna dokunmadan, çalışanları alıyor montaja gidiyorlar, ne kira ne faturalar, ne maaş. Hakkını yemeyeyim, o zaman da annem uyandırmıştı sen ne yapıyorsun diye? Babam annemi belki ilk kez o zaman dinlemiş olacak ki çıkın kendinize bir yer tutun demiş, halamın oğlu da arkadaşıyla ortaklığı bozup şirketi kapatıp babamın yanında devam etmişti.
İşte bunları yüzüne bir bir söyledikten sonra babam demiş smuwila büyükleniyor, patronluk yapıyor. Ben kötü olmuştum anlayacağın, adam odasının temizliğini bile benden bekliyor. Kız ben mişim, hiç işim olmaz dediğim de babam ne olacak halanın oğluna hizmet etsen demişti.

Anlayacağın basıtırıldığımdan bu hale geldim.
Son düzenleme: