Kuzenim bu sene üniversite kazandı.İstediği yer gelmediği ve bir sene daha kalmak istemediği için başka bir bölüm yazdı kazandı amaa gelin görün ki kendisi aşırı mutsuz,mutsuzluğu da huysuzluk olarak dışarı vuruyor evdekiler onun yüzünden sürekli tetikte,hep bir kavga bir tartışma.Bizde insanız dayanamıyoruz artık diyip kenara çekip konuştum en son,sen kendin yazdın bölümü üniversiteyi,madem istemiyordun sana bir sene kalma seçeneği de sunuldu ona yönelseydin dedim ama yok dinlemiyor napalım şimdi biz buna nasıl sakinleştirelim?
Aynı zaman üniversiteye alışmaya da korkuyor,küçük şehirden büyük bi şehire gidecek yani anlayın işte olabilecek her şeyden korkuyor.Nasıl üniversitenin bu kadar korkulacak bi şey olmadığını anlatayım ben bu çocuğa valla canımızı okudu ya,kendi üniversite hayatımı anlatsam kabul etmiyor sen çevrenden ayrılmadın ailenleydin diye

Aynı zaman üniversiteye alışmaya da korkuyor,küçük şehirden büyük bi şehire gidecek yani anlayın işte olabilecek her şeyden korkuyor.Nasıl üniversitenin bu kadar korkulacak bi şey olmadığını anlatayım ben bu çocuğa valla canımızı okudu ya,kendi üniversite hayatımı anlatsam kabul etmiyor sen çevrenden ayrılmadın ailenleydin diye