Kuzen düğünü

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kuzenimin düğünü var da yakın bir zaman da :KK68:ne giysem diye yavaş yavaş düşünmeye başladım
Nişanı da düğün gibi olmuştu kırmızı gümüş taşlı bir elbise giymiştim o sebeple farklı bir renk olsun istiyorum bu sefer, yine uzun bir elbise giyeceğim ama aklımda bir model belirlemedim henüz.:KK8:
Saçımı da toplu bir model yapmayacağım o yüzden ona göre fikir verirseniz çok sevinirim. Renk veya model olarak.
Çok teşekkürler:KK36:

ben uzun elbiselerde daracık tamamen üste oturan sade tek renk kumaşlara ve sırt dekoltesine bayılıyorum.

evet ben de sırt dekolteli elbiseleri çok seviyorum ama onu toplu saç kaldırıyor topuz vs istemiyorum :KK45:
doğru açık saç dekolteyi kapatır. o zaman bu sene straplezlerden çok incecik askılı elbiseler var, gördüğüm yeni sezonlarda. daha helenistik oluyorya bana yakışmıyor gerçi ama size yakışıyorsa güzel seçenek.

Cevahir debenhams'ta çok tatlı tüllü uzun etekler, işlemeli straplez bluzler, görümce işi durmayan hoş abiye elbiseler var bu sezon. Yakın zamanda benimde kuzenimin düğünü vardı, bir ton yer dolaştım, diğer yerlere göre en farklı ve modern abiyeler oradaydı.

Cevahir debenhams'ta çok tatlı tüllü uzun etekler, işlemeli straplez bluzler, görümce işi durmayan hoş abiye elbiseler var bu sezon. Yakın zamanda benimde kuzenimin düğünü vardı, bir ton yer dolaştım, diğer yerlere göre en farklı ve modern abiyeler oradaydı.
Aa bakayım o zaman ben oraya da umarım bulurum ben de :)

uzun-fusya-abiye-elbise-mt15-025-18208-86-O.jpg uzun-fusya-abiye-elbise-mt15-025-18208-86-O.jpg uzun-fistik-yesili-abiye-elbise-c3223-17930-86-O.jpg öneriler

uzun-fusya-abiye-elbise-mt15-025-18207-86-K.jpg pronovias-cok-modern-abiye-tasarim-modelleri.jpg LANIA_B.jpg LARIMA_B.jpg m5kab0433620_-_kopya.jpg Designer-Ruffles-Cap-Sleeve-Long-Elegant-V-Neck-font-b-Plum-b-font-font-b-Colored.jpg
uzun-saks-abiye-elbise-c3217-15266-85-O.jpg

Son düzenleme:
Kuzenimin düğünü var da yakın bir zaman da :KK68:ne giysem diye yavaş yavaş düşünmeye başladım
Nişanı da düğün gibi olmuştu kırmızı gümüş taşlı bir elbise giymiştim o sebeple farklı bir renk olsun istiyorum bu sefer, yine uzun bir elbise giyeceğim ama aklımda bir model belirlemedim henüz.:KK8:
Saçımı da toplu bir model yapmayacağım o yüzden ona göre fikir verirseniz çok sevinirim. Renk veya model olarak.
Çok teşekkürler:KK36:
Saks mavisi uzun bir elbise ve siyah ayakkabı olabilir.

X