• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzen

EMiNe_mi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.122
Puanlar
48
Selam canlar
Kızlar size bir olay anlatacağım olduğu gibi
Benim bir kuzen var
Dişi bu kuzen
15 yıl önce tüm ailenin karşı çıkmasına aldırmadan gitti evlendi
Sadece annesi kızım ne karar verirse arkasındayım dedi
1.5 yıl evli kalabildi ancak
5 aylık oğluyla baba evine döndü
Aile olarak hepimiz destek olduk
Kuzen zaten bizden evladı da evladımızı dedik
Annesi bebeğe baktı kız gitti çalıştı
5 yıl boyunca parasını biriktirdi
Aile zaten onunda bebeğinde tüm ihtiyaçlarını karşılıyordu
Sonra nasıl olduysa eski eşine geri döneceğim dedi
Yapma etme yakma gene kendini dedik
Dinlemedi
Vay sizin çocuklarınızın babası yanında siz anlamazsınız dedi
Gitti tekrar nikah kıydı eski eşiyle
Elinde ne var ne yok eşine verdi kocasıyla ev aldı
Tapuya da adamın üstüne yaptılar
2 yıl içinde kızı oldu ama olmadı tekrar baba evine döndü
Ev de gitti zaten
Ayda kör topal nafaka ödüyordu bazen
Mahkemelikler bu yüzden
Benim kuzen artık tövbe dedi
Evlenmem dedi
Anne çocuklara baktı o da çalıştı
Geçen yıla kadar
Birini bulmuş kuzenim adam 4 çocukla boşanmış biri
Yapma dedik etme dedik
4 çocuğunun anasına yar olmayan sana olmaz dedik
Dinlemedi gitti Evlendi
Kızın annesi torunları bana ver sen ne yaparsan yap dedi
Bu kadar fedakar olan annesinede ağzına geleni söyleyip gitti Evlendi
Az önce teyzem aradı "cuma günü gelecekmiş boşanıyormuş" dedi
Şimdi bu akıllı kuzeni ne yapsın teyzem
Evini açmasa haksız mı
Ki evini açar ona olmasa bile çocuklara kıyamaz
İşte böyle kızlar dertleşme niyetine işte

Son düzenleme:
Her seferinde eve aldiklari icin boyle yapiyor. Kizana girmis kedi gibi evden kacip kacip hamile dogurmus sekilde eve donuyor bu son evliliginden de dogurdu diyeceksiniz sandim bir an ama adamin 4 cocugu varmis zaten olmasaydi eminim bi cocukta ordan yapip gelirdi yine.
Butun buldugu adamlardan cocuk yapip ailesinin basina toplayacak herhalde. Ben almazdim eve ama cocugum yok bilemiyorum simdi evlat sonucta eve almasalar bu kadin kesin pavyona filan düşer bi de öyle dert acar. Alsalar evlencem diye tutturacak cocuk yapip gelecek.
Zorla psikologa filan gotursunler bari eve alsalar bile.

Ya eve almasalar ne olacak demek ki sağlıklı kararlar veremiyor. Cocuklarinida birakmaz başına daha kötü şeyler gelir.
Yine eve alacaklar mecbur bari bu sefer evlenmesin . Bence psikolojik destekte almali .

Zeka düzeyi normal mi? Yani zihinsel yetersizliği falan varsa vasilik alabilir anne ama kadın sadece koca derdindeyse buna çare yok malesef. En fazla "bir daha saçma sapan biriyle evlilik yaparsan bu evin kapısı da sana kapanır haberin olsun, başını sokacak yer bulamazsın" diye tehdit edebilir. Ama sizin hala belli ki iyi, vicdanlı biri. Kıyamaz kızına.

Kuzeniniz yaprak dökümü Leyla olabilir mi?
Yarın başkasını getirir bu sefer de bununla evleneceğim der. Akıllı birine benzemiyor. Yazık anneye üzüldüm. Atsa atılmaz satsa satılmaz. Ne yapsın kadıncağız ?

Zeka düzeyi normal mi? Yani zihinsel yetersizliği falan varsa vasilik alabilir anne ama kadın sadece koca derdindeyse buna çare yok malesef. En fazla "bir daha saçma sapan biriyle evlilik yaparsan bu evin kapısı da sana kapanır haberin olsun, başını sokacak yer bulamazsın" diye tehdit edebilir. Ama sizin hala belli ki iyi, vicdanlı biri. Kıyamaz kızına.
Normal sanki yani akademik olarak iyide gerisini bilmiyorum
Onda o anne varken hiçbir tehdit de inanmaz

Kuzeniniz yaprak dökümü Leyla olabilir mi?
Yarın başkasını getirir bu sefer de bununla evleneceğim der. Akıllı birine benzemiyor. Yazık anneye üzüldüm. Atsa atılmaz satsa satılmaz. Ne yapsın kadıncağız ?
Hiç sorma kadın ağlıyordu ya

Ay neyse anlatınca rahatlarım dedim daha da canım sıkıldı
Hani bazen bdv nin böyle konuları varya
İnsanın kendi hayatında da var böyleleri
Uzağa konuşmak kolayda kendi canın olunca hiç kolay değil
Mune Mune cim konuya bir kilit rica edersem

Siz bişey yapamazsınız teyzeniz ya eve almayacak yada alacak bundan sonra başına geleceklere katlanacak .

Kuzenle kardeş gibi büyüdük çok emeği vardır teyzemin üzerimde
Canım sıkıldı işte
Ben hala anlamisim teyzeymis o detay icin oncelikle ozurdilerim.

Kardes gibi buyuduyseniz acaba sizin veya ek olarak varsa diger kuzenlerinizin toplanip kendisiyle konusmaniz ise yarar mi?

Bu arada akli melekeleri yerinde mi kendisinin?

Allah evladın da hayirlisini versin teyzeniz yufka yüreklilik yapıp kapı actikca hamile kalıp kalıp gelecek o anne mecbur mu sürekli torun bakmaya ona da yazık.Bizim bir komşu da ayni böyleydi bir duyardık kacmis bir duyardik gelmis bir duyardik hamile en sonunda sanirım menopoza girdi de artık doğurmuyor insan kendine acır biraz yaa

Teyzenize çok üzüldüm. Vasilik davası için destek olabilirsiniz. Belki mental bir problem vardır.

Back
X