Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
belki konu sahte değil. Bu içerikler ruhunda var ama açığa vuramıyor? Hala oğluna veya amca oğluna yürüyen bu kızımız? reeel hayatta bunu ifade edemiyor ama burada yazıyor üstüne üstlük birde evli ....
Cem Yılmaz farklı ifade etmişti ama bende edeyim öğrenci iken ilk kız arkadaşımı öptüğümde kendimi marjinal sanmıştım. Çünkü 3 yakın arkadaş arasında karşı cins ile ilk yakınlaşan bendim ve marjinal bir davranıştı.
Benim için küçük ama insanlık için büyük adım atmıştım...
Burada konuları okuyunca da kendimi çok ezik buldum, ben marjinal isem bunlar neydi?
Yahu psikolojik sorunlarının altında yatan ne bende bunu merak ediyorum. Yani anne babamı sevmedi. İstismara mı uğradı. Bu sapkınlık, bu iğrenç düşünceler nasıl türüyor cidden anlamlandıramıyorum. Çivisi çıktı iyice memleketin. Böyle pırıl pırıl gençlerimiz neden bu halde. Bizim evlatlarımız bunlarla aynı ülkeyi paylaşacak birde. Cidden içimde tutsam doğurmasam mı dedirtiyor bazı konular bana