Çok düzgün birisi terbiyeli ailesini tanıyorum ailemle çok uyuşuyor.Biraz sevgi biraz mantık aslındaMilyonlarca erkek varken neden kuzen ?
Ailesini taniyorum diyosunuz kuzen zaten amca,teyze,dayi,hala cocugu oluyor.Çok düzgün birisi terbiyeli ailesini tanıyorum ailemle çok uyuşuyor.Biraz sevgi biraz mantık aslında
işte zaten bu yüzden mantıklı geliyor.Önceden olsa aileyi önemsemezsim ama o benim amcamın oğlu amcamla babamın karakterleri aynı ikiside hayatımız boyunca bizi üzdü sorumsuzlar.Aynı şeyleri yaşadık annelerimiz aynı köyden.Yani şundan bahsediyorum aynı ortamda büyüdüğümüz için beni anlayabileceğini düşünüyorum anlayışlı olmak önemli bana göre.Ben babamdan dolayı çok yara aldımAilesini taniyorum diyosunuz kuzen zaten amca,teyze,dayi,hala cocugu oluyor.
Biz kardeş gibi büyümedik ama bi ara gitti 4 5 yıl görmedim sonra görünce kardeş gibi hissedemezsinki.Dinen uygun onu biliyorum ama olmazsada üzülmem sadece mantıklı geldiCanim yanlis anlamada kuzen demek kardeş demektir bence.ne bilim ben kuzenlerime hic o gozle bakmadim.bide amcaoglu yani kan bagi direkt.bide ben aileyle evliliklerin dogru olduguna inanmiyorum ne bilim
Yok eğer o açılmazsa ben kesinlikle açılmam o hatayı yapmam akrabayız sonuçta dediğin gibi risklineden olmasın? dinen uygun zaten. akraba evliliğinden engelli çocuk olur zırvalığına ben katılmıyorum nasibinde ne varsa onu yaşarsın. canım bence riskli. yani şöyle şuan o da seni seviyor diyebileceğimiz bir şey yok ortada. sen hislerden bahsetsen bir cesaret ya o hiç o gözle bakmamışsa? üstelik gözünde biraz da düşersin ne bileyim riskli. Allah gönlüne göre versin
Olur olmasınada ben oböyle bişey düşünüyomudur onu merak ediyorumDinen caiz olduktan sonra bi sıkıntı yok bence,
Hakkınızda hayırlısı olsun.
yeşil ışık yakabilirsin yani durup dururken sana açılmasını beklemezsin sanırım :) bi görüşün ya da mesaj atabilirsin ayarla o ortamı. hakkında hayırlısı olsun :)Yok eğer o açılmazsa ben kesinlikle açılmam o hatayı yapmam akrabayız sonuçta dediğin gibi riskli
Yani gayet yakışıklı kendine güvenli bi erkek istese hemen söyler diye düşünüyorum.Ama çekiniyorda olabilir haklısın :)yeşil ışık yakabilirsin yani durup dururken sana açılmasını beklemezsin sanırım :) bi görüşün ya da mesaj atabilirsin ayarla o ortamı. hakkında hayırlısı olsun :)
Hiçbirşey yok bir fotoğraf bile yok.İlişkisi yok yazıyor halabi de şöyle bişey var abine evlenmeyi düşünüyoruz demiş falan ama hiç instagramda fotoğraf yok mu? sevgilisi olduğunu belirten
niye abine öyle demiş ki? var bişeyler dese neyse evlenmeyi düşünüyoruz diyo annesinin, sosyal medya hesaplarının dahi haberi yokHiçbirşey yok bir fotoğraf bile yok.İlişkisi yok yazıyor hala
Çocuk şimdiye kadar hiçbi kızla görülmedi 28 yaşında belki tuhaf hissetmemek için söylemiş olabilir miniye abine öyle demiş ki? var bişeyler dese neyse evlenmeyi düşünüyoruz diyo annesinin, sosyal medya hesaplarının dahi haberi yok
anladım olabilir tabiki. gelişme olursa haberdar et kız :)Çocuk şimdiye kadar hiçbi kızla görülmedi 28 yaşında belki tuhaf hissetmemek için söylemiş olabilir mi
Yazarım olursa :)anladım olabilir tabiki. gelişme olursa haberdar et kız :)
Olabilirde cesaret edemiyordur,Olur olmasınada ben oböyle bişey düşünüyomudur onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?