Kuzenim beni seviyor olabilir mi ?

Hakkında hayırlısı olsun ümit vermek istemem ama bi ışık var gibi ☺

Yani dinen caiz olabilir ama mantıken düşündüğümüzde ne kadar doğru.Akraba evlilikleri sonucunda ileride ne gibi sorunlar yaşandığını biliyoruz.Doğan çocuklarda kalıtsal hastalık vs. o yüzden bi daha dusunun bence.

Hadi o da babasina cektiyse???

Olabilirde cesaret edemiyordur,
Agbi falan diyormuşsun,
Tepki almaktan korkar kuzensiniz kabul etmezsen aranız açılsın istemiyor olabilir.
Çünkü kabul etmezsen sonra hep yüz yüze gelceksiniz bi tuhaf olur.
İstediğimi nasıl belli ederim acaba abi demeyi kessem çok mu olur

bence başlıkla girdiğiniz konu uyuşmamış. Siz kuzeninizi seviyorsunuz. Bu davranışları sizi sevdiğini göstermez bence. He sevmediğini de göstermez de tabi de bence de kuzen demek kardeş demektir. Siz öyle görmüyor olabilirsiniz ama bence bir an önce önünü kesmelisiniz bu işin pek mantıklı gelmedi bana

Akraba evliliği her açıdan riskli canım. Arada sorun olsa sülale birbirine giriyor. Bebek olsa sağlıksız olma riski var. Ben deli divane aşık olunmadikca akraba evliliğini doğru bulmuyorum. Yüz göz olmanın alemi yok bence...

sizin hikayenize yanıt verdi,size geldi diye nasıl ümitlenebilirsiniz. o sizin kuzeniniz..tabiki gelecek..
kardeşi gibi görüyodur sizi,yoksa abinize demezdi heralde evlenmeyi düşünüyorum diye. belki seni kulağaına fısıldayan biri olmuştur. oda bunun önünü kesmek için uydurmuştur ama sonuçta boşa ümitleniyosunuz gibi geldi bana

Çocuklarınızın sorunlu doğmasını ıstıyorsanız evlenın tabı kı.

Patronum dayısının kızıyla evlendı. Evladının saçı çıkmıyor. Ne kadar para döktüler çok zenginler ama yok anca peruk alabiliyorlar. Allahım hiçbir ana babaya bu çaresizliiği yaşatmasın .
Yaşamamak içinde lütfen akrabalarınızla evlenmeyın .
Okey herkesın sorunlu olmuyor ama RİSK var . Hemde BÜYÜK RİSK.

Aynen dediği gibi olmuş olabilir annesi demiştir o kız olurmu diye .Ama eğer öyleyse hiç mesaj atmazken niye atsın ki yanlış anlayacağımı düşünebilir öyle bi durumda

insallh ilerde böyle bir durumla sinanmam çocuklarım konusunda.
en sevmediğim şeylerden biridir akraba evliligi.
hiç tanımadığım, mümkünse hiç suyunu bilmediğim hatta mümkünse başka kültürden olsunlar ama akraba mi uzak olsun
avantaj diye yazdığınız şeyler aslında dezavantaj farkında değilsiniz.
arada yaşanılan en ufak sorunda bütün sülale birbirine giriyor.
yada aman amcamdir, halamdir v.s diye bir çok şeye susmak zorunda kalıyorsunuz.
kan bağından dolayı olabilecek hastalıklar diye bir gerçek var.
hemsireymissiniz siz daha iyi bilirsiniz
benim teyzemin oğluyla diğer teyzemin kızı evli.
son derece itici bir durum bana göre.
şimdiden çocuklara aa dayının kızı
amcanın kızı kardeşin sayılır diye söylüyorum.
uzak mesafe yada bir arada buyumeleri birşey değiştirmiyor.
yasiniza uygun efendi , yakışıklı başka delikanlılar da vardır elbet.
gencecik güzel kizmissiniz
mesleğiniz var .
yeni nesille bitecek diye umut ederken git gide geriye gidiyoruz

Haklısın tabiki ama bunu ilk başta annemler söyledi aklıma soktular ortada hiç bişey yokken abim bile dedi çok dürüst çocuk diye ama ona soran olmadı istiyormusun diye bu şeye benziyor aşkı memnuda nihalle behlül gibi Yani kimsenin kimseden haberi yok içimde öyle büyüdü gitti yoksa üniversitedeyken başka birini seviyordum

bana kalırsa iyice büyümeden unut gitsin.
emin ol ilerde bir sorun yasasan çok pişman olursun.
tabiri caizse elin
yüzünü gormezsin.anlasamazsan ayrılır sin.
ama akraba ilişkisi olunca çok berbat bir hal alıyor.
küssen olmuyor konuşsan olmuyor.
ömür boyu hayatından bir yerde tamamen cikaramadigin insanlarla kanlı bicakli olmak zorunda kalıyorsun.
çünkü malesef akraba olunca dostça ayrılmak bile mümkün olmuyor.
amca çocuğu gen olarak en yakın diye biliyorum.
Allah korusun olası bir hastalık durumunda yasayacagin vicdan azabı bile yeter henüz başlamamış bir şeyi bitirmek için.
umarım hakkında hayırlısı olur.
karşına gönlüns göre biri çıkar.
annenlerin sana demesi gereken seyi sen onlara de.
"o benim abim sayılır"
:)

Çok haklısın birde istekli görünüp aciz duruma düşmek istemem.Neticede okumuş iş güç sahibiyim karşıma çıkan çok insan oldu.Ama ailemin gazına geldim sanki.

Bence o ise girisme, sosyal olarak da yanlis cok sikinti yasarsin.

Çok haklısın birde istekli görünüp aciz duruma düşmek istemem.Neticede okumuş iş güç sahibiyim karşıma çıkan çok insan oldu.Ama ailemin gazına geldim sanki.
gelme o gaza:))
en kısa sürede karşına hayırlı şartları sana uygun sevecegin biri cikar umarım.
zaten sadece kafan karışmış.aşık felan değilsin .
herşey gönlünce olsun.
ama akraba olmasın senin ailenin ve doğacak çocuklarının iyiliği için

Olmasa iyi de olursa da olur ama kuzen kardeş olmalı ya :) neyse zamanla anlarsın zaten, hayırlısi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…