Hadi o da babasina cektiyse???işte zaten bu yüzden mantıklı geliyor.Önceden olsa aileyi önemsemezsim ama o benim amcamın oğlu amcamla babamın karakterleri aynı ikiside hayatımız boyunca bizi üzdü sorumsuzlar.Aynı şeyleri yaşadık annelerimiz aynı köyden.Yani şundan bahsediyorum aynı ortamda büyüdüğümüz için beni anlayabileceğini düşünüyorum anlayışlı olmak önemli bana göre.Ben babamdan dolayı çok yara aldım
Hayır onunla hiç alakası yok ben babama gram benzemem oda benzemiyorHadi o da babasina cektiyse???
İstediğimi nasıl belli ederim acaba abi demeyi kessem çok mu olurOlabilirde cesaret edemiyordur,
Agbi falan diyormuşsun,
Tepki almaktan korkar kuzensiniz kabul etmezsen aranız açılsın istemiyor olabilir.
Çünkü kabul etmezsen sonra hep yüz yüze gelceksiniz bi tuhaf olur.
Kuzenim 28 yaşında özel harekat polisi.Bende 22 yaşındayım hemşireyim ama haziranda polislik sınavım var.Normalde kuzenim hiç mesaj atmazdı bana ama ilk kez ocakta mesaj attı istanbuldaydım orda olduğumu öğrenince görüşelim dedi ben dönmek zorundaydım görüşemedik.Daha sonra bi kaç kez instagramdan hikayelerime cevap verdi konuştuk biraz.Ben ona abi diyorum bu arada.Ama bayadır bişeyler hissediyorum.İnstagramda bi sürü kız ekli ama faceinde tek kız benim .Ama bi yandanda abim ona sevgilin var mı demiş oda var abi evlenmeyi düşünüyoruz demiş ama annesinede yemin etmiş yok diye.Geçenlerde bize geldiler istanbuldan 1 günlüğüne gelmiş ve ilk iş bize uğradılar.Bunlar üs üstegelince ümitleniyorum.Siz ne düşünüyorsunuz?Bu arada ben gayet hoş güzel ,kendimi geliştiren biriyim.Yanlış anlamayın kendimi övmek amaçlı söylemedim
Neye bakarak söyledinHakkında hayırlısı olsun ümit vermek istemem ama bi ışık var gibi ☺
Hangi davranışından anladın :)Hakkında hayırlısı olsun ümit vermek istemem ama bi ışık var gibi ☺
Aynen dediği gibi olmuş olabilir annesi demiştir o kız olurmu diye .Ama eğer öyleyse hiç mesaj atmazken niye atsın ki yanlış anlayacağımı düşünebilir öyle bi durumdasizin hikayenize yanıt verdi,size geldi diye nasıl ümitlenebilirsiniz. o sizin kuzeniniz..tabiki gelecek..
kardeşi gibi görüyodur sizi,yoksa abinize demezdi heralde evlenmeyi düşünüyorum diye. belki seni kulağaına fısıldayan biri olmuştur. oda bunun önünü kesmek için uydurmuştur ama sonuçta boşa ümitleniyosunuz gibi geldi bana
Haklısın tabiki ama bunu ilk başta annemler söyledi aklıma soktular ortada hiç bişey yokken abim bile dedi çok dürüst çocuk diye ama ona soran olmadı istiyormusun diye bu şeye benziyor aşkı memnuda nihalle behlül gibiinsallh ilerde böyle bir durumla sinanmam çocuklarım konusunda.
en sevmediğim şeylerden biridir akraba evliligi.
hiç tanımadığım, mümkünse hiç suyunu bilmediğim hatta mümkünse başka kültürden olsunlar ama akraba mi uzak olsun
avantaj diye yazdığınız şeyler aslında dezavantaj farkında değilsiniz.
arada yaşanılan en ufak sorunda bütün sülale birbirine giriyor.
yada aman amcamdir, halamdir v.s diye bir çok şeye susmak zorunda kalıyorsunuz.
kan bağından dolayı olabilecek hastalıklar diye bir gerçek var.
hemsireymissiniz siz daha iyi bilirsiniz
benim teyzemin oğluyla diğer teyzemin kızı evli.
son derece itici bir durum bana göre.
şimdiden çocuklara aa dayının kızı
amcanın kızı kardeşin sayılır diye söylüyorum.
uzak mesafe yada bir arada buyumeleri birşey değiştirmiyor.
yasiniza uygun efendi , yakışıklı başka delikanlılar da vardır elbet.
gencecik güzel kizmissiniz
mesleğiniz var .
yeni nesille bitecek diye umut ederken git gide geriye gidiyoruz
bana kalırsa iyice büyümeden unut gitsin.Haklısın tabiki ama bunu ilk başta annemler söyledi aklıma soktular ortada hiç bişey yokken abim bile dedi çok dürüst çocuk diye ama ona soran olmadı istiyormusun diye bu şeye benziyor aşkı memnuda nihalle behlül gibiYani kimsenin kimseden haberi yok içimde öyle büyüdü gitti yoksa üniversitedeyken başka birini seviyordum
Çok haklısın birde istekli görünüp aciz duruma düşmek istemem.Neticede okumuş iş güç sahibiyim karşıma çıkan çok insan oldu.Ama ailemin gazına geldim sanki.bana kalırsa iyice büyümeden unut gitsin.
emin ol ilerde bir sorun yasasan çok pişman olursun.
tabiri caizse elin
yüzünü gormezsin.anlasamazsan ayrılır sin.
ama akraba ilişkisi olunca çok berbat bir hal alıyor.
küssen olmuyor konuşsan olmuyor.
ömür boyu hayatından bir yerde tamamen cikaramadigin insanlarla kanlı bicakli olmak zorunda kalıyorsun.
çünkü malesef akraba olunca dostça ayrılmak bile mümkün olmuyor.
amca çocuğu gen olarak en yakın diye biliyorum.
Allah korusun olası bir hastalık durumunda yasayacagin vicdan azabı bile yeter henüz başlamamış bir şeyi bitirmek için.
umarım hakkında hayırlısı olur.
karşına gönlüns göre biri çıkar.
annenlerin sana demesi gereken seyi sen onlara de.
"o benim abim sayılır"
:)
gelme o gaza:))Çok haklısın birde istekli görünüp aciz duruma düşmek istemem.Neticede okumuş iş güç sahibiyim karşıma çıkan çok insan oldu.Ama ailemin gazına geldim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?