Kuzenim çok kötü. Bu çocuğun amacı ne artık ? Nasıl bir ceza verilmeli ?

Kuziniz eskiden bu kadar öldüğü bittiği adamı nasıl abisi olarak görür?Bi zamanlar bi şeyler hissettiği bi adamın sevgilisiyle olan fotoğrafını neden beğenir?Ve çocuğun dengesizliğini kuyruk acısı deyip kenara atmak varken neden dert edinir ben hiç anlayamadım.Nerden tutsam elimde kaldı konu

Ya sevgilisi bile değil herhalde bi kız koymuş beraber masada karşılıklı öpücük koymuş bide güya gösteriyor..

Çocuğun amacı ne yani onu diyor işte

Çocuğun amacı ne yani onu diyor işte
Ya neyse ne.Niye bu kadar önemsiyor ki saçmalık resmen.

Ayrıca bende benim hakkımda bi siteye yazılsa bi tanıdık vasıtasıyla söyletir kaldırtırdım bunda bi gariplik de yok bana kalırsa.

Kuzenin kızmaya yer arıyor bence bu adama tepki verecek konusmaya başlayacak tanıdık hikayeler.Yapmasın kendi üzülür.

Senin kuzi çok sevmiş sonra abi olarak görmüş şimdi yine arklıktan çıkarıldığı için kuduruk!?bu arada senin kuzinin başka bir arkisi var ...
Senin kuzi çok fenasi :)

Yok yok bir şey yapmaz da sadece gıcık olmuş işte

O adamın sorunlari var bence oda neden prim verıyo muhattap bile almamasi lazımdi engeli bascakti madem zor toparladı hem sevgilin var eski sevgilini niye kabul eder insan.. ? vallahi akil karı değil bence bi heveslendi bu ama egosu incitildı yine neticede onun acısını çekiyor.Unutsun boşversin intikam için mi ugrascak allahın seversen basit sudan sebeb millet aldatiliyor dolandiriliyor neler oluyor neler kan davası çıkarsin onlarda kan gövdeyi götursun. ...

Çocuğa gerizekalı mısın diye yazıp engeli basmak istiyormuş

Bunu düşünüyorsa ani hemen yapmali cevap bile veremeden şapbanadak kalsın mal...Rahatlar hayatına güzel güzel devam eder kuzisınde
Bence çocuk yine bu kız bana yazar diye bir atak bekledi ama yemedi yemeyince kızı çıkardı diye düşünüyorum ben.. aklınca sır giz takılıyor.

Ergen davranışları. Kuzeninizin hayatında biri varmış mutluymuş zaten hiç eskisinin ıvırı zıvırıyla uğraşmasın, boşversin. Çocuğun amacı da egosunu şişirmek zaten bu kadar basit. Kuzeninin hala ilgisini çekmek istiyor. Bir daha eklemeye kalkarsa reddetsin engellemesin bile. Artık bu saatten sonra kuzenin normal yaşantısına baksın, mutluluğunun tadını çıkarsın.

Çocuk bir şeye benzese iç yanmayacak aynen öyle yapacak artık..

benmi geriyim acep benim bazı arkadaşlarımda böyle yaşları 26-27 küserler birbirlerine sorun olmaz ama faceden çıkınca kıyamet kopuyor ne facemiş anlamadım
arkadaşlıktanda bir kere çıkarmışsa neden bir daha ekliyoki
bu barışıyolar terkediliyo anlamınamı geliyo
aşk yaşanmış bitmiş eski sevgiliden dostda olmaz iş arkadaşıda
sadece saygı çerçevesinde çalışma olur
oğlanda gitmiş daha neden eklemeyi düşünüyoki

Evet gittikten sonra eklemiş. Yani başka yere tayini çıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…